|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
02-28-2007, 14:11
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lyra
Go to e-bay....
Jáccani meg lehet notin, de nem arra tanálták ki. Ugyan kihoznak X700 meg Nvidia go 6xxx-es vid kártyás szutykokat,saját dedikált RAM-al, ami aztán lezabálja az akkut egy óra alatt, azonkivül fűt mint a kályha, ami a lapi élettartamát nem növeli egy kicsit sem. Vannak egy kicsivel magasabb árfekvésben new notik cserélhető VGA-val, de ha ilyet szeretnél akkor inkább e-bay, és onnan venni párhónaposat, vastagon világgarival.
Annyit még a VGA-ról, hogy egy x200-ason is mennek a játékok szipen, az x300-ason meg mégjobban.
|
huha ebből annyit értettem h e-bay...
De többi? Konkrétan mijaza x200as, 300-as?
02-28-2007, 14:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lyra
pl a Chiligreen cuccai elfogadhatóak. Sőt! A FuSi Amilo sorozatánál /jó csicsa/ illetve az Acer cuccainál/ eccerűnek tűnik és az is/ azért jobbak. Az utóbbi két tipus egy büntetés. ezt nagyon komolyan mondom és gondolom.
Ezek közt a notik közt is azért akadnak igen jó darabok. Nem vagyok gyártó fun, de a tapasztalat az hogy az IBM-Lenovo cuccok azért ott vannak a toppon. A Dell is jó, de pl a Compaq-val már volt egy két szivásom. Most is egy ilyen gépen pötyögök.
A Sony Vaió nálam külön kategória. Nagyon jók de.... Állt csak a saját cuccait szereti a technika, ami ugye egyenes út a saját szervizbe, ahol nem evilági árakon mérik az alkatrészt. Az meg a másik fele hogy csak akkor mész szervizbe ha pl felrobban a CD a meghajtóban, mert a Sony nem nagyon szeret elromlani. Nálam zéró darab fordult meg eddig... Viszont kezdődik ott a dolog hogy egy alap VÁJÓ ára sem közönséges. Szoftveres dolgokkal is szivtam már VÁJÓval, de az tipus függő.
Na nagyhirtelen ennyi...
|
Ebből annyi jött le , hogy vmi Chiligreen melyről még nem haloottam nem rossz..
Fujicu Siemens olyan mint a villamosai
az Acer meglep, mer a haveromnak egész jól muzsikál...
Dell, jól hangzott eddig is nálam, de ezek szerint tényleg jók..
Compaq az is nálam jól hangzott de zeke szerint lehet nem..
IBM-et és HP anno én szereltem összegyárban diákmunka ként, szal abból meg vannak tipusok amiket nem vennék meg azok után amiket láttam
02-28-2007, 14:19
|
Member
|
|
|
|
LG:15.0" XGA TFT
Pentium® M Dothan 2MB/FSB533
1730 MHz
512MB
60GB
8x DVD+-RW DL SM
Intel Graphics Media Accelerator 900
Windows® XP HOME Magyar
Ebbe hol a video kártya? ÉS mekkora? Én annyit tudok h 512-es jó lenne, h fussanak rajta a játékok is...
60GB -os winyo meg kicsi nekem (
Ja meg nem ceretnék Core Duo-sat... aszem Ati mondta h azoknál csak lehet az egyik mag müxik ha 1 progit használsz... tehát cs k1 MB megy h ajáccom...
az lehet kevés nem?
02-28-2007, 14:27
|
Member
|
|
|
|
ThinkPad Z61M
15.4" (1680x1050) WSXGA+ 16:9 Intel® Core2 Duo T7200 (2mag,64bit) 2000 MHz CPU 1024MB RAM 120GB HDD 5400RPM 8x DVD+-RW DL ATi Mobility Radeon® X1400 HM 128-512MB Windows® XP Professional Magyar
Találtam egy ilyet, ebbe tetszik h 120-as winyoja van az meg is felel...
512-es videokártya...
csak ez egy 100-assal többe kerül mint amennyit rászánnék..
02-28-2007, 14:34
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
hmm nekem pont ellentétes a tapasztalatom, az IBM/Lenovóval rengeteget szívtam, szarul vannak összerakva, és rengeteg gyári hibás van köztük, míg a HP/Compaq laptopok eddig minden esetben tartósak és jó minőségűek voltak nekem is és a környezetemben őket birtoklóknál is. én az ASUS-szal voltam eddig legjobban megelégedve, gyenge pontjuk a táp/akksi és a kijelző csuklója, és meglepő módon a CD/DVD. de 3-5 évet kiszolgálnak. prémium kategóriához eddig nem volt szerencsém.
|
Sokadik laptopom van már )
Van olyan Asusom ami már 4 éves és semmi baja nincsen )
Van még olyan asusom ami 3 éves érdekes annak sincsen baja )
Mostanában haveroknak szereztem Asust, hát az már nem ugyanaz a kategoria mint anno az enyémek .
Nekem Lenovo van most, szerintem nincs szarul összerakva, és nem gyári hibás ) nagyon jo kis sorozat és szerintem ár teljesitmény gyöztes. Minden benne van és olcso is volt.
|
02-28-2007, 14:37
|
Member
|
|
|
|
sztem az lesz a vége h bemegyek vmelyik üzletbe és a végén rám sóznak jó drágán vmi szart
02-28-2007, 14:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
LG:15.0" XGA TFT
Pentium® M Dothan 2MB/FSB533
1730 MHz
512MB
60GB
8x DVD+-RW DL SM
Windows® XP HOME Magyar
Ebbe hol a video kártya? ÉS mekkora? Én annyit tudok h 512-es jó lenne, h fussanak rajta a játékok is...
60GB -os winyo meg kicsi nekem (
Ja meg nem ceretnék Core Duo-sat... aszem Ati mondta h azoknál csak lehet az egyik mag müxik ha 1 progit használsz... tehát cs k1 MB megy h ajáccom...
az lehet kevés nem?
|
Hadd okoskodjam ) ott a videokártya benne ) e is irtad
alaplbol max 128 mb-ot tudnak kihasitani a mem-ből )
Nekem 2 magos proccim van a laptopba, és egy szutyok 950-es moncsivezérlő, de amivel játszom szépen fut rajta.
Lotr, Farcry, Heroes stb ) bár igaz amennyit játszom az nem mérvado )
|
02-28-2007, 14:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
sztem az lesz a vége h bemegyek vmelyik üzletbe és a végén rám sóznak jó drágán vmi szart
|
Hát nézz körbe különböző forumokon )
Nem kell drágán venni, mert sokat buksz.
Lenovo N100-ast vettem 166 -ért ) van benne minden finomság ) Infra nincs
és még játszani is lehet vele )
|
02-28-2007, 15:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
Hát nézz körbe különböző forumokon )
Nem kell drágán venni, mert sokat buksz.
Lenovo N100-ast vettem 166 -ért ) van benne minden finomság ) Infra nincs
és még játszani is lehet vele )
|
kösze végre vmi kézelfogható tanács
sejtettem h benne van de naon nem vágtam h mennyi Ramot tud..
Spec én a Heroes 5-vel szertnék nyomulni...
02-28-2007, 18:19
|
Member
|
|
|
|
A hiróz fájv szipen kocog akármellik aktuális ATI VGA-val /Ti: X200 integrált, X300 vagy intagrált vagy nem, X1150 integrált, tovább nem mondom/ illetve Intel GMA 950-esen. A 900-ast azért hanyagolnám, ha gémelsz.
NE hagyd hogy rádsózzanak valami über dumával akármit. Ha bemész tapicskold meg, pötyögj a billentyűzeten, nézd meg mennyire jön be. Kerülendő dolog ha a lapos nyiszereg, nyelklik-nyaklik ha emeled, illetve nagyon megszivlelendő hogy a szellőzés ne alul legyen. A Sempron proci lutri. Van több fajta belőle, ha nagyon nem értessz hozzá akkor szinte tutira átvernek. Kerülendő. 2 magos proci... Nagy divat, de sztem ember nincs aki notin kihasználná a 2 mag nyujtotta számitáskapacitást. Olcsóbb az egy mag, és nem is kell több. Egy noti nem fileserver.... Mire meg kijönnek a többszálra /több magot használó/ optimalizált progik addigra neked már nem ez a notid lesz meg. Boritékolom hogy az egymagos notid is zömmel 800 mHz-n fog dübörögni... Inkább jó sok ram, és ha lehet egy modulban. Nagy vinyó nem annyira releváns, amióta az USB-s penek/HDD-k ára emberi lett. Ezeket azért mérlegeld vásárlás előtt, mert annál nagyobb tré nincs mint amikor a drága pénzen megvett notiban csalódik az embör fijja/jánya.
Last edited by Lyra; 02-28-2007 at 18:22..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|