|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
08-08-2006, 16:42
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Okés. Köszi a javítást.
Már csak a piaci / képzés táblázatokat kéne kicsit jobban felosztani, hogy ne follyon annyira össze. Meg a tanácsadókét is lehetne jobban követhetővé tenni.
Meg a menü még lehetne jobban szeparáltabb (IE-t használok 1024-es felbontással).
Ja, és végül az eseményjelző ikonok lehetnének nagyobbak.
Hirtelen ennyi.
Köszi.
|
08-08-2006, 16:44
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Okés. Köszi a javítást.
Már csak a piaci / képzés táblázatokat kéne kicsit jobban felosztani, hogy ne follyon annyira össze. Meg a tanácsadókét is lehetne jobban követhetővé tenni.
Meg a menü még lehetne jobban szeparáltabb (IE-t használok 1024-es felbontással).
Ja, és végül az eseményjelző ikonok lehetnének nagyobbak.
Hirtelen ennyi.
Köszi.
|
A **betűmérettel** van-e még valakinek problémája?
|
08-08-2006, 18:15
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ez ugyan nem betűméret, de a súgó lapokon a mélyvörös háttéren a fekete betűs linkek mintha ott se volnának! : )
Meg még kicsik is, de minden betű arrafelé. A nem belinkelt szavakat azért el tudom olvasni!
|
08-08-2006, 18:35
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
szövi fórum
Nekem a szövifórum nem tetszik, a betűk kicsik, és nehezen olvasható a barna alapban a fekete betűk!
Ha az alap világossabb lenne akkor lehet, hogy a betűket sem kellene ott nagyítani!
|
08-08-2006, 19:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Packolombo
Nekem a szövifórum nem tetszik, a betűk kicsik, és nehezen olvasható a barna alapban a fekete betűk!
Ha az alap világossabb lenne akkor lehet, hogy a betűket sem kellene ott nagyítani!
|
Hmm? Ugyanakkorák a betűk, mint a rendes fórumon.
|
08-08-2006, 19:02
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
konkrétan ez nem méret, de a célzott felfedezés, joformán láthatatlan, a szinén mindenképp változtatni kéne
|
08-08-2006, 19:08
|
Member
|
|
|
|
ami viszont méret még ha nem is betü:
a piac föoldalán, az hogy hányszor jártam ott egy kis zöld keretben van. a szin rendben és a keretet is csak azért kéne nagyobbra venni, hogy jobban nézzen ki, mivel most is használható, csak lehetne arányosabb
|
08-08-2006, 19:12
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm? Ugyanakkorák a betűk, mint a rendes fórumon.
|
azért írtam, hogy ha világosabb lenne az alap akkor olvashatóbb lenne ez a betűméret is
|
08-08-2006, 19:14
|
Member
|
|
|
|
Ország megjegyezve. Támadásnál, mágiánál és tolvajlásnál automatikusan ez lesz beírva.
Embereidnek sikerült megszerezni .
ez nem idevaló, de látom Ati, most olvasod ezt, ezért ideirom
kis technikai malör, az uj(bravo) szolgáltatással. ha az alvilág oldalon kattintok rá a térkapus ürgére, a felsö sorban megjelenö üzenet ott marad, mig ki nem lépek az oldalrol, hiába akciózok és tölti ujra az oldalt.
|
08-08-2006, 19:26
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
Ország megjegyezve. Támadásnál, mágiánál és tolvajlásnál automatikusan ez lesz beírva.
Embereidnek sikerült megszerezni .
ez nem idevaló, de látom Ati, most olvasod ezt, ezért ideirom
kis technikai malör, az uj(bravo) szolgáltatással. ha az alvilág oldalon kattintok rá a térkapus ürgére, a felsö sorban megjelenö üzenet ott marad, mig ki nem lépek az oldalrol, hiába akciózok és tölti ujra az oldalt.
|
Köszi. Az ilyeneknek legközelebb légyszi nyiss új témát, mert itt csak el fog veszni azok között az üzenetek között, amik ténylegesen ide tartoznak.
(Ezt most kivételesen észrevettem, és hamar javítható is volt.)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|