|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték |
04-08-2009, 18:49
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Nekem e szóbeli-online játékhoz nem igazán sok tapasztalatom van és el nem tudom képzelni a folyamatát. Jó lenne ha lehetőség adva lenne, hogy az első "próba adás"-on hallgatóként részt vehessen az ember és a tapasztalatot ebből levonva eltudná dönteni magában, hogy alkalmas-e rá vagy sem.
Jó magam imádok fantáziálni és ez is valahol egy kihívást jelentene az elme számára. Arról nem beszélve, hogy ebbe a rohanó világban jól esne néha kikapcsolódni és nem biztos, hogy a kocsma a legjobb megoldás erre
De komolyra fordítva a szót, tényleg nagyon hiányos az ismeretem az ilyen irányú játékokról és pld. el nem tudom képzelni, hogy egy csata kimenetelét hogyan lehet szóban azaz Skype-on eldönteni.
#568657 Transsylvania
#580780 Teszt--Elek
#587051 Dr.Akula
#784 Transsylvania 1/A /1999-2001/
|
04-08-2009, 18:51
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Jó lenne mondjuk egy már lejátszott magyar felvétel,amiből okulhatnánk
|
04-08-2009, 18:53
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsyl
De komolyra fordítva a szót, tényleg nagyon hiányos az ismeretem az ilyen irányú játékokról és pld. el nem tudom képzelni, hogy egy csata kimenetelét hogyan lehet szóban azaz Skype-on eldönteni.
|
Ugyanúgy, ahogy egy személyesen zajló összejövetel esetén. Dobókocka stb. Ami mondjuk kimarad így a 21. században, de az eredmény ugyanaz.
Mindjárt berakok egy linket ide, ahol angolosok belehallgathatnak egy ilyenbe...
|
04-08-2009, 18:56
|
Administrator
|
|
|
|
http://korerpg.com/kore-rpg-myr-camp...come-to-malfa/
Itt a pirosra kell kattintani... De aki nem tudja elolvasni, hogy melyik szín mi, az úgyse fogja érteni, mert angol...
|
04-08-2009, 20:07
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Ati, és a mesélést ki vállalná el??
Amúgy mindenkinek mondom: Itt nem tudok senkiről akinek van ilyesfajta tapasztalata már, szóval tanulni nem tudsz az első hallgatásból
|
04-08-2009, 20:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Amúgy mindenkinek mondom: Itt nem tudok senkiről akinek van ilyesfajta tapasztalata már, szóval tanulni nem tudsz az első hallgatásból
|
Dehogynem tudsz tanulni, hiszen az előbb másoltam be egy linket. Ott van huszonsok estényi anyag fent, lehet csemegézni.
Magyarról nem tudok, de biztos, hogy van.
Mesélést vállalok az elején, már szépen ki is gondoltam, hogyan lehet minden résztvevőnem megjeleníteni a dolgokat, amiket látnia kell, karakteradatok, térképek, miegyebek. Aztán ha nagyon bénán csinálom (eddig csak szereplő voltam élő játékokban), akkor átveszi más, vagy hagyjuk az egészet a fenébe.
|
04-08-2009, 20:17
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
|
Nekem van bibíííí
Mondjuk ilyesmit még nem próbáltam, de nekem a fórumosnál is az volt a gondom, hogy nem láttam a többieket Úgyhogy azt hiszem én maradok az asztalinál... meg az élőszerepjátéknál
|
04-08-2009, 20:31
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Rpg
Esetleg nézzetek be ide: http://rpg.hu/.
Amúgy engem is érdekelne, ez lenne az első ilyen játékom, de hát valahol el kellen kezdeni.
|
04-08-2009, 20:32
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
No nekem szerencsémre itt volt szinkron tolmácsnak az angol szakos fiam, aki fordította az eseményeket, sajnos én még az orosz szakos világban nőttem fel. Neki nem újdonság ez, sőt biztatott is, hogy nagyon jó dolog, mert ő is aktív résztvevője egy hasonló szerepjátéknak szintén angol nyelven. Magyarázta ő nagy hévvel, hogy teljesen áttud szellemülni az ember ilyenkor és aki tényleg szívvel-lélekkel akar játszani az teljesen beletudja élni magát a karakterbe...Nos majd az idő eldönti, hogy sikerül-e vagy nem. Ha feltennétek majd a beszélgetések hanganyagát az tényleg nagy segítség lenne, mert így képet tudnának alkotni a hozzám hasonlók is a játékról...
/ És a végére, csak így zárójelben kérdem :-Ati ugye nincs korhatárhoz kötve a dolog? /
|
04-08-2009, 20:39
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Estét!
Én mindig kapható vagyok az ilyenre, csak az idő a kérdés.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|