|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
01-14-2008, 17:39
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Halkan kérdezem, hogy ennek mi köze az új téma indításához?
|
01-14-2008, 17:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az ilyen témák teljesen használhatatlanok. Lásd eddigi hasonló témák.
|
értem, asszem kitaláltam a megoldást rá...
de egyenkénti kérdésfelvetés alapján fog működni
thx
burning te nyiss témát légyszi a kérdésednek a topicban, ahová hivatalosan fel lehet tenni, megfelelő téma címmel...
|
01-14-2008, 17:40
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
nem tudom Ati, de nekem viszont eléggé zavarná a szemem, ha most mondjuk 20 kérdésért nyitnánk 20 topicot amiben 1-1 hsz van, miközben mehetne egy olyan közös topicba pl, hogy "A hódító nem egyértelmű dolgai" vagy akármi. azt hiszem semelyik kezdő nem zavarodna bele ha ebben megtalálná egy helyen rendszerezetten, hogy mi az ami szabályos és mi az ami nem, de eddig senki nem tudta egyértelműen
|
01-14-2008, 17:42
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
nem tudom Ati, de nekem viszont eléggé zavarná a szemem, ha most mondjuk 20 kérdésért nyitnánk 20 topicot amiben 1-1 hsz van, miközben mehetne egy olyan közös topicba pl, hogy "A hódító nem egyértelmű dolgai" vagy akármi. azt hiszem semelyik kezdő nem zavarodna bele ha ebben megtalálná egy helyen rendszerezetten, hogy mi az ami szabályos és mi az ami nem, de eddig senki nem tudta egyértelműen
|
engem meg az zavarna, ha egy ilyen témát szándékosan szét offolnának, és nem arról szólna a topic, hogy Ati egyértelmű válaszokat ad néhány felmerülő fontos kérdésre, vagyis marad az egyenkénti felvetés, egyenlőre
|
01-14-2008, 17:55
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
engem meg az zavarna, ha egy ilyen témát szándékosan szét offolnának, és nem arról szólna a topic, hogy Ati egyértelmű válaszokat ad néhány felmerülő fontos kérdésre, vagyis marad az egyenkénti felvetés, egyenlőre
|
az engem is zavarna mondjuk és sajnos nagy eséllyel tényleg eltávolodnánk a topic valódi témájától
akkor szerintem marad az egyenkénti felvetés ahogy mondtad
én szívesen nyitok topicot, ha bárkinek bármi kérdése felmerül azt talán ide tegye be és olyan témával nyitunk topicot
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|