Véletlenül pont van egy újságíró ismerősünk a legjobb fejjel a Magyar Nemzetnél, meglátjuk mit szól ehhez.
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”
The Following 4 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség! / Bakay Kornél /
The Following 2 Users Say Thank You to Topsy For This Useful Post:
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”
De nem tudom egy vizes élőhely mennyire lehet zavartalan már így is, hogy közvetlen közelében nagy forgalmú út és egy egész bevásárlópark van (nem csak az Auchan). Inkább csak szimbólum már, persze ebben az értelemben elég fontos.
Akkor még itt nem is láttam azt a belső udvart ahová nyáron a nagyfiammal tévedtem. Döglött galambok és patkányok tetemei között menekültünk ki! Magunkra vethettünk, mert egy ázsiai pár kézzel-lábbal magyarázta, hogy ne menjünk arra! Nem értettük, mit akarnak! Igazándiból nem is találok szavakat!!
Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség! / Bakay Kornél /
The Following User Says Thank You to Topsy For This Useful Post:
Pusztítani tudni kell. Véletlenül szép és hagulatos lenne egy város. DE sajnos a kisvárosokban sem más a helyzet, pedig ott semmiféle bombázás nem indokolta.