|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
02-04-2006, 19:16
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
nem leszünk annyira kevesen.
a sorsolás után szerintem az aktuális párok majd megyeznek az időpontban. így mondjuk az egyes fordulóknak kell csak egy tól-ig határidőt adni és legfeljebb az utolsó fordulót határozzuk meg pontosan.
|
02-04-2006, 19:45
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lali
nem leszünk annyira kevesen.
a sorsolás után szerintem az aktuális párok majd megyeznek az időpontban. így mondjuk az egyes fordulóknak kell csak egy tól-ig határidőt adni és legfeljebb az utolsó fordulót határozzuk meg pontosan.
|
pontosan ezt írtam én is.
sorsolás vasárnap esténként lesz, a parti lejátszására pedig hétfőtől szombat estéig van lehetőség, megbeszélt időpontban.
|
02-06-2006, 00:20
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
nyugodtan lehet hétvége is, ha ebben ki tudtok egyezni az aktuális ellenfeleddel..
már csak azt kéne kitalálni, hogyan szankcionáljuk a nem lejátszott partikat? a 0-0 triviális ötlet, csak az a gond, hogy lehet h az egyik fél hibájából nem jött létre soha a parti..
Remedy, ebben súghatnál, mit szoktak ilyenkor csinálni?
|
egyszeru - ha az egyik kapcsolatba lep a szervezovel hogy a masik nem valaszolt neki, akkor o nyert. ha a masik, akkor o nyert. ha egyszeruen nem talaltak kozos idopontot, pedig mindketto hajlott volna a kompromisszumra, akkor dontetlen. ha folyton az egyik hibajabol hiusult meg a meccs, akkor a masik nyert. ha egyikuk sem lepett kapcsolatba velem, akkor 0-0. Szentem igy logikus
02-06-2006, 00:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by gescs
Már csak az hiányzik, hogy hol látom én hogy mennyi a pontom, esetleg egyéb statisztikák, illetve hogyan tudok leülni máshoz? Ha csinálok egy asztalt akkor véletlenszerűen rak be a világosba vagy a sötétbe, vagy lehet ezt is irányítani.
|
1. finger, stat (ez ket parancs)
kihivni bizonyos embert: match nev ido novekmeny egyeb kapcsolok
pl: match remedy 5 0
amugy nem veletlenszeruen rak be, igyekszik ugy intezni, hogy kb ugyanannyiszor legyel sotettel es vilagossal is, ha seeket hasznalsz
elkuldeni egy kihivast hogy barki tudjon felelni ra:
seek 5 0 0-1800
ez 5 perces jatszma, 0 masodperc lepesenkent, 0-1800 pontig tudnak ra valaszolni az emberek
ha szint is akarsz magadnak
seek 5 0 0-1800 white
ekkor feherrel leszel, de a legtobb ember ezt nem szereti, es kiszuri az ilyen kereseket a nocolor formula valtozoval.
Ha nem voltam vilagos, szolj nyugodtan.
02-06-2006, 01:02
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
1. finger, stat (ez ket parancs)
kihivni bizonyos embert: match nev ido novekmeny egyeb kapcsolok
pl: match remedy 5 0
amugy nem veletlenszeruen rak be, igyekszik ugy intezni, hogy kb ugyanannyiszor legyel sotettel es vilagossal is, ha seeket hasznalsz
elkuldeni egy kihivast hogy barki tudjon felelni ra:
seek 5 0 0-1800
ez 5 perces jatszma, 0 masodperc lepesenkent, 0-1800 pontig tudnak ra valaszolni az emberek
ha szint is akarsz magadnak
seek 5 0 0-1800 white
ekkor feherrel leszel, de a legtobb ember ezt nem szereti, es kiszuri az ilyen kereseket a nocolor formula valtozoval.
Ha nem voltam vilagos, szolj nyugodtan.
|
nah jó én ebből semmit sem értettem igaz lehet azért, mert még az oldalon sem voltam fenn
|
02-06-2006, 01:52
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
nah jó én ebből semmit sem értettem:) igaz lehet azért, mert még az oldalon sem voltam fenn
|
igen, valószínűleg azért nem:) szóval tessék csak barátkozni a környezettel;)
|
02-06-2006, 08:17
|
Guest
|
|
|
|
|
02-06-2006, 10:22
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sakkmester
|
biztos, én nem tudok belépni:P
|
02-06-2006, 10:36
|
Guest
|
|
|
|
Hát mert java-t tudnia kell kezelni a gépnek, amúgy meg regisztrálni kell, ha nem vendégként akar az ember jáccani
|
02-06-2006, 10:41
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sakkmester
Hát mert java-t tudnia kell kezelni a gépnek, amúgy meg regisztrálni kell, ha nem vendégként akar az ember jáccani :)
|
hiába kezeli a javát, proxy mögül nem tudok ott játszani.. és ez még pár embernek probléámát okozhat rajtam kívül is:)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|