Nem tudom, felmerült-e valakinek a fejében valaha is, hogy mi történhet egy-egy kitiltás hátterében...? Persze valamilyen szabály áthágása, amely büntetést von maga után, s az illettő az elkövetéskor valószínüleg tudatában volt ennek...
Bevallom engem eddig nem nagyon érdekelt, de mostanában többször is találkoztam olyan orikkal, akiket az idők során makulátlannak ismertem meg, s valamilyen okból az ANARCH listában végezték.
Mivel egy közösség vagyunk s ők is a közösség tagjai, nem lenne célszerű, ha a legsúlyosabb büntetés kiszabásakor a közösség ítélkezhetne a sorsukról, a tények ismerete mellett? Mondjuk 12 véletlenszerűen kiválasztott ori, akik vállalják ennek a terhét... Vagy mondjuk kérhetné bárki ezt a lehetőséget bármilyen bűn/büntetés kivizsgálására, vállalva azt, hogy mindenki előtt ismert lesz?
Nem mintha nem bíznék Admin (#0)

tisztaságában és ítélőképességében, de mindenkinek lehet rossz napja, amikor kicsit érzékenyebb... és talán így az ő válláról is levennénk némi terhet és felelősséget. És szerintem lennének itt olyanok, akik tisztára tudnák csiszolni az ötletem

Persze, ha jó...