|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
02-23-2008, 19:58
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A rendes erdőket különben is országszerte lopják.
|
Hát nem tom melyik a jobb Ha ellopják vagy ha lebetonozzák...
De az előbbi helyére még lehet telepíteni
|
02-23-2008, 20:03
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Hát nem tom melyik a jobb Ha ellopják vagy ha lebetonozzák...
De az előbbi helyére még lehet telepíteni
|
Hát, ma is nyilatkozott egy (volt) erdőtulajdonos, hogy inkább elajándékozza a földet, de többet nem foglalkozik erdővel.
Amúgy Buda valamelyik kerületében is felvetődött, hogy eladják az erdőt építési telkekként, mert abból mennyivel több bevétel lesz, mint így. De ezt a javaslatot a tiltakozások hatására hamar vissza is vonták.
|
02-23-2008, 21:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amúgy Buda valamelyik kerületében is felvetődött, hogy eladják az erdőt építési telkekként, mert abból mennyivel több bevétel lesz, mint így. De ezt a javaslatot a tiltakozások hatására hamar vissza is vonták.
|
Milyen szép is lenne, ha az erdőket mind kiírtanák...Csak, mert haszon van belőle? Azért ehhez több indok kell. Még mindig szívesebben sétálgatok erdőben, mint lakótelepen...
Más: grat, Ati!
|
02-24-2008, 11:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
(Olyan vétek, amit Cassandra el is követett. :P Mondogatta, hogy jön, aztán persze én ébresztettem a rajtból, hogy no mi lesz már... )
|
El. De cserébe jót aludtam, míg te a hegyeket rótad.
Amúgy Ati aranyos... hajnali fél7kor keltvén az embert, képes veled közölni, hogy nem baj, hogy most keltél, ha sietsz, még a start zárása elött odaérhatsz.
(Csak halkan jegyzem meg mindezt olyankor, mikor a válasz SMS írása közben csak azt vettem észre, hogy kiesett a telefon a kezemből, mert elaludtam.)
Quote:
Originally Posted by Ati
Hamar megvolt a bemelegítés, az Ördögoromra felmászni jó kis emelkedő volt. Előző beszámolók alapján rosszabbra számítottam, tulajdonképpen egész könnyedél fel lehetett jutni, csak ránézésre volt szörnyű.
|
NEm elég az? Egy ránézésre szörnyü emelkedő egy 30km-es túra 300. méterénél? És idén nem esett elötte pár napig az eső, azért azt se felejtsük el. Annak az emelkedőnek nem a hossza, hanem a meredeksége okozott nekem is csak némi fejtörést.
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezután következett a Fekete István emlékház, ami egy elég fura pont. Leírás alapján magántulajdonban van, ezért bemenni nem lehet. A pontőrök elmondása alapján pedig (akik épp akkor álltak át az emlékháztól abba az utcába, ahol mindenki ment) eddig szinte mindenki simán elment mellettük, mert nem tudták, hogy hol az emlékház.
|
Ott tavaly mi is elkavartunk.
Quote:
Originally Posted by Ati
Szarkavár. Ezen a környéken kicsit kezdett felerősödni a szél, de egy mezőn átkelve utána ismét elcsendesedett. Ennyi kellett is ízelítőnek abból, hogy igazából még nincs teljesen tavasz.
|
Persze, te is pont akkorra rendeled a szelet, mikor felhívlak.
Amúgy megint beteg tempót mentél (ha jól sejtem a kitiltásaid már beérkezés után születtek, ha igaz, 5 óra alatt értél végig...), ha valamelyik hétvégén végre eljutok túrára, olyanra, amin te is ott vagy, hozhatod az én cuccom is, hátha az visszafog kicsit.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
02-24-2008, 12:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Amúgy megint beteg tempót mentél (ha jól sejtem a kitiltásaid már beérkezés után születtek, ha igaz, 5 óra alatt értél végig...), ha valamelyik hétvégén végre eljutok túrára, olyanra, amin te is ott vagy, hozhatod az én cuccom is, hátha az visszafog kicsit.
|
5 óra 20 perc. Lehetett volna gyorsabb is, de nem tudtam mire kell számítani.
Amúgy aranyos volt egy beszámoló, ami írta, hogy Solymáron milyen vicces volt, amikor elfogyott a zsír, és az üres kenyereket azért még pakolták ki. Hát mire én odaértem, nemhogy zsíros, de üres kenyér se volt. Ezen csodálkoztam is, hogy kenyeret sehol nem adnak, de mivel vega lévén a zsíroskenyér soha nem hozott lázba, ezért nagyon nagy ügyet nem csináltam belőle.
|
02-24-2008, 12:02
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Amúgy megint beteg tempót mentél (ha jól sejtem a kitiltásaid már beérkezés után születtek, ha igaz, 5 óra alatt értél végig...), ha valamelyik hétvégén végre eljutok túrára, olyanra, amin te is ott vagy, hozhatod az én cuccom is, hátha az visszafog kicsit. [/color]
|
Ezt a tempó dolgot most olvastam először...
Ide veszem kosztosnak hozzám és majd be lassul a tempója ha meg hízik kicsit:-)
Bár megjegyzem az ő korában én is vékony voltam:-)
180/60:-)
No az is igaz ez házasság előtt volt:-)
Hasonló túrákon is voltam:-)
Nem ilyen sűrűn persze:-)
|
02-24-2008, 13:13
|
|
Member
|
|
|
|
|
02-24-2008, 13:21
|
Administrator
|
|
|
|
Ezeket én mindig keverem. Nekem minden város.
|
02-24-2008, 13:26
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
És még ahhoz az étteremhez is volt szerencsém, amiről anno az U fórumon olyan sokat hallottam.
|
A legendás Ördi?
|
02-24-2008, 13:26
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezeket én mindig keverem. Nekem minden város.
|
Nem csodálom.. manapság már majdnem minden település város.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|