|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A drágakő ár legyen:
|
a mostanihoz hasonló ingadozás, de megemelve szintenként
|
|
26 |
19.26% |
a paicon kintlévő össz nyersanyagár átlagára körüli
|
|
65 |
48.15% |
a piacon kintlévő össz nyersanyagár átlagárának a fele körüli
|
|
7 |
5.19% |
ne változzon semmit, jó így ahogy van
|
|
13 |
9.63% |
találjatok ki valami újat, mert egyik sem teteszik
|
|
24 |
17.78% |
02-21-2006, 17:03
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Sztem a legjobb az hogy abban lehessen tartani a pénzt,de kakor kéne rá vlami varázslat hogy ne tudják olyan könyen ellopni.vagyn em tudom de vlamit ki kellene találni de alapjában nagyon jó5let
az áras dologhoz nem tudok hozzászólni majd a nálam okosabbak kitalálják
de így ahogy most van télelg semmi értelme mert még a leg kezdőbbek is lebontják mert látják hogy nincs értelme...
|
02-21-2006, 17:15
|
|
Member
|
|
|
|
még mindig az aranybánya az, ami leginkább áthidalja ezt a problémát, és a legegyszerűbb megoldás, nem? Egyszerűen az aranybányák termelése megjelenik az ország vagyonában, és nincs szükség ilyen piaci számítgatásokra. Vélemény? Ha abszolút ragaszkodtok a drágakőhöz, akkor többet nem hangoztatom
|
02-21-2006, 19:21
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
A drágakő árát én nem az össz piaci termékár átlagában szabnám meg, hanem az összes bányászott termék árában. Ez azért lényeges, mert jelenleg a többi bányához képest értéktelen a drágakőbánya.
Ha drágakőben lehetne tartani a vagyont akkor tényleg kellhet valami védelem mert a jelenlegi gyakorlat (tekik a piacon) abszolút biztonságos, csak kicsit kényelmetlen.
Nagyon vad gondolat, hogy se lopni se fosztani ne lehessen?
Ha lenne valami védelme, akkor egyértelműen jobb lenne mint a símán aranyat termelő bánya.
|
02-21-2006, 19:30
|
|
Member
|
|
|
|
elbeszélés egymás mellett
|
02-21-2006, 19:49
|
Member
|
|
|
|
Nekem tetszik az aranybánya is, meg a drágakő módosítása is, bármely megoldás jobb mint a jelenlegi helyzet.
Aranybányával nem kell vacakolni, drágakővel meg lehet játszani.
02-21-2006, 21:00
|
Member
|
|
|
|
szerintem maradjunk az eredeti felállásnál, azaz a drágakőbánya maradjon drágakőbánya, termeljen drágakövet és azt lehessen eladni.
az aranybányához pénzverde kéne, hogy az aranyból pénz legyen.
a drágakőben való pénzrakrtározásnak meg mi értelme? ha nem lopható, az ellent mond a játék összes eddigi dolgának, lévén minden lopható, vagy csökkenthető, ha meg lehet lopni, akkor gyakorlatilag ugyanaz mint a sima pénz.
|
02-21-2006, 21:10
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
szerintem maradjunk az eredeti felállásnál, azaz a drágakőbánya maradjon drágakőbánya, termeljen drágakövet és azt lehessen eladni.
az aranybányához pénzverde kéne, hogy az aranyból pénz legyen.
a drágakőben való pénzrakrtározásnak meg mi értelme? ha nem lopható, az ellent mond a játék összes eddigi dolgának, lévén minden lopható, vagy csökkenthető, ha meg lehet lopni, akkor gyakorlatilag ugyanaz mint a sima pénz.
|
Nyugodtan kihagyható a pénzverde mint köztes folyamat. A drágakőbányából felhozott cucc sem kész drágakő még... Úgy hogy ez az érv itt bukik. Jobbat mondj, miért nem jó az aranybánya a drágakőbányánál. Mert egyszerűbben beilleszthető a játékba?
|
02-21-2006, 21:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Nyugodtan kihagyható a pénzverde mint köztes folyamat. A drágakőbányából felhozott cucc sem kész drágakő még...
|
jó, de a csiszolatlan drágakőnek is van pénzben kifejezhető értéke, a császár megveszi, aztán majd csiszolgatja..
de az milyen már, hogy egy bányából egyenest pénz megy az oriba?
|
02-21-2006, 21:16
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
jó, de a csiszolatlan drágakőnek is van pénzben kifejezhető értéke, a császár megveszi, aztán majd csiszolgatja..
de az milyen már, hogy egy bányából egyenest pénz megy az oriba?
|
Jó akkor mondok másik példát: a gabonát nem úgy eszed meg ahogy learatják, gondolom én. Látsz malmokat a Hódítóban, amik megőrlik?
|
02-21-2006, 21:24
|
|
Member
|
|
|
|
Szóval arra utalnék, hogy nem kell minden munkafázisnak megjelennie a játékban, és attól még a valószerűsége szerintem nem csökken. Mindössze ennyit akartam elmondani az aranybánya védelmében. Innentől akkor szabad a pálya, hogy hogy legyen a drágakő ára a piacon, nem ellenkezem
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|