|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
01-19-2010, 23:08
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Megnéztem a filmet számítógépen, semmi extra. halálra untam magam...
Sablonos, tipikus amerikai maszlag, végtelenségig primitív karakterekkel, jellemekkel, 2 dimenzióban.
Na mondom, ha ennyire istenítik ezt a filmet, biztos bennem a hiba.
Uccu neki, irány a 3D mozi.
valóban megváltozott a véleményem.
Sablonos, tipikus amerikai maszlag, végtelenségig primitív karakterekkel, jellemekkel, 3 dimenzióban.
|
The Following 3 Users Say Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|
01-20-2010, 06:26
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
A történet bugyuta, de a látvány miatt megérte megnézni
|
01-20-2010, 08:51
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS:
PANDORA (#612512)
Indoklás: Több ország szabálytalan irányítása
|
szegény Na'vi-k..
kommenteket érdemes elolvasni:
A Na'vi-k így szexelnek
01-20-2010, 11:10
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nekem a látvány 2D-ben is tetszett, jó volna látni IMAX-ben... talán sikerül, bár inkább nem fog ahogy sejtem.
A történtet az iszonyat sablonos volt a trailer és 10 perc után tudod mi lesz a vége, legalább 1 csavart tehettek volna bele, bár lehet az zavarta volna a látványt
Egyre inkább úgy gondolom hogy a jövő mozija nem lesz más mint látványra komponált zene vagy vica versa. Visszatérünk a némafilmekhez
Némely filmnél a pörgős trailer jobb élményt nyújt mint maga a mozi.
|
01-20-2010, 17:53
|
|
Member
|
|
|
|
Már jönnek lassan a 3D-s TV-k is! Mondjuk azt nem tudom elképzelni még... lehet szemüvegben kell majd nézni?
|
01-20-2010, 17:54
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
nyár óta vártam a filmet az első trailer óta kb.. nekem nagyon tetszett 3 szor néztem meg ebből kétszer 3d-ben amúgy is szeretek moziba járni, szeretem a hollywoodi filmeket is nagyon.. szóval nekem 10/10 pontos film..
|
01-20-2010, 18:00
|
|
Member
|
|
|
|
Meghalt egy tajvani férfi, miután megnézte az Avatar című filmet. Orvosa szerint a korábban is magas vérnyomásban szenvedő férfi valószínűleg a 3D-film miatt kapott agyvérzést.
A 42 éves Kuo akkor kezdte rosszul érezni magát, amikor nemrég megnézte az Avatar című filmet. A férfit a magas vérnyomása miatt Hszincsu város kórházába szállították, ahol elvesztette az eszméletét. A vizsgálat agyvérzést állapított meg nála - mondta kedden Peng Csin-csih, a sürgősségi osztány orvosa. „Valószínű, hogy a film nézése váltotta ki a magas vérnyomást” - tette hozzá az AFP hírügynökségnek.
Kuo 11 nappal később belehalt az agyvérzésbe, így a China Times lap szerint ez az első haláleset, amely James Camerin sci-fi filmjéhez köthető. Több filmrajongó internetes oldal szerkesztője és olvasója számolt be fejfájásról, szédülésről, hányingerről és elhomályosult látásra a 3D-technológiát használó Avatar miatt.
|
01-20-2010, 20:36
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pacsi
Meghalt egy tajvani férfi, miután megnézte az Avatar című filmet. Orvosa szerint a korábban is magas vérnyomásban szenvedő férfi valószínűleg a 3D-film miatt kapott agyvérzést.
A 42 éves Kuo akkor kezdte rosszul érezni magát, amikor nemrég megnézte az Avatar című filmet. A férfit a magas vérnyomása miatt Hszincsu város kórházába szállították, ahol elvesztette az eszméletét. A vizsgálat agyvérzést állapított meg nála - mondta kedden Peng Csin-csih, a sürgősségi osztány orvosa. „Valószínű, hogy a film nézése váltotta ki a magas vérnyomást” - tette hozzá az AFP hírügynökségnek.
Kuo 11 nappal később belehalt az agyvérzésbe, így a China Times lap szerint ez az első haláleset, amely James Camerin sci-fi filmjéhez köthető. Több filmrajongó internetes oldal szerkesztője és olvasója számolt be fejfájásról, szédülésről, hányingerről és elhomályosult látásra a 3D-technológiát használó Avatar miatt.
|
Nem a film miatt volt szerintem, vagy az összhatás miatt amúgy.
Régen más 3d-ben adott filmnél (rövid volt szerencsére), nekem már fél óra után fájt a fejem, de el is mondták, hogy ez normális lehet, a szemüveg miatt.
Szal valszeg, simán a szemüveg miatt van, meg, hogy becsapják ezzel ugye a szemet (agyat), amit lehet nem vesz jó néven az idegrendszer.
Bár, nem tudok semmi konkrétat.
Jah, és a filmet én először letöltve láttam, közepes minőségben, de viszonylag megtetszett. Lehet, hogy kiszámítható a sztori, de megnézem 3D-ben is, mert érdekel, meg tudott fogni.
|
The Following User Says Thank You to Dus For This Useful Post:
|
|
01-20-2010, 20:39
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
nyár óta vártam a filmet az első trailer óta kb.. nekem nagyon tetszett 3 szor néztem meg ebből kétszer 3d-ben amúgy is szeretek moziba járni, szeretem a hollywoodi filmeket is nagyon.. szóval nekem 10/10 pontos film..
|
Maximálisan egyetértek Milán testvérrel, ha nem is beleszerelmesedtem, de 10/10.
|
01-20-2010, 20:45
|
|
Member
|
|
|
|
Jah, és a filmet én először letöltve láttam, közepes minőségben, de viszonylag megtetszett. Lehet, hogy kiszámítható a sztori, de megnézem 3D-ben is, mert érdekel, meg tudott fogni. [/quote]
Mindenképpen ajánlom a 3D-t hozzá, mert akkor nagyon ütős a látvány! Amikor szemüveg felett kukucskáltam olyan lapos volt valahogy...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|