|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
10-05-2008, 23:06
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Ati, amit leírtál, az teljesen érthető. Elfedeztem a kedvezményesem 0-ra. Ezután ütöttek le 2x kb 700hektárral. Most ugye volt egy klántámadásom, majd 500hektár, és egy ütésem, ami 300feletti. Ez pedig több, mint amit leütöttek. De ha más nem lehet, akkor mégiscsak az van, hogy volt még egy bekapott támadásom, bár nekem nem rémlik, csak ez a 2.
No mindegy, akkor a hiba az én készülékemben van...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
10-05-2008, 23:08
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
ha másra gondolsz, akkor nem igazán értem mire..
|
Feltételezem a kis billentyűre,ami szintlépésnél lehetővé teszi,hogy az építés alatt lévő területek elvesszenek.
|
10-05-2008, 23:09
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
azt hittem a kedvezményes fedezés minden szintlépéssel nullázódik..
lead x hektárt? azaz jksz-re gondolsz? vagy arra, hogy bontja a feles épületeket? (egyébként is, ha minimum föld alá esik nem léphet fel..)
ha másra gondolsz, akkor nem igazán értem mire..
|
Olvasgasd a sugot, ha ennyire ertetlen vagy. Arra gondol, hogy elkezd epiteni x epuletet, es beikszeli hogy az epules alatt levo dolgok vesszenek el, igy akar 200 hekis orija lesz 4-ben. Nem probaltam, de szerintem ilyenkor nem veszik el kedvezmenyes fedezes. Szintlepeskor meg tuti nem 0-zodik.
|
|
10-05-2008, 23:11
|
Member
|
|
|
|
Arra gondoltam hogy ha 600 a maximum föld de én felütöm magam pl 800-ra és így lépek fel úgy, hogy kövi szinten 600 hektárom lesz védelem alatt akkor a 200 hektár minusz miatt kapok -50 kedvezményes felfedezést?
|
10-05-2008, 23:12
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
Originally Posted by KPeti999
Arra gondoltam hogy ha 600 a maximum föld de én felütöm magam pl 800-ra és így lépek fel úgy, hogy kövi szinten 600 hektárom lesz védelem alatt akkor a 200 hektár minusz miatt kapok -50 kedvezményes felfedezést?
|
A maximum hektár feletti ütések nem számítanak bele a kedvezményes felfedezés számlálásába.
|
The Following 3 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|
10-05-2008, 23:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Olvasgasd a sugot, ha ennyire ertetlen vagy. Arra gondol, hogy elkezd epiteni x epuletet, es beikszeli hogy az epules alatt levo dolgok vesszenek el, igy akar 200 hekis orija lesz 4-ben. Nem probaltam, de szerintem ilyenkor nem veszik el kedvezmenyes fedezes. Szintlepeskor meg tuti nem 0-zodik.
|
... már azt hittem én vagyok a hülye, hogy valamit nem olvastam el
|
10-06-2008, 01:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Ati, amit leírtál, az teljesen érthető. Elfedeztem a kedvezményesem 0-ra. Ezután ütöttek le 2x kb 700hektárral. Most ugye volt egy klántámadásom, majd 500hektár, és egy ütésem, ami 300feletti. Ez pedig több, mint amit leütöttek. De ha más nem lehet, akkor mégiscsak az van, hogy volt még egy bekapott támadásom, bár nekem nem rémlik, csak ez a 2.
|
Vityu erre marha hamar rájöhetsz a minimum hektárod elosztod 0,85-el, és ha az nagyobb mint a mostani hektárod akkor vmit elfelejtettél
10-06-2008, 03:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
A maximum hektár feletti ütések nem számítanak bele a kedvezményes felfedezés számlálásába.
|
Quote:
Originally Posted by vityu
|
Lehet túllépted a max hekit
|
10-06-2008, 14:34
|
Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Van pár dolog ami nekem nem tiszta a kedvezményes felfedezéssel kapcsolatban.
1. Mikor kell max. heki és az előző szint max. hekije között lennem ahhoz, hogy kapjak?
Pl. 5. szintem van egy orim 596 hekin, és ütök egy földet mi történik? Kapok 1 heki kedvezményest, megkapom a foglalással arányosat vagy nem kapok semmit?
2. Ha max heki fölött vagyok (vagy az elősző szint maxa alatt) és leütnek csökken-e a kedvezménys felfedezési lehetőségem?
3. Mi történik vele ha lefordulok?
10-10-2008, 09:37
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
A kedvezményes fedezhető föld számolása nem kezdődik újra szintlépés után? vagy 5. szinttől fordulásig egybe van számolva?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|