|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-07-2006, 16:37
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Senkinek a leghalványabb fogalma se legyen arról, hogy ki mikor jön ki a védelem alól?  Ott egy védett ország, és vajon 1 óra múlva támadhatom/támadhat, vagy 2 nap múlva?
Folyamatosan lépkedve, még 42 napontként is, mindenki kibír 3 nap békét és nyugalmat. 
|
hogy miért pont veled kell vitatkoznom???
Na mindegy. És ha ki lenne írva a pontoknál,hogy hány napra védett? a fellépés utánit kiírja addig amíg az ország védelem alatt ál. Azt nem,hogy mikor jár le,csak azt hogy hány napra kérte.
|

03-07-2006, 18:03
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by spirit..
hogy miért pont veled kell vitatkoznom??? :D
Na mindegy. És ha ki lenne írva a pontoknál,hogy hány napra védett? a fellépés utánit kiírja addig amíg az ország védelem alatt ál. Azt nem,hogy mikor jár le,csak azt hogy hány napra kérte.
|
kezdjük egy kicsit túlbonyolítani, nem? szerintem jó ez így:) van 3 nap nyugid.. vedd úgy, hogy elmentél szabira.. addigse kell a gép előtt ülnöd, menj focizni:PP
|

03-08-2006, 11:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Sztem is kell ennyi..bár a 24órás piacnélküliséggel már voltak gondjaim, de túléltem, de hogyha lehetne az első perctől kezdve piacozni, akkor az Xből úgy lépne fel mindenki, hogy annyi nyersanyagot vesz, amennyit cask bír, és azonnal kirakja a piacra, mert ott van a majdnem 100szoros árkülönbség pl.: a kőnél meg a fánál, és ezzel akár már több milliárdokat is szerezhetsz.
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

03-17-2006, 17:44
|
Guest
|
|
|
|
de jól jönne nekem most ha le lehetne szedni a védelmett 
varis orimmmal léptem és találtam egy full üres oriást.semi nincs az orijába azt van még 20kör védetségem  remélem nem halásszák el előlem 
|

03-17-2006, 17:48
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Sztem is kell ennyi..bár a 24órás piacnélküliséggel már voltak gondjaim, de túléltem, de hogyha lehetne az első perctől kezdve piacozni, akkor az Xből úgy lépne fel mindenki, hogy annyi nyersanyagot vesz, amennyit cask bír, és azonnal kirakja a piacra, mert ott van a majdnem 100szoros árkülönbség pl.: a kőnél meg a fánál, és ezzel akár már több milliárdokat is szerezhetsz.
|
Phonix ami a raktárban nem fér el az szintlépéskor elveeszik.
Szal ezt csak úgy bírnád megoldani ha szintlépés elött jó sok raktárat építesz 
|

03-17-2006, 23:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Nekem 1/Aban akadnak gondjaim a védelemmel meg a piacozással. ott 7 kör a védelem, de 24 óráig nincs piac... tehát ha fellépsz 4 milliárddal akkor leszedik előled azonnal mielőtt hápoghatnál. mert rakiba nem fér be a klánnak alkalmasint, levásárolni nem tudod... szóval vagy legyen az 1/Aban is minimum 24 óra védelem vagy ne legyen a piac korlát hosszabb a 7 körnél...
|

03-18-2006, 07:25
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
Nekem 1/Aban akadnak gondjaim a védelemmel meg a piacozással. ott 7 kör a védelem, de 24 óráig nincs piac... tehát ha fellépsz 4 milliárddal akkor leszedik előled azonnal mielőtt hápoghatnál. mert rakiba nem fér be a klánnak alkalmasint, levásárolni nem tudod... szóval vagy legyen az 1/Aban is minimum 24 óra védelem vagy ne legyen a piac korlát hosszabb a 7 körnél...
|
A pénzt sszintlépés elött tekibe rakod ha gnóm vagy akkkor tuti megmarad a pénzed a kulcs miatt ha meg más fajokkal akkor mer reménykedhecc hogy nem szúrják ki és nem lopják le.De ha elegendő tolid van az a probléma is megoldódik 
|

03-18-2006, 07:26
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Milán™
de jól jönne nekem most ha le lehetne szedni a védelmett 
varis orimmmal léptem és találtam egy full üres oriást.semi nincs az orijába azt van még 20kör védetségem  remélem nem halásszák el előlem 
|
Na törölte az oriját pedig már lejárt a védelmem 
|

03-18-2006, 11:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Milán™
Phonix ami a raktárban nem fér el az szintlépéskor elveeszik.
Szal ezt csak úgy bírnád megoldani ha szintlépés elött jó sok raktárat építesz 
|
Én is így gondoltam, mert azért akkora árnál simán megérné, hogy 50raktárral menyjen fel avgy mégtöbbel, és a védelem alatt simán profitálhat belőle 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

03-18-2006, 14:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Aki sok tele raktárral akar felmenni a profit miatt, az megteszi így is, mert tele raktárakkal simán kibírja a 24 kör piacnélküliséget. Úgy értem, áru nem kopik, és nem is lopható, akkor meg miért ne lehetne másnap eladni?
Szerintem is jó így ahogy van, már csak azért is, mert mire lejár a védelem a játékosban már buzog a tettvágy, és feldobja a környék hangulatát 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|