Quote:
Originally Posted by Ati
Az Aréna egyes fordulói között is törlődik ez az információ.
Itt most arról van szó, hogy adott egy X sorszámú ország, akinek a sorszáma NEM változik, de közben más lesz a faja. Ilyen szituációban normál csoportban is a régi faj marad meg a pontlistában információként, hiszen nincs róla frissebb információd. Márpedig normál csoportban is lehet több hasonló eset is. Negyedik szinttől felfele bármelyik újraindulás után, 5. szinten többszemélyiségű ország újraindítása után, vagy 5. szinten zéróstart után.
|
Ati, az illető regisztrálta magát az arénába (vagyis kattintott arra, hogy akar ott játszani), aztán valamilyen oknál fogva törlődött az arénából. Majd pár nap múlva ismét regisztrált oda. A sorszáma ugyanaz maradt, egyértelmű, de egy teljesen új ország került be, új fajjal, mondhatnám, hogy a 9500pontos országból lett ismét egy alap, tehát ez olyan, mintha egy új ország került volna be, nekem mégis meg vannak róla az információim, a sikeres akcióim is jelölve vannak, holott azt a 200hektáros, alap, védelemmel rendelkező országot még csak meg sem gömböztem.
Ennyi erővel, mivel a sorszáma akkor is megmarad egy országnak, amikor szintet lép, ott miért nem látom az én szintet lépett országommal a legutolsó információkat?
Majdnem olyan, mintha egy frissen regisztrált országról normálban téves információkat kapnék a regisztrálása utáni 1. percben.