|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
01-20-2010, 11:16
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A kezdő részeket kitaláltam mi történhetett, az utolsó részt meg most talán nem hagyom ki.
De ha mégse sikerülne megnéznem vmi miatt tuti megkereslek priviben
|
01-20-2010, 11:17
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
A kezdő részeket kitaláltam mi történhetett, az utolsó részt meg most talán nem hagyom ki.
De ha mégse sikerülne megnéznem vmi miatt tuti megkereslek priviben
|
Ha véletlen lemaradnál a végéről, akkor kitalálok én valami frappáns befejezést, ezen ne múljon!
|
01-20-2010, 12:14
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
El tudom képzelni, az milyen lenne úgy hogy egy részt se láttál és fogalmad sincs mi ez
Figy a Pitén majd prezentálhatsz egy kis előzetest de addig legalább két részt nézz végig :P
|
03-01-2010, 11:25
|
Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Nem gondoltam, hogy visszajövök még ide annak az egy résznek a hatására, amit korábban is mondtam. Az tényleg egy borzalom volt.
No, de mostanában amikor véletlenül oda kapcsoltam, akkor egy egész élvezhető kis filmet láttam, aminek valahogy köze nem volt az általam látott epizódhoz se hangulatában, se a cselekményekben, semmiben.
Ez tényleg egy jó kis sorozat egy idegen, de annál érdekesebb kultúra megismerésével.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|
The Following User Says Thank You to Rotcsa For This Useful Post:
|
|
03-01-2010, 13:10
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rotcsa
Nem gondoltam, hogy visszajövök még ide annak az egy résznek a hatására, amit korábban is mondtam. Az tényleg egy borzalom volt.
No, de mostanában amikor véletlenül oda kapcsoltam, akkor egy egész élvezhető kis filmet láttam, aminek valahogy köze nem volt az általam látott epizódhoz se hangulatában, se a cselekményekben, semmiben.
Ez tényleg egy jó kis sorozat egy idegen, de annál érdekesebb kultúra megismerésével.
|
engem sajnos azota sem tudott meggyozni
|
03-01-2010, 13:32
|
Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Én is elég nehezen vettem rám magam arra, hogy belenézzek azután a bizonyos epizód után.
Az valami szürreálisan rossz volt. Csak sírtak, sírtak, sírtak, ki nem derült 10 perc alatt sem, hogy miért, közben meg valami olyan háttérhang ment, amit még a legrosszabb argentin szappanoperák alatt sem hallottam.
Valami latín szappanoperának tűnt koreai módra.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|
03-01-2010, 13:35
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
en kb ot-hat reszt lattam, csaladban nehanyan nezik, de meg mindig az a velemenyem, amit Te is leirtal az elejen.
azota meg inkabb nem kinzom magam ezzel
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|