Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-29-2007, 05:56
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Maguktól nem tűnnek el, ha elmentek, pontosan le volt írva az eseményben, hogy miért mentek el. Olvasni valóban nem fog helyetted a support.

Szintén le van ugye írva súgóban, hogy milyen információkat adunk, és milyeneket nem. Olvasni megintcsak nem fog helyetted sem a support, sem más. A support tudja mi van odaírva, már csak neked kell elolvasni.

Talán nem véletlenül.

Ne haragudj, de az olvasási képesség hiányán rengeteg ember tud segíteni, mi ezt a feladatot nem vállaljuk fel.

))
1. nem volt az eseményekben semmi se) ezért volt a bibi.
2. Mástol már megtudtam hogy miért lettem átdobva. A lelkiismeretem nekem tiszta ezzel kapcsolatban
3. Ezt még mindig nem tudom)

Én csak a sablonra irtam a 3 példát, azért olvasni még tudok)
Szinte ugyanaz a levél volt mindhárom esetbe. Ezért irtam a sablon-t

Tökmindegy majd meglátjuk legközelebb)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 06-29-2007, 07:20
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
))
1. nem volt az eseményekben semmi se) ezért volt a bibi.
2. Mástol már megtudtam hogy miért lettem átdobva. A lelkiismeretem nekem tiszta ezzel kapcsolatban
3. Ezt még mindig nem tudom)

Én csak a sablonra irtam a 3 példát, azért olvasni még tudok)
Szinte ugyanaz a levél volt mindhárom esetbe. Ezért irtam a sablon-t

Tökmindegy majd meglátjuk legközelebb)
Quote:
Ha olyat kérdezel, ami benne van a súgóban (márpedig az emberek 95%-a a tapasztalat alapján olyat kérdez), akkor természetesen igen. Teljesen felesleges ugyanazt a dolgot 8000 különböző módon leírni, csak azért, mert 8000 különböző ember tette fel ugyanazt a kérdést.

A support cím alapvetően nem azért van, hogy megkérdezd azt, ami amúgyis le van írva, hanem hogy egyéni speciális problémákat meg tudjunk oldani, például elrontott VIP küldés stb.
Bemásoltam neked Atinak a sablonokra vonatkozó válaszát, richardka, nem kell megköszönnöd
Reply With Quote
Old 07-02-2007, 00:59
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

latom, kerdoiv is van
Reply With Quote
Old 07-02-2007, 11:05
Grabi Grabi is offline
Member

szabadságom miatt nem tudom az országom hosszú azonosítókódját, így azt nem tudom megadni. ezért jött hajnali háromkor egy formális(?) levél, miszerint kevés adat. jól sejtem ez létszükséglet? mert eddig elég volt az orinév meg a száma.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 07-02-2007, 11:12
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
szabadságom miatt nem tudom az országom hosszú azonosítókódját, így azt nem tudom megadni. ezért jött hajnali háromkor egy formális(?) levél, miszerint kevés adat. jól sejtem ez létszükséglet? mert eddig elég volt az orinév meg a száma.
Attól függ, hogy mi a kérdés. Eddig se volt az elég, ha olyat kérdeztél, ami konkrét országgal kapcsolatos, csak eddig ilyenkor nem negyed órán belül kaptad az adatkérő választ, hanem adott esetben napok múlva.
Old 07-02-2007, 11:22
Grabi Grabi is offline
Member

a kérdésem nem véletlen a supportra ment és nem ide, nem fórumtéma. bízom benne talán meg tudod nézni ott is
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 07-02-2007, 14:45
lll
Guest

Longevity: 0%

Quote:

Ha nem érkezett meg egy VIP jóváírásod, akkor ez igényel egy hosszasabb utánajárást, hogy minden szükséges adat meglegyen, ami alapján utána lehet nézni, h ogy mi lehet a hiba. Eddig ez az egyetlen, ahol a sablontól eltérés szükséges. Ezek is olyan esetek, amikor valaki elgépeli az SMS-t, sajnos a legtöbb esetben ilyenkor nem tudunk segíteni, hiszen másvalakinek küldte a VIP köröket.
Nekem eddig egyetlen egyszer volt rá eset még tavaly nyáron, hogy jó helyre küldtem a VIP-et jött is vissza üzi hogy pár perc amíg jóvá íródik de miután 2 óra múlva sem érkezett meg akkor írtam supportra és azt írtátok hogy valami hiba volt éppen azt gondolom kézzel jóváírtátok utána
Reply With Quote
Old 07-08-2007, 08:35
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Az első tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan nem bírkóznak meg azzal a feladattal, hogy minden szükséges adatot mellékeljenek, és igen gyakori hiba, hogy:
  1. Nincs mellékelve az ország azonosítója. Kérek mindenkit, hogy a Beállítások menüpontban található azonosítót minden alkalommal mellékelje levelében, amikor az országával kapcsolatban ír. Enélkül csak általános választ fog kapni, vagy egy adatkérő sablont.
  2. Nem annak az országnak van mellékelve az azonosítója amivel kapcsolatban ír. Ilyenkor sem tudunk segíteni. Annak az országnak az azonosítóját mellékeld, amelyikkel kapcsolatban a kérdésed felmerült.
  3. Nem ír levelet. Ezúton köszönjük minden freemail.hu felhasználónak a szőrtelenítésre vonatkozó ajánlatot, de ha a reklám elküldésén kívül más érdemi mondanivalód nincs, akkor kérünk, hogy felesleges levelekkel ne terhelj minket. (Jelenleg nem gondolkozunk szőrtelenítésen sem, bocs. )
E mellett második leggyakoribb hiba, hogy nem VÁLASZOLNAK sokan a levélre, hanem új levelet írnak. Ez nem jó, hiszen fontos, hogy az ügyszám a téma sorban maradjon, márpedig új levél írásánál ez nem történik meg.

Ha a válaszolás valamiért problémát okoz (annak ellenére, hogy ez minden levelezőprogram beépített alap funkciója), akkor kérünk, hogy MINDEN leveledben az ÖSSZES adatot mellékelj, különben a 30 különböző nyitott ügyből nem igazán tudjuk, hogy miről van szó. Pont emiatt vezettük be az új ügyfélszolgálati rendszert. Sikerül néhány embernek remekül megoldania, hogy így is szanaszét legyen minden adata. Azt hiszem, hogy az Internet működéséről még sokaknak NAGYON SOKAT kell tanulnia. Kérek mindenkit, aki nem tudja a levelezőprogramját kezelni, hogy munkatársaitól, családtagjaitól, rendszergazdájától kérjen segítséget.

Szintén gyakori, hogy a téma sor üresen marad, vagy teljesen semmitmondó témát ír a levélíró. Bár ez nem közvetlen probléma, értelemszerűen sokkal előbb számíthatsz válaszra, ha már a téma sorból kiderül, hogy mivel kapcsolatban írsz. (Az, hogy "levél", vagy "Hódító" remek témák, de remélem mindenki érzi, hogy elég semmitmondóak. )

Kérek mindenkit, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében a fentiekre figyeljen oda.

Köszönöm.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules