|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
View Poll Results: Melyik az általad leggyakrabban használt támadó varázslat?
|
Vihar
|

|
2 |
5.56% |
Szárazság
|

|
1 |
2.78% |
Tűzgolyó
|

|
2 |
5.56% |
Tolvajok mérgezése
|

|
3 |
8.33% |
Földrengés
|

|
28 |
77.78% |

06-17-2007, 16:16
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
leggyakrabban földrengés, mert pl egy élezett hadisnál pár épület összedőlte komoly problémákat okozhat, főleg ha egy kicsit nem figyel, de tolit nem éri meg rengetni, mert 3-4körre már elég gáz ártózni, ő meg vígan ellopkod, meg gyújtogat, rosszabb esetben ezt a szövi gnóm/ork hadisával teszi, ezért tolit kell nála gyilkolni, pár ezer leölt toli után bele szoktak gondolni h megéri-e?
arra h mennyit öl egy mérgezés? az attól függ mennyije van az ellennek! nem tudok így számot mondani, de ha sokat ártóztál már, és egy elfet megnézel h vajon mennyi a tolija, meg birod majd saccolni a mennyiségeket(bár mint írták erre jobb a tűzgolyó)
|

06-27-2007, 11:47
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
ha a tolvajok felfedését is berakjátok ide,akkor tudok szavazni 
|

06-28-2007, 11:15
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ehh... Dzsuva ez a szavazás. Én konzervatív ember vagyok, és ha már ártok valakinek, akkor az tuti szárazviharral kezdődik. Márha nem hulla vagy tanyafree az illető, mer akkor más a téma. Szavazni viszont csak egyre lehet, így lett szárazság, pedig viharzani jobban szeretek 
Földrengést kiegészítőnek használom olyan csoportban ahol drága a nyersi, vagy ha közelíteni kell magamhoz az ellent.
|

07-04-2007, 18:14
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Mivel én is hadis országgal játszom, én a földrengést használom ha vissza akarok valakit húzni két körre, habár volt aki gusztustalan volt velem és kapott tőlem egy szárazságot a kiélezett orijára.de szerintem ezzel mindenki így van
|

07-04-2007, 18:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by zsozso
Mivel én is hadis országgal játszom, én a földrengést használom ha vissza akarok valakit húzni két körre, habár volt aki gusztustalan volt velem és kapott tőlem egy szárazságot a kiélezett orijára.de szerintem ezzel mindenki így van
|
legalább egy tanyafree-re élezett ori volt?  
|

07-15-2007, 12:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by zsozso
|
Hát ha az orija nagyon kiélezett nem fog hatni rá a szárazság, úgy hogy azt nem célszerű használni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|