|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

09-22-2007, 23:49
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Az első jónak tűnik. De az se lenne egy utolsó dolog, ha le lehetne 0-zni a védekező segítséget azzal könnyen ki lehetne küszöbölni ezt a visszaélési lehetőséget.
A második viszont így önmagában értelmetlen. Mivel nem hátrány nélküli a segítség kérése. Meghal út közben a segítők egy része és a másik ország gyengül. Aki pedig egy kicsit is tapasztaltabb, tudja hogy lehet ezt könnyen kivédeni  Ha nagyon be akarjátok vezetni védő segítség korlátozását, akkor valamivel kompenzálni kell érte a szöviket. Azért azt ne feledjük el, hogy egy mf 40%-al erősebb, nem kell őket annyira sajnálni.
|

11-28-2007, 17:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
A topic mostanság picit behalt, de megint történt egy hasonló eset ami miatt feléleszteném. Én még mindig csak az 1.t támogatom.

11-29-2007, 09:37
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Jogosnak tartoma problémát.
Kilépési stádiumban lévő szövitag ne kérhessen be szövihelpet, és ne vihessen ki támadósereget.
Ha ez neki nem felel meg menjen el 3 nap szabira, és akkor utána teljes értékű MF ként játszhat, vagy új szövit kereshet.
Persze az is problémát vethet fel, ha 24 körig nem vihet egységet a többiektől, de talán még ez a legkisebb rossz.
Egyébként véleményem szerint az olyan játékos országát, aki a kilépés körében kiüríti a szövit, és esetleg másvalakikkel, vagy önmaga által beütteti őket, törölni kellene más játékának szándékos tönkretétele indokkal.

11-29-2007, 10:37
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Kilépési stádiumban lévő szövitag ne kérhessen be szövihelpet, és ne vihessen ki támadósereget.
Ha ez neki nem felel meg menjen el 3 nap szabira, és akkor utána teljes értékű MF ként játszhat, vagy új szövit kereshet.
Persze az is problémát vethet fel, ha 24 körig nem vihet egységet a többiektől, de talán még ez a legkisebb rossz.
Egyébként véleményem szerint az olyan játékos országát, aki a kilépés körében kiüríti a szövit, és esetleg másvalakikkel, vagy önmaga által beütteti őket, törölni kellene más játékának szándékos tönkretétele indokkal.
|
Egyetértek.
|

11-30-2007, 12:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Egyébként véleményem szerint az olyan játékos országát, aki a kilépés körében kiüríti a szövit, .... önmaga által beütteti őket, törölni kellene más játékának szándékos tönkretétele indokkal.
|
nem értek Veled egyet.
|

11-30-2007, 14:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
nem értek Veled egyet.
|
Miért nem? Szerintem elég jó ötlet! Azért, mert ha kilép a szöviből az azért van mert vagy kiteszik (inaktív, bunkó, stb.) vagy neki nem tetszik vmi, hát akkor ne vigy már ki az egész védelmet vagy támadóerőt!  A törléses dologgal is egyetértek, mert elég ronda dolog meg minden 
|

11-30-2007, 15:15
|
Member
|
|
|
|
Az is lehetne megoldás, hogy amikor bomlik a szövi, vagy vki bontja a szövit, akkor van egy lehetősége egy kis boxot kipipálni, ami mondjuk így szólna: a seregeim ne vegyenek részt szövetségi támadásban és védésben. És ha ezt kipipálja, akkor nem lehet elhívni a seregét, ill. azonnal hazaindulnak, de ha nem rossz hangulatban bomlik a szövetség, akkor még a bomlás 24 körében ki lehet használni a szövetség előnyeit, ha nem jelöli be a boxot.
Nem tudom ez fejlesztési szempontból mennyire bonyolult.
|

12-02-2007, 19:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kós00792
Miért nem? Szerintem elég jó ötlet! Azért, mert ha kilép a szöviből az azért van mert vagy kiteszik (inaktív, bunkó, stb.) vagy neki nem tetszik vmi, hát akkor ne vigy már ki az egész védelmet vagy támadóerőt!  A törléses dologgal is egyetértek, mert elég ronda dolog meg minden 
|
akkor elmondom, miért nem értettem egyett a törléses dologgal, mert úgy láttam a kapott pirosból ala HÓHÉR hogy nem egyértelmű..
szerintem amíg a játék adta kereteket betartva csinálja ezt az ember addig erkölcstelen gerinctelen dolognak nevezheted, de szabalytalannak nem.. sok féle képpen ellehetett volan kerülni és ahogy Ati bíztosította róla a játékosokat a köv verzióba ellehet madj kerülni ezt a problémát. Addig azonban ezt törléssel " jutalmazni" nem lenne korrekt hiszen ez konkrétan nem volt lefektetve, hogy nem szabályos.. ( és hozzátéve mivel az eddig ilyeneket elkövetők se voltak törölve nem most kéne elkezdeni.. majd, ha kilehet küszöbölni vagy lelesz írva, hogy ezt tilos onnantól kezdve büntetheti az ADMIN úgy ahogy szeretné, addig Mi játékosok csak véleménnyel lehetünk a dologról.. de tudjátok az ADMINról MODIról játékról csak jót  )
off:HÓHÉR velem nem egyet érteni jogodban áll azonban az értetlenséged és amiatt, mert nem értek Veled egyet pirosat adni.. pfff.. gratulálok.. most meg indokold meg egy üziben légyszíves bövebben, hogy miért kaptam, mert nagyon rosszul esett :S
ja és, ha már itt tartunk akkor most zöldeket szeretnék kapni  sokat! :P
|

12-01-2007, 15:31
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Én ezt úgy értelmeztem kis segítséggel, hogy aki épp kilép a szöviből annak nem küld segítséget, meg nem is kérhet a kilépő illető. tehát a maradék 3 alapesetben kipipálja, és akkor a kilépőnek nem jár semmi. Ők hárman egy esetleges csatározások közben természetesen tudnának egymástól segítséget kérni, ill adni.
|

12-01-2007, 15:37
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
Én ezt úgy értelmeztem kis segítséggel, hogy aki épp kilép a szöviből annak nem küld segítséget, meg nem is kérhet a kilépő illető. tehát a maradék 3 alapesetben kipipálja, és akkor a kilépőnek nem jár semmi. Ők hárman egy esetleges csatározások közben természetesen tudnának egymástól segítséget kérni, ill adni.
|
és azt hogy értelmezed amit ÉN írtam ?
( hogy a "kilépő" nem kilépő, hanem kicseszésből rakták ki, és nem tud védekezni 24 körön át? )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|