|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
01-29-2006, 02:41
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Hm, vegulis miert nyilt ez a topic? Mert csak vmi banrol lattam benne irast... Hogy temanal maradjak, en pokerezem kb feleve, Texas hold'emet jatszom neten es a haverokkal is es persze nem csalunk benne, es nekem nagyon tetszik. Eseleg a holdemrol lehetne beszelgetni
01-29-2006, 05:12
|
|
Member
|
|
|
|
Hosszú időt rászánva lehet vele péznt gyüjteni a jellemző rá
Van egy ilyen mondás ha jól tudom:
-Nézz körbe az asztalnál, és ha nem láttod ki a pancser akkor te vagy az!
Különben érdekes játék lassankipróbálom anetes pénzes változatott is eddig a kettő csak külön ment.
a nem pénzesbe mondjuk az a jó, hogy könyü és kevéssé játszanak jól a pénzest emg nem tudom.
01-29-2006, 05:14
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
nem a reklám helye, de lehet h egyszer kedvet kapok.. szóval, hol is játszotok ti a neten?:)
|
01-29-2006, 08:10
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Én Szeretek Pokerezni. Más szenvedéjem nincs, de tényleg!
Egy kis tudás szükséges, meg sok sok szerencse és vakmerőség, hogy tarsd a tétet ami van mikor megközelíti a havi fizetésed... Neten A Pacific Pokert játszom kisebb-nagyobb sikerekkel.
|
01-29-2006, 10:44
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by godgod2
Én Szeretek Pokerezni. Más szenvedéjem nincs, de tényleg!
Egy kis tudás szükséges, meg sok sok szerencse és vakmerőség, hogy tarsd a tétet ami van mikor megközelíti a havi fizetésed... Neten A Pacific Pokert játszom kisebb-nagyobb sikerekkel.
|
Pacific Poker en a fizetős részen milyen ügyesek a játékosok???
Director, te vagy rpg-s fórumon, mert ide nemtom lehet e linkelni ezért ha ott is rákérdezel oda írom neked.
Engem most valahova máshova hivtak jáccani, de lehet megtudsz győzni, hogy a Pacific a jó nekem
01-29-2006, 10:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Szerinted menyi szerencse a póker és mennyi tudás ?
jó elcsépelt kérdés
|
Hát a poker rövid távon szerencsejáték ugyan, de hosszú távon a tudás a lényeg! 1 partiban bárki megverheti a devilfish-t, de hosszú távon úgyis elbukja...
Énis Pacificban jáccom neten az ingyenes verzióban, bár elég sótlan nekem...
Mi a heverokkal kb 2 éve jáccunk Hold'em No limites sit&gokat és eléggé megfertőzött mindannyiunkat!
Nincs is jobb érzés amikor 300as pulzussal, remegő kezekkel tolod be a csörgő zsetonokat!
|
01-29-2006, 10:57
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Hát a poker rövid távon szerencsejáték ugyan, de hosszú távon a tudás a lényeg! 1 partiban bárki megverheti a devilfish-t, de hosszú távon úgyis elbukja...
Énis Pacificban jáccom neten az ingyenes verzióban, bár elég sótlan nekem...
Mi a heverokkal kb 2 éve jáccunk Hold'em No limites sit&gokat és eléggé megfertőzött mindannyiunkat!
Nincs is jobb érzés amikor 300as pulzussal, remegő kezekkel tolod be a csörgő zsetonokat!
|
Aham az ingyenesben jáccok énis. nem mondom, hogy jó vagyok. De ott azért van pár béna.
Mondjuk nem mondomegy éjjel elbuktam 150.000 zsetont..
,de ott a turnamentek a legizgibbek talán szerintem a nagyok. Jóérzés bekerülni 8-900 meberből a döntő asztalra esetleg megnyerni. Bár szerintem a gyors limit emelkedés miatt meg a játék kényszer miatt ezeken a nagy tournamenteken nem jön ki a tudás igazán.
01-29-2006, 11:02
|
Member
|
|
|
|
Hát a tournamenteken télleg baromi fontos a yo lapjárás!
A játékosok meg olyan kamikázék a tét hiánya miatt, hogy néha bebukod egy erős handdel egy 2-7 ellen mert csakazért is mindent megadnak!
Mondjuk én nem szólhatok semmit, épp most estem le 3-4000zsetonra úgyhogy térek vissza a kis sit&gokhoz aztán meg a 200as cashgémekhez...
|
01-29-2006, 11:19
|
|
Member
|
|
|
|
Hát ihgen ezért vannak sokan úgy, hogy áá jó akkor all in bármilyen lapraztán vcagy bejön akkor van jó kezdésem a végéig vagy nem akkor indulok a következőn ott talán bejön.
Különben ezer szévela elgeccerűbb 200 zsetonos all inesekben nyomni nyersz egyet és átmész a legnagyobb tournamentbe. Vagy a kis tournamentek egyikébe.
Pénzbe nem fogod kipróbálni??
01-29-2006, 12:20
|
Member
|
|
|
|
???
Tisztázzunk vmit: te most multi table-re gondolsz vagy sit&gokra???
mert a tournament az a multi table!
és ott azért nem eccerű nyerni...
Leszek majd pénzesen is lehet de még szoknom kell ezt az arctalan dolgot!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|