|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-24-2006, 07:47
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
pl: törölték a támadó országot  5.szinten gyakran megesik  vagy ütközött vki más seregével..
|
Ja az ütközés a legvalószínűbb...erről kérdezzétek meg Toto-t szép élmények voltak 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

03-24-2006, 08:30
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Ja az ütközés a legvalószínűbb...erről kérdezzétek meg Toto-t :p szép élmények voltak :D
|
ha már 1 körre volt, akkro elvileg nem tud ütközni..
|

03-24-2006, 08:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ha már 1 körre volt, akkro elvileg nem tud ütközni..
|
ezt nem értem...akkor ahogy elindítottam a sereget, az utánna való körben írta ki, hogy összetalálkoztak 
[SZ]Picurmanoo (#396769)
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

03-24-2006, 08:36
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
ezt nem értem...akkor ahogy elindítottam a sereget, az utánna való körben írta ki, hogy összetalálkoztak :confused:
|
akkor tud ütközni, ha egyszerre érnének be a seregek.. de ha egyszerre érnének be, akkor 1 körrel korábban is együtt kell haladniuk, és már akkor ütköznek.. és mivel minimum két körre támadsz, izé:)
|

03-24-2006, 08:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
akkor tud ütközni, ha egyszerre érnének be a seregek.. de ha egyszerre érnének be, akkor 1 körrel korábban is együtt kell haladniuk, és már akkor ütköznek.. és mivel minimum két körre támadsz, izé 
|
de ha monnyuk megy 5 ori...5 sereggel, akkoris akkor írja ki az ütközést, amikor már elméletileg 1 körre lenne...nem??? mert akkor nem írhatja ki ha még két körre lenne, mivel ha körváltás után már csak egy körre van 
na ezt jól megaszondtam 
[SZ]Picurmanoo (#396769)
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

03-24-2006, 08:41
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
de ha monnyuk megy 5 ori...5 sereggel, akkoris akkor írja ki az ütközést, amikor már elméletileg 1 körre lenne...nem??? mert akkor nem írhatja ki ha még két körre lenne, mivel ha körváltás után már csak egy körre van :D
na ezt jól megaszondtam :p
|
persze, de körváltikor rögtön ütköznek.. de lehet tudsz úgy távolnézni pont körváltáskor, hogy még lásd őket 1 körre.. de akkor az összes sereget látnod kéne:)
|

03-24-2006, 08:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
akkor tud ütközni, ha egyszerre érnének be a seregek.. de ha egyszerre érnének be, akkor 1 körrel korábban is együtt kell haladniuk, és már akkor ütköznek.. és mivel minimum két körre támadsz, izé 
|
ez nem igy van. nem kell egyszerre beérniük. viszont nincs minden esetben ütközés mert a két seregnek észre kell vennie egymást  valóban, ha 1 körre van a sereg, akkor már biztos beér.
|

03-24-2006, 08:44
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
ez nem igy van. nem kell egyszerre beérniük. viszont nincs minden esetben ütközés mert a két seregnek észre kell vennie egymást:) valóban, ha 1 körre van a sereg, akkor már biztos beér.
|
öö.. szerintem de. csak akkor tudnak ütközni, ha azonos távolság van még hátra a seregeknek.. különben beüt mindegyik.
|

03-24-2006, 08:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
öö.. szerintem de. csak akkor tudnak ütközni, ha azonos távolság van még hátra a seregeknek.. különben beüt mindegyik.
|
most erről vitatkozhatunk, de én tudom hogy nem kell egy körben lenniük, mert már tapasztaltam, legutóbb 1 hete  az hogy mi tünik logikusnak, és a mi a valóság két különböző dolog:P
|

03-24-2006, 08:47
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
most erről vitatkozhatunk, de én tudom hogy nem kell egy körben lenniük, mert már tapasztaltam, legutóbb 1 hete:) az hogy mi tünik logikusnak, és a mi a valóság két különböző dolog:P
|
hm, egyébként lehet.. úgy emlékeztem, hogy csak ha egyszerre érnek úgy tudnak ütközni.. és.. még most is úgy emlékszem:) de lehet hogy igazad van:)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|