|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-26-2009, 16:10
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rotcsa
Jajj, most ne csinálj már úgy , mint ha nem tudnád...
A cookeit törli, majd újra engedélyezi, új ip-t kér, majd így lép be az oriba.
|
Ez egyenes út az anarchba, ezen nagyon sokat nincs mit ellenőrizgetni sem. A ritka egyértelmű esetek egyike.
Quote:
Na, de visszatérve a témára:
Mezei hackerek vagy crackerek ellen azért jól jön az az izé nem?
Én úgy gondoltam, hogy biztosan és ezért szeretettem volna használni.
|
ELLEN? Ez akkor jó, ha TE akarsz ilyesmit csinálni. Weboldalak feltörése, mások nevében szerződéskötések, bankkártyacsalás stb.
|

03-26-2009, 16:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Nem törvénytelenséget szeretnék, csak elrejteni magam a hacker támadások elől, biztos,ami biztos alapon.
|
Erre nem használható. Arra használahó, hogy ha TE akarsz ilyen támadásokatintézni mások ellen, vagy más illegális tevékenységet folytatni, akkor ezt könnyebben tehesd meg.
|

03-26-2009, 16:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Értem.
Na, akkor a téma megbeszélve, sőt, már túl is tárgyalva, ha gondolod töröld.
Én már megkaptam a válaszokat.
Meg amúgy is marha lassú lenne!
Köszi!
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|

03-26-2009, 16:19
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Értem.
Na, akkor a téma megbeszélve, sőt, már túl is tárgyalva, ha gondolod töröld.
Én már megkaptam a válaszokat.
Meg amúgy is marha lassú lenne!
Köszi!
|
Ilyen támadások ELLEN több dolgot tehetsz:
1, Folyamatosan frissítve tartod a gépedet, a legújabb javításokat mindig feltéve.
2, Folyamatosan frissített vírusírtót használsz.
3, Valamilyen tűzfalat használsz. Ez lehet a Windows beépített tűzfala, de sokkal célszerűbb egy külső tűzfal, például egy routeren keresztül. Ez utóbbi esetben célszerű olyan routert választani, amiben val extra védelem az ilyen támadások ellen.
|

03-26-2009, 16:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Jajj, most ne csinálj már úgy , mint ha nem tudnád...
A cookeit törli, majd újra engedélyezi, új ip-t kér, majd így lép be az oriba.
Na, de visszatérve a témára:
Mezei hackerek vagy crackerek ellen azért jól jön az az izé nem?
Én úgy gondoltam, hogy biztosan és ezért szeretettem volna használni.
|
Nekem annak idején még a kőkorszakban járt hacker a gépemen, rám is szólt, megkérdezte h mi az országom sorszáma, mert hogy ő is játszott.
Bszélgettünk egy jót, közölte h könnyen bejutott hozzám és lekopott, sose láttam többé.
Egy valamire való hacker nem fog a te gépedel foglakozni, ha meg teszel védelmet a gépedre, ahogy Ati is mondta akkor a pattanásos hacker palánták jó esélyel nem férnek hozzá a cuccaidhoz. Valamire való hacker meg nagy ivben tesz arra h te mit csinálsz a gépeddel.
Gyulaword (#79796)
|

03-26-2009, 19:30
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nem teljesen a témához kapcsolódik... de mi a helyzet olyankor, ha virtuális gépben egy másik operációs rendszert futtatok, és onnan nézem meg a hódítót? Vagyis emiatt lehet-e anarch-ba kerülni?
(elég sokat szoktam próbálgatni különféle op. rendszereket)
|

03-27-2009, 08:53
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by RicsiPi
Nem teljesen a témához kapcsolódik... de mi a helyzet olyankor, ha virtuális gépben egy másik operációs rendszert futtatok, és onnan nézem meg a hódítót? Vagyis emiatt lehet-e anarch-ba kerülni?
(elég sokat szoktam próbálgatni különféle op. rendszereket)
|
Nincs helyhez kötve a belépés, hogy csak egy helyről, vagy csak egy konkrét böngészőből használhatod a játékot. Normál körülmények között ebből nem lesz probléma.
Extrém körülménynek számít, ha naponta újratelepíted az oprendszeredet, hiszen ez már a cookie-k törlését jelenti, ami viszont ennek megfelelően kerül elbírálásra.
|

03-27-2009, 11:53
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Már tényleg elkanyarodtunk a témától, de valameilyen bizonyos vonatkozásban mégis ide vágó dologkat írtok.
Na, én azt kérdezném, mi van akkor, ha a a rókám arra van állítva, hogy kilépéskor törölje a csokikat? 
És egyáltalán nem a szabályok megkerülése végett, hanem azért, mert nem akarom lefullasztani a rendszert?
Vagy akkor mi van, ha mondjuk egy suli számítógépes kabinettjéből hódozok gyakrabban és ott naponta törlik a cookeit(csoki  )?
Arról nem tehetek...
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|

03-27-2009, 13:01
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Na, én azt kérdezném, mi van akkor, ha a a rókám arra van állítva, hogy kilépéskor törölje a csokikat? 
És egyáltalán nem a szabályok megkerülése végett, hanem azért, mert nem akarom lefullasztani a rendszert?
Vagy akkor mi van, ha mondjuk egy suli számítógépes kabinettjéből hódozok gyakrabban és ott naponta törlik a cookeit(csoki  )?
|
Akkor anarchban fogsz kikötni, mivel ez ellenkezik a Hódító szabályzatával.
|

03-27-2009, 13:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akkor anarchban fogsz kikötni, mivel ez ellenkezik a Hódító szabályzatával.
|
Már előre látom a kérdéseket, úgyhogy írom is a választ: az, hogy egyszer törlöd, vagy havonta egyszer "nagytakarítasz", nem probléma. De ha ennél sűrűbben, például minden kilépéskor, akkor az már anarch-esélyes.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|