|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
01-06-2010, 13:24
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gabro
ha értelmesen kiépült orival (szövivel) találkozol akkor észrevétlenül lopj csak, mert nagyon elkalapálnak
|
Mindenki ellen észrevétlenül kell lopni, mert később változhat a felállás. Pl akit loptál belép szövibe és emlékszik a nevedre
Quote:
Originally Posted by Gabro
és lehetőleg jó óriás varival (és szövijeivel) ne szórakozz (főleg mf-ként), mert esetleg napokig nem fogsz tudni lopni...
|
Szerintem mindegy kivel szórakozol, mert ha két orkkal szórakozol és lebuksz az nem jobb annál, mintha egy 30% templomos óriás ellen buksz le. Nem szabad lebukni, ezért kell mindent megtenni. Ha szövit lopsz mindig arra kell nyitni kaput aki intuitíve a legkevésbé kell, hogy nézze magán a kaput, és azon keresztül lopod le a szövijét. Mf-eket is csak úgy szoktam (mf-ként), hogy megvan a kapu, és záródás előtt lopom, közben meg már kifigyeltem a következő célpontot és nyitottam arra is már. Amúgy a legjobban másik félelfeket éri meg lopni. Rettentően sokan játszanak kevés templommal és sok tolival félelfek, akiket le lehet 23% templommal ártózni úgy, hogy végig beférhessen az ember a delikvenshez. Meg nem árt egy jó adak meggyőzőképesség és diplomáciai érzék se Pl amikor valaki nézi magán a kaput és észreveszi a tiéd, nem árt meggyőzni, hogy csak méregetted (azt úgysem tudja, hogy félelf vagy, ha nem varis) Illetve az ügyesebb védekezés már az félelf ellen nem félelfként, hogy észreveszed a kaput, de nem szólsz a kapu nyitójának, hanem kipakolsz, hogy minél kevesebb tekit vigyen, majd mikor végiglop, nézel kaput és megállapítod, hogy nincsen rajtad egy sem, akkor mehet a mészár
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post:
|
|
01-06-2010, 13:29
|
Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Illetve az ügyesebb védekezés már az félelf ellen nem félelfként, hogy észreveszed a kaput, de nem szólsz a kapu nyitójának, hanem kipakolsz, hogy minél kevesebb tekit vigyen, majd mikor végiglop, nézel kaput és megállapítod, hogy nincsen rajtad egy sem, akkor mehet a mészár
|
Amint észreveszed a kaput mehet a mészár szerintem a félelfre.. ne nyitogasson kapukat legjobb védekezés az elrettentés
|
The Following User Says Thank You to siQ For This Useful Post:
|
|
01-06-2010, 13:31
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Amint észreveszed a kaput mehet a mészár szerintem a félelfre.. ne nyitogasson kapukat legjobb védekezés az elrettentés
|
Na ja de nem mindenki ilyen Sőt, az emberek 99%-a nem
Azt se árt mondjuk hozzátenni, hogy a félelf kapuja az esetek nagy többségében nem jelent lopkodást. Én legalábbis elég sok kaput szoktam tartani ilyen-olyan okokból, aminek csak egy kis része lopós
Szóval ez a van kapu, megy a mészár kicsit olyan, mint amikor a gömbkísérletet nyílt provokációnak veszik. Hiszen azután is jöhet a sereg, kapu után is a lopás. Vagy nem.
www.unimarket.hu
Last edited by Von; 01-06-2010 at 13:44..
|
|
|
01-06-2010, 13:54
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Illetve az ügyesebb védekezés már az félelf ellen nem félelfként, hogy észreveszed a kaput, de nem szólsz a kapu nyitójának, hanem kipakolsz, hogy minél kevesebb tekit vigyen, majd mikor végiglop, nézel kaput és megállapítod, hogy nincsen rajtad egy sem, akkor mehet a mészár
|
Ha mar van "gyanusitottad", egyszerubb a hirnevet nezni a vegiglopas utan...
|
|
01-07-2010, 01:36
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
|
Amikor kezdtem a játékot már akkor mészároltam,ha valaki gömbözni próbált nemhogy kapu legyen rajtam
|
01-07-2010, 01:38
|
Member
|
|
|
|
Lehet ,h jó a félelf 200 hekin,de ott meddig kell lopnod,h legyen belőle vagyonod?Persze az 5. szintre gondoltam a 200 hekit nem a B be
|
01-07-2010, 11:08
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csákány
Lehet ,h jó a félelf 200 hekin,de ott meddig kell lopnod,h legyen belőle vagyonod?Persze az 5. szintre gondoltam a 200 hekit nem a B be
|
1000 kör alatt simán szétlopsz mindenkit. Beleértve azt is, hogy a pontlistában lemész bizonyos arcokért közben, illetve mondjuk a 45% kocsmás emberre ráépülsz 66% félelf kocsmával, illetve szövihelppel a félelf által egyedül nem lopható orikat is szétlopod. Aztán, hogy mennyi pénz volt a csopiban 200 hekin, az meg már nem rajtad múlik, csak az, hogy a nagyját összegyűjtötted
www.unimarket.hu
|
|
|
01-07-2010, 11:20
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
1000 kör alatt simán szétlopsz mindenkit. Beleértve azt is, hogy a pontlistában lemész bizonyos arcokért közben, illetve mondjuk a 45% kocsmás emberre ráépülsz 66% félelf kocsmával, illetve szövihelppel a félelf által egyedül nem lopható orikat is szétlopod. Aztán, hogy mennyi pénz volt a csopiban 200 hekin, az meg már nem rajtad múlik, csak az, hogy a nagyját összegyűjtötted
|
O, nem. A nagyjat vedi a konyvtarkulcs. (Az esetek nagy reszeben....)
01-07-2010, 11:26
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
O, nem. A nagyjat vedi a konyvtarkulcs. (Az esetek nagy reszeben....)
|
Arra mondtam, hogy kellenek a szövik, akik a félelf által egyedül nem lopható orikat is segítenek lopni
www.unimarket.hu
|
01-07-2010, 11:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Arra mondtam, hogy kellenek a szövik, akik a félelf által egyedül nem lopható orikat is segítenek lopni
|
Ahhoz viszont nem kell félelfnek lenned,h tekiíró gnómot lelopj ,ha nincs kulcs.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|