|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
01-27-2006, 22:29
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nincs mit
|
01-28-2006, 12:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Éppen kigömbölte magát és esetleg a védővari sincs fenn, Te pedig éppmost indulsz full vari készülivel, pedig kevesebb a varid.
Ilyenkor simánmegy.
A másik verzió hogy Te kigömbölted magad van vagy 60% készülid és namégegyet alapon nyomok egy uccsó gömbit, neki pedig fenn a készüli védő vari és máris buktad pedig jóval több a varid.
És még nem vetted figyelembe hogy a sikeresség esélye mindig 99%-os.
Tehát véletlenülis becsúszhat egy-egy sikertelen akció.
|
Béke ne viccelj már
Leoka a lényeg az érték különbség a gömbölendő javára, én ezzel tudom csak magyarázni.
Van életszerű példám:3k érték különbség volt az ellenség javára, ugyanaz a faj személyiség, mert korábbról már megvoltak az adatok, 100%-on voltam mindenből, tekik természetesen rendben, éplista alapján 10-15 templomnyival és annak megfelelő varázslóval jobb voltam, spontán kizárva probáltam 2x 2 körváltásnál 100%-os készüvel utána 98%-osan is, probáltam miután ő probált gömbölni.
ezek után eredménytelen volt!
Békés az értéken kívül más nem indokolja szerintem+ hozzáteszem a körök száma 2 volt, 2 körön belül mindez!
01-28-2006, 14:03
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Éppen kigömbölte magát és esetleg a védővari sincs fenn, Te pedig éppmost indulsz full vari készülivel, pedig kevesebb a varid.
Ilyenkor simánmegy.
A másik verzió hogy Te kigömbölted magad van vagy 60% készülid és namégegyet alapon nyomok egy uccsó gömbit, neki pedig fenn a készüli védő vari és máris buktad pedig jóval több a varid.
|
A mágikus pajzs nem számít a gömbözéseknél, más védővariról meg nem tudok.
|
01-28-2006, 20:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ink@
A mágikus pajzs nem számít a gömbözéseknél, más védővariról meg nem tudok.
|
Nem számít? 5 éve játszom, de ez kimaradt az életemből...Ati ez igaz?
|
01-29-2006, 01:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by TM Laci
Nem számít? 5 éve játszom, de ez kimaradt az életemből...Ati ez igaz?
|
Bár nem Ati vagyok, de a súgóban benne van:
"Információszerzõ varázslatok ellen nem véd."
Szóval az ellen nem véd
01-29-2006, 08:21
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Na, akkor még egy kérdés
18k óriás vari, miért nem tud ártózni (full készün) egy 10k- s tudvalevően gyönge varis törpét? Többször előfordult
Mazsi erről sokat tudna mondani
Last edited by bari; 01-29-2006 at 09:13..
|
01-29-2006, 12:15
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by bari
Na, akkor még egy kérdés
18k óriás vari, miért nem tud ártózni (full készün) egy 10k- s tudvalevően gyönge varis törpét? Többször előfordult
|
a nagy értékkülönbség lehet ok például vagy nagy távolság (azsem mind1, hogy alattad vagy feletted van-e aki ártózni akarsz) katonai morál is nagyon befolyásolja a varázslatok sikerességét!!!!!
|
01-29-2006, 12:21
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by bari
Na, akkor még egy kérdés
|
Idézet a súgóból:
" A Te országod, és az ellenfél országa közötti értékkülönbség is növeli ellenfeled védelmét. Minden 200 pontnyi értékkülönbség után 1%-kal emelkedik a védelme, ezek az értékek összeadandók. 3000 pont különbség már 15%-kal emeli ellenfeled országoddal szembeni mágikus védelmét."
" Ha több körön át tartó varázslatot szeretnél ellenfeledre varázsolni (vihar, szárazság), akkor minden egyes körrel ellenfeled védőereje 2%-ot növekszik. (Ezeket nem összeadni, hanem összeszorozni kell!) Ha egy 10 körös varázslatot szeretnél, és ellenfelednek 100 varázslója van, akkor a 10 kör miatt a varázslók védőértéke 100-ról 121,89-re növekszik."
|
01-29-2006, 12:25
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
igen, én nemtom ugyan kívülről a súgót, hogy mi-hol van benne , de tapasztaltam!
|
02-08-2006, 18:09
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ilyenkor simánmegy.
És még nem vetted figyelembe hogy a sikeresség esélye mindig 99%-os.
Tehát véletlenülis becsúszhat egy-egy sikertelen akció.
Tipp: Igaz ehez türelem és sok belépés kell.
Kör elött lépsz be pár percel, /és 100% a készülid,/ gömbölsz 2-3-at nem többet mint 6%-nyi /ennyi regenerálódik egy körben/, ha sikerült oké a buli, ha nem akkor a bukás után van a célpontnak 1-2 perce amig visszanézhet mert jön a körváltás és akkor ujra fullon van a készülid
Ha megtud nézni akkor biztosjobb ha nem akkor ...találd ki.
És körváltás elött kezdődik előről.
|
a kristalygomb is 99% sikeresseggel keszul el??? Ez hova van leirva???
|
|
Posting Rules
|