|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
01-12-2011, 00:04
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
miért nem kértél a jézuskától?
|
nem szeretem a tvét, nem kell, ha lenne akkor csak az xfaktort nézném, de az is elérhető neten
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|
01-12-2011, 00:13
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ildee
nem szeretem a tvét, nem kell, ha lenne akkor csak az xfaktort nézném, de az is elérhető neten
|
így már érthető viszont én a helyedben akkor is vennék egyet, mert lehet a gyereked szeretne néha tévézni.
|
01-12-2011, 00:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
így már érthető viszont én a helyedben akkor is vennék egyet, mert lehet a gyereked szeretne néha tévézni.
|
hát ez a másik ok amiért nincs tv, nem azért mert szeretne, neki bőven elég az a mese amit mi engedünk dvdén, hanem mert ha nem figyeelünk és kapcsolgatja, ki tudja mit fog nézni
|
01-12-2011, 00:16
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Nem hiszem, hogy a gyerkőcökben ösztönös igény lenne a reklámokra és kegyetlenségre. Szerintem addig jó, amíg elvan tv nélkül, maximum valami mesefilmmel.
|
The Following 5 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
01-12-2011, 00:25
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem hiszem, hogy a gyerkőcökben ösztönös igény lenne a reklámokra és kegyetlenségre. Szerintem addig jó, amíg elvan tv nélkül, maximum valami mesefilmmel.
|
én biztosan rá fogom bízni gyerekemre (ha majd lesz), hogy döntse el ő, hogy szeretne e minimaxot vagy nickelodeont nézni mondjuk egy vasárnap reggel.
|
01-12-2011, 08:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
én biztosan rá fogom bízni gyerekemre (ha majd lesz), hogy döntse el ő, hogy szeretne e minimaxot vagy nickelodeont nézni mondjuk egy vasárnap reggel.
|
akkor se nézzen mondjuk olyan mesét amiben repülnek az emberek vagy agyonverik egymást
|
01-12-2011, 11:17
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Hát igen a gyereknek van egy olyan rossz tulajdonsága hogy nevelni kell és figyelni rá
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
01-12-2011, 11:21
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragi
Hát igen a gyereknek van egy olyan rossz tulajdonsága hogy nevelni kell és figyelni rá
|
Azért keveredik Sarah folyton bajba, mert nem figyelnek rá? Bocs, ha egyértelmű dolgot kérdezek, nem láttam ezt a sorozatot.
|
01-12-2011, 11:24
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Azért keveredik Sarah folyton bajba, mert nem figyelnek rá? Bocs, ha egyértelmű dolgot kérdezek, nem láttam ezt a sorozatot.
|
Én sem láttam, csak mivel a gyerekekről illetve azok neveléséről volt szó gondoltam megosztom nézetemet, hogy nem a tévé a hibás hanem a szülő aki csak azért ülteti a tévé elé a gyereket mert épp nem ér rá vele foglalkozni mert épp ruhát rendel a netről vagy valami netes játékot játszik vagy ki tudja Ne okoljuk a tévét mikor nem a tévé a felelős a hibáinkért!
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
01-12-2011, 11:34
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragi
Én sem láttam, csak mivel a gyerekekről illetve azok neveléséről volt szó gondoltam megosztom nézetemet, hogy nem a tévé a hibás hanem a szülő aki csak azért ülteti a tévé elé a gyereket mert épp nem ér rá vele foglalkozni mert épp ruhát rendel a netről vagy valami netes játékot játszik vagy ki tudja Ne okoljuk a tévét mikor nem a tévé a felelős a hibáinkért!
|
Nem a tv, mint fizikai tárgy, hanem az azon (vagy máshol) nézett műsorok -- legalábbis különböző kutatók ezt állítják. Ha ezek a kutatások igazak, akkor egy családi műsor kevésbé van rossz hatással a fiatalokra, mint adott esetben egy kegyetlenkedésekkel teli rajzfilm.
Bár az is hozzátartozik a dologhoz, hogy valahogy a mi generációnk is felnőtt -- és visszanézve, hogy nekünk milyen rajzfilmeink voltak, azért akkoriban is kezdett már belopózni ez a fajta stílus oda is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|