|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
06-08-2006, 16:44
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Jo de amikor en utoljara gnom voltam es tolis akkor meg nem is vedett a nak.Igaz ez olyan 2001 tajékán lehetett
|
06-10-2006, 00:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Babszemjankó
topicot olvastam,de ott inkább ember-félelfet tárgyalták ki és megemlítették az elfet.De a Gnóm...??
|
Ott is sokan az elfre voksoltak azért!
Azért, a nyersi is jelentős hasznot hozhat (és kisebb megtorlást ). Néhol horror árak vannak
06-10-2006, 11:13
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Batunak igaza van.
5-ös csopikban, és néhány 4-esben elég olcsó a nyersi, így azt sem éri meg a gnómmal lopni, mást meg nem igazán lehet (teki és pénz). Feljebb viszont, ahol a kavics ára két-háromszorosa a tekinek! simán megél belőle. Csak az a +1% ne lenne...
|
06-10-2006, 11:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vonos82
Csak az a +1% ne lenne...
|
Milyen +1%? Csak a varik fáradnak jobban gnómnál, a tolik nem.
06-10-2006, 20:50
|
Senior Member
|
|
|
|
Amennyire én figyeltem, a csoportok nagyobbik részében a nyersinek egész elfogadható ára van, néhol pedig kifejezetten magas. Szal a gnóm tolis kényelmesen megélhet belőle. Ugyanakkor nem fenyegeti a félelfek réme, hogy egy varis lenyomja a készülijét 0-ra, és egy másik félelf kivesézi addigi munkásságát. Háborúban ha az ellenfélnek van nem tekivédős tagja, annak nem tud akkora kárt okozni mint egy más fajú tolis, de ettől eltekintve 5-dik szint fölött és tudom ajánlani a gnóm tolist.
|
06-11-2006, 13:44
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Milyen +1%? Csak a varik fáradnak jobban gnómnál, a tolik nem.
|
Aff.. Tényleg
Újra át kell olvasni ezt a fránya súgót (vagy SÚGÓT).
Bocs.
|
06-11-2006, 14:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Tolikészüli fogyása törpénél lehangoló igazán. Főleg annak akinek mellette félelf orija is van
|
06-11-2006, 22:45
|
Guest
|
|
|
|
Természetesen a gnóm is lehet jó tolvaj.
Csak az a baj ,hogy a tekercseket csak a saját fajától lophatja,amiket le lehet védeni. Tehát ez szívás.Bárhogy is csak a 2. hely lehet az övé mert a félelf a legjobb.
|
06-16-2006, 09:41
|
Member
|
|
|
|
Jol lehet lopni nyersit feljebb???
Ki az akitol jol jon a nyersi?Szerintem a fentebbi csoportokban uyelnek mar arra hogy ne lophato cuccban legena lé.A nyersit meg pakoljak a piacba megy beepitik...
Ergo a gnom lehet jo toli de jo dolgot lopni vele nem lehet sajna...Vag ha lehet is kicsi az eselye.
|
06-16-2006, 12:37
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Jol lehet lopni nyersit feljebb???
Ki az akitol jol jon a nyersi?Szerintem a fentebbi csoportokban uyelnek mar arra hogy ne lophato cuccban legena lé.A nyersit meg pakoljak a piacba megy beepitik...
Ergo a gnom lehet jo toli de jo dolgot lopni vele nem lehet sajna...Vag ha lehet is kicsi az eselye.
|
Én még a 2/b-ben is tudtam nyersit lopni annak idején és a szövitársam aki most tolis volt a 2/b-ben, a top-ban is tudott ugyancsak nyersit (is) lopni símán...
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|