|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
03-07-2014, 16:21
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mi történik akkor, ha visszajön 11 óra után, körbenéz, hogy hoppá, ezek még mindig itt vannak, benyomja a szabi gombot, és 3 óra múlva újra szabin van, újabb 11 órára?
|
hmm ebbe bele se gondoltam. maximum úgy tudnám elképzelni, hogy ki van tolva a 3 óra.
|
03-07-2014, 16:30
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Az alap ötletet egyébként nem tartom kizártnak. Valóban lehessen arra használni, hogy alszom, mindenféle egyéb korlátozás nélkül, hiszen ez volt a cél. Ha nem erre használja, akkor pedig legyen korlátozva.
Akár egy olyan irányra is kapható vagyok, hogy ha 72 óra előtt tér vissza szabiról, akkor nem mehet rögtön 3 óra múlva el szabira, csak a régi 12 óra múlva például. Ezzel biztosítani lehet, hogy nem "benézek, hogy olcsó-e már a gabona, aztán húzok is vissza szabira, ha nem" helyzetek legyenek -- vagy ha igen, akkor azok között legalább 72 óra szünet legyen.
Mindezt anélkül írom, hogy ezt érdemben átgondoltam volna, szóval akár több sebből is vérezhet.
|
03-07-2014, 16:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az alap ötletet egyébként nem tartom kizártnak. Valóban lehessen arra használni, hogy alszom, mindenféle egyéb korlátozás nélkül, hiszen ez volt a cél. Ha nem erre használja, akkor pedig legyen korlátozva.
Akár egy olyan irányra is kapható vagyok, hogy ha 72 óra előtt tér vissza szabiról, akkor nem mehet rögtön 3 óra múlva el szabira, csak a régi 12 óra múlva például. Ezzel biztosítani lehet, hogy nem "benézek, hogy olcsó-e már a gabona, aztán húzok is vissza szabira, ha nem" helyzetek legyenek -- vagy ha igen, akkor azok között legalább 72 óra szünet legyen.
Mindezt anélkül írom, hogy ezt érdemben átgondoltam volna, szóval akár több sebből is vérezhet.
|
ez egész jól hangzik, viszont az eredeti problémát nem oldja meg ami a "szabin bármikor előhozható egy ország és így nem gyengíti a klán védelmét" volt. mert nem muszáj neki előjönnie ahhoz, hogy tudja mi folyik A-ban.
|
03-07-2014, 16:49
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
ez egész jól hangzik, viszont az eredeti problémát nem oldja meg ami a "szabin bármikor előhozható egy ország és így nem gyengíti a klán védelmét" volt. mert nem muszáj neki előjönnie ahhoz, hogy tudja mi folyik A-ban.
|
Önmagában ez semmire nem használható. Lentebbi szinteken talán, de ott meg ez kevésbé probléma, szóval ott kár piszkálni, ha egyszer jól működik.
Ezt a 12-72 óra kilövésével párhuzamban tudnám elképzelni. Akkor nincs rövid időkre beugrálás, hogy 2 és fél napot szabit megússzon, mert így 12 óra szabi után 12 óra játék is kell. Ami eleve a rövid szabi célja, tehát mindenki el tudja dönteni, hogy arra használja a rövid szabit, amire való, vagy marad a megszokott hosszú szabinál.
Még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez változtat az általad felvázolt helyzeten.
|
03-07-2014, 16:51
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
pool mivel te nem játszol A-ban és nem is játszottál soha kb, semmit sem ér a véleményed.
|
Bármennyire is hihetetlen számodra és büszkén hangoztatod az orkodat, de a 18.724 hektárom olyan 70%-át ütve szereztem...
A Te véleményed itt annyit ér, amennyit az enyém....
Egyébként meg ha valaki elszabizik pár körre és visszajön, akkor nem tud elmenni újra pár perc múlva, szal ütheted.....
|
03-07-2014, 16:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Bármennyire is hihetetlen számodra és büszkén hangoztatod az orkodat, de a 18.724 hektárom olyan 70%-át ütve szereztem...
A Te véleményed itt annyit ér, amennyit az enyém....
Egyébként meg ha valaki elszabizik pár körre és visszajön, akkor nem tud elmenni újra pár perc múlva, szal ütheted.....
|
és hány hektárt ütöttél az új szabirendszerben? érdekelne a felsőbb országok véleménye is, h a 70%-nak mekkora részét tudtad az új szabirendszer alatt megütni. szóval pont kapóra jön a majd 19k hekis orid
Last edited by Merengő; 03-07-2014 at 16:57..
|
03-07-2014, 16:55
|
|
Member
|
|
Longevity: 77%
|
|
(játszok A-ban, nem elf vagyok)
Quote:
Originally Posted by Ati
Sikerült arról meggyőzni, hogy a szabi miatt meggyengült klánra ráállva nagy kockázatot vállalsz, és mivel bármikor visszatérhetnek a szabis tagok szabadságról, ezért nem vállalod be ezt a kockázatot.
|
Nem értem miért kockázatosabb egy félig szabizott klánt megtámadni, mint egy teljesen aktívat. Leszámítva hogy ráállás és kiindulás között a maradék ori is szabira vonulhat, mert akkor ugye oda a nagy készülődés. De ilyen hozzáállással soha egyetlen klán sem üthetne, mert ugye egy ráállás tök kockázatos...
|
03-07-2014, 16:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Én A-ban visszahoznám a régi rendszert. Miért? Mert egy klántámadást a legtöbb esetben nem lehet 24 óra alatt sem megszervezni. (Klán feltöltése egységekkel, extra pénzzel, stb...)
Viszont - ha már ebbe belenyúlunk, és a klánütések elől menekülést szorgalmazzuk, visszatérnék egy régi vesszőparipámhoz, a klánszétdobáláshoz - azt is megnyújthatnánk 1-3 körrel.
03-07-2014, 16:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sequator
(játszok A-ban, nem elf vagyok)
Nem értem miért kockázatosabb egy félig szabizott klánt megtámadni, mint egy teljesen aktívat. Leszámítva hogy ráállás és kiindulás között a maradék ori is szabira vonulhat, mert akkor ugye oda a nagy készülődés. De ilyen hozzáállással soha egyetlen klán sem üthetne, mert ugye egy ráállás tök kockázatos...
|
Nem kockázatosabb, de semmivel sem előnyösebb, ugyanis ha nem tudnának visszajönni szabiról, jóval kevesebb sereggel át tudnád ütni őket. (Persze ilyenkor is szétdobálhatnak)
03-07-2014, 16:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Én A-ban visszahoznám a régi rendszert. Miért? Mert egy klántámadást a legtöbb esetben nem lehet 24 óra alatt sem megszervezni. (Klán feltöltése egységekkel, extra pénzzel, stb...)
Viszont - ha már ebbe belenyúlunk, és a klánütések elől menekülést szorgalmazzuk, visszatérnék egy régi vesszőparipámhoz, a klánszétdobáláshoz - azt is megnyújthatnánk 1-3 körrel.
|
támogatnám, csak nem ebben a témában.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|