|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
07-20-2006, 14:17
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Ezt egy üres, de szövisegítséget behívott orival anarchban szépen meg lehet nézegetni.
|
07-20-2006, 14:24
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
segít és az a tapasztalat hogy a 2. sereg bevert nem jelenti azt hogy a segítség nem volt ott, az azt jelenti hogy nem volt elég!!!
Mert ugyebár nem csak a te sereg szenved veszteségeket a csatában, hanem a segítség is.. és így már lehet hogy a 2. támadás befért...
|
a segitség a csata után már nem votl az oriban, a szövim tanácsaójábana z volt irva, hogy 2 kör hazafelé, és nem volt a seregnek az alap elhalálozáson kivül más vesztesége, ezért gondoltam, hogy nem vett részt a csatában
|
07-21-2006, 15:38
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
a segitség a csata után már nem votl az oriban, a szövim tanácsaójábana z volt irva, hogy 2 kör hazafelé, és nem volt a seregnek az alap elhalálozáson kivül más vesztesége, ezért gondoltam, hogy nem vett részt a csatában
|
De ha szöviset 2körre volt tőled akkor ha azt írja h 2 kör hazafelé akkor még a sereg megse mozdúlt Ebből következik h nincs is alap elhalálozása. Vagy is amit alapnak néztél az a csatában vesztett egységek voltak.
|
07-21-2006, 15:44
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csocsó
De ha szöviset 2körre volt tőled akkor ha azt írja h 2 kör hazafelé akkor még a sereg megse mozdúlt Ebből következik h nincs is alap elhalálozása. Vagy is amit alapnak néztél az a csatában vesztett egységek voltak.
|
Én azt vettem észre, hogy a nálam lévő szövisegéségből amig nálam vanank addig is hullanak az egységek, mintha úton lennének, de ezt tegyük fel, hogy elnéztem. mindesetre látványos volt, hogy 1000 ijászt hivtam, és 995 távozott az orimból. Az az 5 meghalt a csatában?
|
07-21-2006, 15:50
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Én azt vettem észre, hogy a nálam lévő szövisegéségből amig nálam vanank addig is hullanak az egységek, mintha úton lennének, de ezt tegyük fel, hogy elnéztem. mindesetre látványos volt, hogy 1000 ijászt hivtam, és 995 távozott az orimból. Az az 5 meghalt a csatában?
|
Mennyi halt meg összesen?
|
07-21-2006, 15:52
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csocsó
Mennyi halt meg összesen?
|
Kicsit régen volt de csata előtt kb 3 al volt több mint csata után. De lényegtelen, történtek már furcsaságok az 1/A ban is, majd most letesztelem a hétvégén anarchban.
|
07-21-2006, 15:58
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
majd most letesztelem a hétvégén anarchban.
|
Hajrá
A-ban furcsaságok? pont ott ne lennének...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|