|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Hanyadik helyen végzünk a selejtezőcsoportban?
|
1.
|
|
1 |
5.00% |
2.
|
|
4 |
20.00% |
3.
|
|
2 |
10.00% |
4.
|
|
6 |
30.00% |
5.
|
|
3 |
15.00% |
6.
|
|
1 |
5.00% |
7.
|
|
3 |
15.00% |
01-27-2006, 23:50
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by puma
afene!
másikra akartam.sorry
|
azé köszi, hogy hozzászóltál, várom a szavazatod mindenhol
|
01-28-2006, 16:58
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
A pozitív hozzáállásom:nagyon nem!
|
szerintem sem jutunk ki, igaz most azért jobb a csoport, mint a VB-re volt, mert ott azért svéd, horvát, bulgária
|
01-30-2006, 14:20
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
A válaszom:nem!
|
Mindenkinek ugyanannyi eselje van ugyanannyi meccset jatszik othon mint idegenben az esely mindenkinek ugyanakkora senki sem indul +3 pontrol !
En azt mondom hogy tovabjutunk elsokent
|
01-31-2006, 17:28
|
Guest
|
|
|
|
Sziasztok!
részemről a 2. helyre szavaztam mert annál feljebb biztos nem megyünk, persze lefelé még nagy a hely. Én egy optimista ember vagyok alapvetően, de a válogatottal kapcsolatban túl sokszor égettem meg magam
Annyiban jó a sorsolás hogy olyan igazánjó csapat nincs a csoportban aki abstolút favorit lenne. Reméljük hogy a Görögök tündüklési pünkösdi lesz, a Törökök tudnak nagyon rosszul játszani, a Norvégok is verhetőek, szóval egy jó adag szerencsével kettőt megelőzhetünk közülük. Persze ha nem kapunk ki Mátától, mert azért ez sem lehet kizárni
|
01-31-2006, 17:39
|
|
Member
|
|
|
|
Az én reformjavaslatom már hosszú évek óta az, hogy a nemzeti válogatottat mindig az adott évben legkiemelkedőbben szereplő klubcsapat képviselje, alkossa. Egy-egy klubcsapat néha tud némi kis sikert elérni nemzetközi porondon, aztán vagy magától tűnik el a süllyesztőben,, vagy szétkapkodják, mint a Debrecent.
Hátulütője, hogy az épp aktuális csapatot komoly plusz terhelés érné, ami persze még mindig bakfitty lenne mondjuk egy angol csapatéhoz képest
Az ilyen "kiválasztott" klubcsapat persze kapna az MLSz-től anyagi hozzájárulást.
Mert ennek a válogattott-keresésnek, ami '86 óta tart, már semmi értelmét nem látom...
|
01-31-2006, 19:02
|
Guest
|
|
|
|
Szerintem most lazán ki tudnánk jutni, ha maradt volna a Lothar Matthaus a csapatnál
de így nincs sok esélyünk, mert megint új edző ezért más felállás, megint majd a végére talán tudunk pontokat szerezni amíg átáll a csapat
|
01-31-2006, 21:39
|
|
Member
|
|
|
|
Majd ha mi rendezzük, kijutunk...
|
01-31-2006, 23:51
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
Majd ha mi rendezzük, kijutunk...
|
nah ez igaz talán majd 2012-ben megkapjuk, de szerintem semmi esély sincs rá
|
02-01-2006, 09:23
|
Guest
|
|
|
|
Hát igen, a legnagyobb baj szerintem is ez a menetrendszerű edzőváltás. Nem hiszem el hogy nem lehetne találni egy jó edzőt, aki 4-5 év alatt kialakítana egy normális csapatot. Most megint ott vagyunk mint Lotar előtt. Sőt...
Az meg szégyen, hogy csak úgy tudunk kijutni egy világversenyre, hogy mi rendezzük meg. Ez egy kicsit olyan, mintha a kicsi fiú azért kerül be a csapatba, mert az apu pénzze kell a csapat fennmaradásához, így beküldik az utolsó 5 percre, annyi idő alatt csak nem csinál nagy hülyeséget. Ti nem így érzitek?
|
02-01-2006, 23:40
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by gescs
Hát igen, a legnagyobb baj szerintem is ez a menetrendszerű edzőváltás. Nem hiszem el hogy nem lehetne találni egy jó edzőt, aki 4-5 év alatt kialakítana egy normális csapatot. Most megint ott vagyunk mint Lotar előtt. Sőt...
Az meg szégyen, hogy csak úgy tudunk kijutni egy világversenyre, hogy mi rendezzük meg. Ez egy kicsit olyan, mintha a kicsi fiú azért kerül be a csapatba, mert az apu pénzze kell a csapat fennmaradásához, így beküldik az utolsó 5 percre, annyi idő alatt csak nem csinál nagy hülyeséget. Ti nem így érzitek?
|
de végülis van benne igazság
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|