|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Kinek melyik stílus tetszik?
|
Az "A" stílus tetszik.
|
|
5 |
11.63% |
A "B" stílus tetszik.
|
|
31 |
72.09% |
Egyik sem jó, inkább más stílus lenne jó.
|
|
7 |
16.28% |
07-11-2006, 11:25
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én azt gondolom, hogy ha feleslegesnek tartja valaki, hogy hozzájáruljon a játék fenntartásához, akkor teljesen normális, hogy a játékot érintő kérdésekben nem számít a szavazata. És ennek ellenkezőjéről nem fogsz tudni meggyőzni, kár próbálkozni.
|
Valahol meg lehet nézni a stilusokat a szavazat leadása után is? Mert most nekem nem megy, pedig szivesen nézegetném még őket Lécci legyenek valahol elérhetőek mindenkinek.
|
07-11-2006, 11:31
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Valahol meg lehet nézni a stilusokat a szavazat leadása után is? Mert most nekem nem megy, pedig szivesen nézegetném még őket Lécci legyenek valahol elérhetőek mindenkinek.
|
Délután megnézem mit lehet tenni ezügyben.
|
07-11-2006, 11:33
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Szerintem is magukat a stílusokat elérhetővé kéne tenni, hisz lehet, hogy valaki ez alapján úgy döntene, hogy venne ilyen cuccot, mivel pld megtetszik neki a látottak alapján és éppen ezért akár ráköltené az eddig nem vip-es orijára az 5 vip-et is, hogy szavazhasson arra, ami tetszik neki...
És születnek emberek.
|
07-11-2006, 11:34
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Délután megnézem mit lehet tenni ezügyben.
|
Hajrá, hajrá!
És születnek emberek.
|
07-11-2006, 13:46
|
Member
|
|
|
|
Az *A* val jelzett sztem rajzfilmes-gyerekes, a *B* meg egy kicsit alternatívnak tűnik
De ha pólón lessz egész más képet fog festeni szerintem
Ha tehetném én beszereznék mindkettőből... aludni, majálisozni, táborozni stb is kell valmiben
Kiváncsi lennék, hogy a külföldiek mi módon tudnának hozzájutni, ha majd meglesznek?
|
07-11-2006, 14:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Készen is van. Lehet nézegetni szavazás után is.
|
07-11-2006, 14:18
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Köszönjük szépen
|
07-11-2006, 14:26
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Hát én sem gondoltam volna, h ilyen hamar meglesz. Köszönjük! Amúgy elég egyértelmű a szavazás...mostmár a hivatalos állás érdekelne nemcsak engem, de szerintem sokmindenkit.
Amit mondtál Ati, h egy hét múlva lezárul kb. az szerintem pont elég, ezalatt úgyis mindenki eldönt, h melyik a jó meg nem kell annyit várni. Kb mikor lesznek rendelhetők a cuccok? 2-3 hét?
|
07-11-2006, 14:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by DearCody
Hát én sem gondoltam volna, h ilyen hamar meglesz. Köszönjük! Amúgy elég egyértelmű a szavazás...mostmár a hivatalos állás érdekelne nemcsak engem, de szerintem sokmindenkit.
Amit mondtál Ati, h egy hét múlva lezárul kb. az szerintem pont elég, bár így a sok szabis nem fog szavazni.
|
Aki tudja, hogy szavazás van, az a szabis főorijával is tud szavazni, még akkor is, ha pont tegnap este ment el. A 72 óra letelik, még bőven tart a szavazás, max szavazás után megy is vissza szabira, ha forró a környék.
A hivatalos végeredmény még odébb, még egy napja se megy a szavazás.
|
07-11-2006, 19:07
|
Banned
|
|
|
|
nos nem akarom offolni a témát, de én nem láttam sehol meghirdetve, hogy ilyen jellegü szavazás lesz. lehet csak kölcsönkértem volna 1 digit, és feltetem volna pár rajzot, feltételezem, vannak még igy néhányan ezzel a dologgal,. másrészt pedig lehetett volna ugy alakitani ha már nagyobb a választék, hogy külön fajokhoz az összes nevező rajzát berakni PL: ide a külső forumra, és a szám-betü kombinácioval lehetett volna szavazni.
ha esetleg elkerülte volna a figyelmemet, a felhivás akko bocsi.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|