|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
11-10-2007, 20:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
nem gondolod hogy el kéne húznod innen? nem veszed észre hogy hányan röhögnek mér rajtad és hogy senki nem kíváncsi rád? és senki nem kíváncsi rád. ráadásul van 1000 topic ezen kívül amibe lehet írni
most meg szaladj synkel bácsihoz, tudom neki problémás engem olvasni de majd biztos ő is ide jön véleményt nyilvánítani.
|
Kevesebb pia, kicsit több önkontroll, ha véletlenül több lett a pia.... a végeredmény még egészen szimpatikus is lehetne Gyula, de ez épp a szánalmas kategóriát súrolja...
|
11-10-2007, 21:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Debilke
Kevesebb pia, kicsit több önkontroll, ha véletlenül több lett a pia.... a végeredmény még egészen szimpatikus is lehetne Gyula, de ez épp a szánalmas kategóriát súrolja...
|
Debilke, neked meg kevesebb időt kellene a számítógép előtt ;-)
Gyulaword (#79796)
|
11-10-2007, 21:40
|
|
Member
|
|
|
|
Azért ez jó, hogy idejön egy számomra névtelen senki, akiröl lövésem sincs kicsoda, leugat, hogy hogyan kéne viselkednem meg hogy mennyit kéne innom, amihez aztán semmi köze nincs. Ilyenkor értem meg, hogy Ati miért nem jár már hód talikra.
Gyulaword (#79796)
|
11-10-2007, 21:42
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Azért ez jó, hogy idejön egy számomra névtelen senki, akiröl lövésem sincs kicsoda, leugat, hogy hogyan kéne viselkednem meg hogy mennyit kéne innom, amihez aztán semmi köze nincs. Ilyenkor értem meg, hogy Ati miért nem jár már hód talikra.
|
szerintem meg ilyenkor kéne elgondolkoznod De hát Gyula nem tudom hogy az neked mennyire erősséged
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
11-10-2007, 21:45
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
szerintem meg ilyenkor kéne elgondolkoznod De hát Gyula nem tudom hogy az neked mennyire erősséged
|
Igen elgondolkozom, azon hogy hogy lehet az, hogy egy nick aki január óta nem irt ide egy árva szót sem, miért pont most jut eszébe, hogy ide jöjjön és beböfögjön nekem :
Aki tudja a választ az szóljon nekem.
Gyulaword (#79796)
|
11-10-2007, 21:50
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Igen elgondolkozom, azon hogy hogy lehet az, hogy egy nick aki január óta nem irt ide egy árva szót sem, miért pont most jut eszébe, hogy ide jöjjön és beböfögjön nekem :
|
Mert mondjuk ennyire szimpi volt neki a megnyílvánulásod ? például ?
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
11-10-2007, 21:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Egy általad névtelen senkinek nevezett embernek is van véleménye... bocs, Mad vagyok, és nem ugattalak le... egyszerűen nem tetszik a hozzáállásod... és azt hiszem ez az a fórum, ami erről szól épp, bocs ha tévedek...
Semmi közöm nincs ahhoz ki mennyit iszik, stb, de az nem jogosítja fel, hogy így viselkedjen egy másik emberrel, mint ahogy Te Dragival.
|
11-10-2007, 22:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
beböfögjön??? gratula
|
11-10-2007, 22:17
|
Senior Member
|
|
|
|
Huhhhh
Alakul ez úgy látom
Gyula, télleg letiltottalak, mert nem érdekel a hülyeséged, személyeskedésen kívül úgyse sok telik tőled, de azért a beidézéseket látom. Ezekből meg egyrészt az jön le, hogy igazam volt mikor letiltottalak, másrészt meg az, hogy szánílmasabb vagy még annál is amilyennek eredetileg hittelek...
Ugyanakkor felhívom a figyelmet arra, hogy ez a topic neked készült, hogy téged utájunk benne, nem nekem, és nem Draginak
Viszlát!
11-11-2007, 02:02
|
|
Member
|
|
|
|
Satovári Klán (#327287)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|