|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Torkig vagyok azzal, hogy Gee soha nem toleráns!
|
Én már nagyon unom őt!
|

|
6 |
66.67% |
Ruhadtul utálom!
|

|
1 |
11.11% |
Még annál is jobban utálom!
|

|
2 |
22.22% |

09-20-2007, 08:39
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Először Ati
|
Már engem is utáltok?   
|

09-20-2007, 08:43
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
A fő téma arról kéne szóljon, hogy ha az utóbbi 1-2 hónapban több az értelmetlen beírás, és értelmetlen topic, mint az értelmes.
Ezért 'kelek ki' magamból.
|
Oké, akkor más oldalról közelítem meg: ideges lettél, habzott kicsit a szád - értél el vele valamit, lett haszna? Mert szerintem nem. Értelmetlen beírások, értelmetlen topicok ezután is ugyanúgy lesznek. Egyetlen megoldás létezik erre, mégpedig az, hogy szelektíven olvasol. Ami marhaság, azt figyelmen kívül hagyod. Jobbat nem tudok mondani.
|

09-20-2007, 08:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
A DotA-ban meg benne vagyok.
Kanin előszedtem egy régi nickemet, majd felveszlek friend listbe.
Az NC klánt megszűntettük, és lértehoztuk az iN klánt.
Találtunk szponzorokat is, készül az új klánoldal, úgyhogy ha valami még érdekel a korábbi meccseinkről, stb, akkor az NC klán oldalán megtalálod.
Hamarosan az oldalunk megszűntetésre kerül, és helyette megnyílik az iN klán weboldala.
Továbbá saját ventrilo szerverünk lesz (Illetve teszt jelleggel már msot is üzemel!), valamint saját warcraft 3 szerverünk. Teszt jelleggel ez is már üzemel egy ideje, Darmanet-ként 'híresült' el a Kani szerveren, 300 regisztrált felhasználónk van már, 90%-ban kanisok.
A szerverünket jelenleg még csak akkor üzemeljük, amikor nincs Kani. Mert akkor mindenki hozzánk jön át dotázni! 
De ha beindul az új klán, akkor a szerverünk a Kani mellett folyamatosan futni fog!
Hosszú távú terveink között szerepel, hogy kimegyünk eredeti szerverre, és az ottani ligákon veszünk részt.
(Mondjuk annyira már nem is olyan távolni, tekintve, hogy a klán nagy része már megvette a játékprogramot eredetiben.)
|
Ejj, ez már viszont elég komolyan hangzik nekem, mint mezei alkalomdotázónak.
|

09-20-2007, 08:46
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Gee amugy szerintem ezzel semmi se lesz jobb,hogy most itt nyitsz egy ilyen topikot.
Ha már te megnyitod ilyen lehetőségekkel akkor tuti nem lesz jó vége.
Ha meg tudod ,hogy egy eszmecsere közben néha túlzásba mész akkor meg jobb erre figyelni 
|
Tökéletesen jó vége lett a topicnak.
Azok, akik számomra számítanak, mert tapasztalt játékosok és tapasztalt fórumozók, nincsenek rólam rossz véleménnyel.
Az előbbiekben meg részletesen kifejtettem, hogy talán nem nekem kéne figyelni arra, hogy ha felidegesítenek, akkor hogy viselkedek, hanem arra kéne figyelni, hogy nem kéne ingerelni a fórum normális résztvevőit ugyebár...
Mert a lényeget elkendőzni van tehetségetek, tehát ha már szétOFFoltatok egy értelmes topicot, vagy nyittok egy felesleges topicot, hogy a semmiről lehessen okfejtegetni, utána egyszerű ártatlan csecsemőnek tettetni magatokat, és azokra húzni a vizes lepedőt, akiknek ebből már elege van.
A hülyeséggel békén kéne hagyni a fórum normális, játékot érintő részét, mert a felesleges dolgokról, meg a semmiről nagyon jól el lehet beszélgetni a chat/egyéb kategóriában is...
Amíg olyan beírások születnek, mint ami az utolsó hónapokban, addig szerintem a fórumozóknak fenn kéne tartani azt a lehetőséget, hogy az ilyen tevékenység ellen fellázadjanak, és fellépjenek.
|

09-20-2007, 08:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Nem arról volt szó, hogy utálunk-e bárkit is, hanem, hogy ilyen topicot nyitnak egyesek maguknak. 
|

09-20-2007, 08:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Nem arról volt szó, hogy utálunk-e bárkit is, hanem, hogy ilyen topicot nyitnak egyesek maguknak. 
|
Ja értem. Hmm, most nézem, Harcosok szerint baj, ha bunkó vagyok. Kedvesebbnek kell vele lennem......... 
|

09-20-2007, 08:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Oké, akkor más oldalról közelítem meg: ideges lettél, habzott kicsit a szád - értél el vele valamit, lett haszna? Mert szerintem nem. Értelmetlen beírások, értelmetlen topicok ezután is ugyanúgy lesznek. Egyetlen megoldás létezik erre, mégpedig az, hogy szelektíven olvasol. Ami marhaság, azt figyelmen kívül hagyod. Jobbat nem tudok mondani.
|
Hát azért egyetértek megintcsak Gee-vel, mert szerintem ennek nem így kéne müködnie, hogy elnézünk a probléma felett.
1éve, sőt még féléve is, teljesen más volt a fórum arculata, Nem volt ennyi hülye értelmetlen topic, sokkal többen foglalkoztak a megbeszélésekkel, kevesebb off volt. A segitség kezdőknek rész is tele volt jobbnál-jobb témákkal, sok dolgot lehetett ott tanulni. És Harcosok volt kb a nagy csúnya mumus. Most teljesen más a helyzet itt. Nem 1 megbeszélésben olyan játékosok törték magukat, akik már nem játszanak aktívan, mindezt úgyhogy a mostaniak szemszögéből soxor csak a közöny érződik, vagy csak beír egy olyat hogy ez hülyeség, vagy hogy húúú de jóóó ötlet, anélkül,hogy elgondolkodnának dolgon és indokolnák hogy miért tartják jó ötletnek (persze tisztelet a kivételnek). szvsz a fórum szinvonala azért elég sokat csökkent.
Bár én még reménykedek, hogy ez csak a nyár hatása volt 

09-20-2007, 08:58
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Furcsállod a többiek reakcóját? Lehet, hogy épp külföldön voltál, amikor az ország az árokásós korszakát élte? Azóta az a gazember aki hőzöng és nem az aki furcsákat (h.-dik) beszél.
ui.: lehet, hogy néhány esetben használni kéne a tagcsoport funkciót, így elkerülhető lenne az off-ás.
Last edited by BigPi; 09-20-2007 at 09:04..
|

09-20-2007, 09:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Amíg olyan beírások születnek, mint ami az utolsó hónapokban, addig szerintem a fórumozóknak fenn kéne tartani azt a lehetőséget, hogy az ilyen tevékenység ellen fellázadjanak, és fellépjenek.
|
Most nem azért, de ez itt rohadtul nem a Kossuth tér.
Nekem pl. abból van elegem.

09-20-2007, 09:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Erre remek lehetőség az általad olvasni nem kívánt egyén beírásainak ignorálása.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|