|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
03-04-2006, 23:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
a bank és a kereskedő lehet a jó gondolat... a másik ugyanide illő kérdés persze hogy a sok föld is honnét jöt össze? mert új földet csak felfedezéssel lehet behozni vagy egy új ori regelődésekor jön +200 heki
|
Figyelemmel kísérheted a földtermelődést a román hódítóban...
Amúgy nagyon egyszerű: ha van 4 jó játékos (jobb mint a többi valamennyicskével ), ők foglalnak minden alattuk levőtől... akkor már a többiek fedezni is tudnak arra a szintre... ekkor az erősek megint leverik őket, de ekkor ismét kitolódik a fedezési limit...
A kereskedők valóban nagyon sok pénzt hoznak a játékba... én úgy emlékszem hogy a személyiségek előtt még mindenki csóró volt, kevés arany volt játékban. De még most is lehet érezni a csoportok többségében ha egy pénzes ori jön/továbblép. Kivétel talán az A, ahol általában nem a legnagyobbak/nagy termelők lépnek tovább.
03-04-2006, 23:48
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
problémát én a pénzbe se látok..
|
Jó, persze. Ez egy elméleti probléma, valójában a kutyát sem érdekli (engem leszámítva ), hogy honnan van a pénz, van és kész. De szerintem nem egy kategória a földdel.
|
03-04-2006, 23:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Edu (Shagor #307669)
Ti, ha nem adnátok el a piacon semmit, nem lopnátok/fosztogatnátok, akkor adóból, bónuszból, meg a többiből fent tudnátok tartani az országot? Nem hiszem. Márpedig valakinek meg kell termelnie azokat az összegeket, amit képzésre, tekercsírásra, meg ilyesmire fordítunk.
|
Indítottam egy kis kereskedő elfet, az 5 bankkal megtermeli a szükséges pénzt mindenr... magam írom a tekijeim, veszem a fegyver felét, képzek, és egyre több a pénzem
Tehát a kereskedő az aki a legtöbbet hozza ilyenkor. Vagy maradnak a drágakőbányák(egy törpének kb 40% annyi pénzt hoz egy drágakőbánya mint a kereskedőnek a bank )
03-04-2006, 23:55
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A kereskedők valóban nagyon sok pénzt hoznak a játékba... én úgy emlékszem hogy a személyiségek előtt még mindenki csóró volt, kevés arany volt játékban. De még most is lehet érezni a csoportok többségében ha egy pénzes ori jön/továbblép. Kivétel talán az A, ahol általában nem a legnagyobbak/nagy termelők lépnek tovább.
|
OK, hajlok arra, hogy ezt elfogadjam. Tényleg, mikor réges-régen (egy messzi-messzi ... ) játszottam, sokkal nagyobb jelentősége volt a bónusznak. Minden nap az volt az első, hogy bónuszoljak. Meg sokkal jobban oda kellett figyelni az adóra. Nem engedhettem meg, hogy kevesebb legyen az adó, mint a zsold. És gyors fejszámolás, 30 bankkal 225.000 aranyat lehet körönként összekaparni, ez napi 5,4 milla. És 30 bank nem is oly ritka mifelénk.
Köszi, meggyőztél.
|
03-05-2006, 00:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Edu (Shagor #307669)
Köszi, meggyőztél.
|
Nem kellett győzködni
03-05-2006, 00:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Akkor is kösz! Most már nyugodtan alszom.
|
03-05-2006, 02:51
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Figyelemmel kísérheted a földtermelődést a román hódítóban... :D
Amúgy nagyon egyszerű: ha van 4 jó játékos (jobb mint a többi valamennyicskével :) ), ők foglalnak minden alattuk levőtől... akkor már a többiek fedezni is tudnak arra a szintre... ekkor az erősek megint leverik őket, de ekkor ismét kitolódik a fedezési limit... :)
|
igen, amit írtál, az mind teljesen igaz:)..
(ha már úgyis szakértő vagy, igazán jöhetnél fentebb is románban.. mit tétlenkedsz odalenn?:P)
|
03-05-2006, 10:06
|
|
Member
|
|
|
|
Kihagytatok egy nagyon nagy új pénz keletkezési forrást, az újraindulást. Maximum pénzzel 500 körönként újrázni, hát ez aztán tényleg sok pénzt hoz a játékba...
|
03-05-2006, 11:24
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Kihagytatok egy nagyon nagy új pénz keletkezési forrást, az újraindulást. Maximum pénzzel 500 körönként újrázni, hát ez aztán tényleg sok pénzt hoz a játékba...
|
es valóban! gondold el, hogy van a tagnak 4MRDje amikor bejön meg egy rakás tekercse és katija. feljebb emgy még több lesz neki, elad mindent lepassszol szövinek és újrázik és megint hozott a játékba 4 MRD-t meg tekit és újabb egységeket a piacra.... hmmmm
|
03-05-2006, 11:39
|
Junior Member
|
|
|
|
Upsz. Ez aztán végképp nem jutott eszembe. Nem semmi.
De vajon mennyire jellemző? Inkább csak magasabb szinteken, nem?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|