|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

09-23-2007, 15:40
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Warrior78
Szóval fogy az emberem, nem lopnak töllem nincs rajtam varázslat.Most jelen pillanatban igaz kevés a házam, de a rendszer nem küld üzenetet hogy azért hagynak el az embereim!!!Nem küld semmit!!!Pl:1500 ember hiányom volt loptam 200-at a körváltás után megint 1500lett!!Ez mért van???
|
Erről nem is fog küldeni. Nézz be a Tanácsadókhoz, és látod, hogy van 200 embernek hely (csak has szám, valamennyinek), és van 1000 embered (megintcsak has szám). Minden körben az el nem férők fele el fog menni. Akinek nincs lakása, és még a mezőről is kiszorítják, az nem fér el. 
|

09-23-2007, 15:41
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Szóval fogy az emberem, nem lopnak töllem nincs rajtam varázslat.Most jelen pillanatban igaz kevés a házam, de a rendszer nem küld üzenetet hogy azért hagynak el az embereim!!!Nem küld semmit!!!Pl:1500 ember hiányom volt loptam 200-at a körváltás után megint 1500lett!!Ez mért van???
|
nézd meg a tanácsadókban, hogy mennyi hely van az emberek számára 
Férőhelyenél a 'Ház' sor
|

09-26-2007, 13:17
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
[quote=Pax Hungaricum;126079]
Mindent kiír. Ha ártóznak, ha lopnak, ha éhezel, ha beteg vagy, stb.. Mindig ott a figyelmeztetés, hogy tünik el a lakosságod.
QUOTE]
Ezzel egy kicsit vitába szállnék, hogy mindent kiír a rendszer, egy nagyon erős vari nekem úgy ölt meg 1200 tolvajt, hogy semmi nyoma nem volt az események között. Az a erős vari országok akciói nyom nélkül maradnak. Kérdezem , akkor az erős tolvaj országok akciói, mért nem maradnak nyom nélkül. 3x4 erősebb varis országok simán randalirozhatnak, de a 10x15 erősebb tolvaj országok meg nem? Hogy van ez?
|

09-26-2007, 13:18
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ferenc5259
Ezzel egy kicsit vitába szállnék, hogy mindent kiír a rendszer, egy nagyon erős vari nekem úgy ölt meg 1200 tolvajt, hogy semmi nyoma nem volt az események között. Az a erős vari országok akciói nyom nélkül maradnak. Kérdezem , akkor az erős tolvaj országok akciói, mért nem maradnak nyom nélkül. 3x4 erősebb varis országok simán randalirozhatnak, de a 10x15 erősebb tolvaj országok meg nem? Hogy van ez?
|
Ha ölek nálad tolit, arról bizony minden esetben jön fontos esemény 
|

09-26-2007, 13:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ha ölek nálad tolit, arról bizony minden esetben jön fontos esemény 
|
így van!!
*rövid*
|

09-26-2007, 16:33
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
QUOTE]Ezzel egy kicsit vitába szállnék, hogy mindent kiír a rendszer, egy nagyon erős vari nekem úgy ölt meg 1200 tolvajt, hogy semmi nyoma nem volt az események között. Az a erős vari országok akciói nyom nélkül maradnak. Kérdezem , akkor az erős tolvaj országok akciói, mért nem maradnak nyom nélkül. 3x4 erősebb varis országok simán randalirozhatnak, de a 10x15 erősebb tolvaj országok meg nem? Hogy van ez?[/quote]
biztos hogy vari volt? hogyha nem volt benne az eseményekben honnan tudod hogy vari tette? lehet, hogy csak simán emberhiány miatt elmentek. vagy túlképezted a tolikat, és a ht nem tudta kirakni.
|

09-26-2007, 18:04
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
biztos hogy vari volt? hogyha nem volt benne az eseményekben honnan tudod hogy vari tette? lehet, hogy csak simán emberhiány miatt elmentek. vagy túlképezted a tolikat, és a ht nem tudta kirakni.
|
ezt is kiírja 
ha nem férnek el és népnek mennek kiírja, ha lopják, ölik, is kiírja, ha vihar van vagy éheznek is kiírja...biztos kihagytam valamit, amikor még kiírja, de ezek a leggyakrabbak. egyedül akkor nem írja ki, ha képzel belőlük, de hát azt te csinálod. ha a ht csinálja akkor meg megint csak kiírja.
|

09-26-2007, 18:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
[quote=Ferenc5259;126498]
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Mindent kiír. Ha ártóznak, ha lopnak, ha éhezel, ha beteg vagy, stb.. Mindig ott a figyelmeztetés, hogy tünik el a lakosságod.
QUOTE]
|
Azért ez kicsit vad kijelentés volt sztem 
Vmit benéztél v esetleg átsiklottál felette........
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

09-27-2007, 02:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Ezek az idézések elég érdekesen sikerültek!
Nem egy bonyolult dolog és akkor átláthatóbb lenne amit írtok.
Bár lehet csak engem zavar ,de szerintem a 13,16,18-as hsz.-en lehetne csiszolni !
A témanyitó pedig leírta,hogy nincs elég háza szóval nem tudom minek kell ragozni ezt:
Quote:
Most jelen pillanatban igaz kevés a házam
|
Páran írták,hogy biztos kevés a háza és ez így is van!
Mást én se tudtam volna elképzelni.
Problémára a megoldás,hogy házat kéne építeni..talán. 
|

09-27-2007, 05:15
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Ezek az idézések elég érdekesen sikerültek!
Nem egy bonyolult dolog és akkor átláthatóbb lenne amit írtok.
Bár lehet csak engem zavar ,de szerintem a 13,16,18-as hsz.-en lehetne csiszolni !
A témanyitó pedig leírta,hogy nincs elég háza szóval nem tudom minek kell ragozni ezt:
Páran írták,hogy biztos kevés a háza és ez így is van!
Mást én se tudtam volna elképzelni.
Problémára a megoldás,hogy házat kéne építeni..talán. 
|
Ezek a hszek nem a témanyitó beírásáta születtek!
Nem hiszem, hogy a szétesett idézés ennyire megnehezítette volna az értő olvasást 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|