igen
a tegnapi előadása nagyon jól sikerült
attól függetlenül hogy nem ő énekel a legjobban
szerintem
Jaja, az nekem is tetszett. Az első is. A második az valahogy nem nekivaló volt szerintem, nem hozta ki azt az egyéniségét, amit ez a másik kettő igen.
Aranyos volt, ahogy mondták a mentorok, hogy egy baj van vele, hogy túl jó.
Szabó Mariann és a Non Stop nem tudom mit keres még a műsorban...
Mariannak a legelső előadása volt a legjobb,azóta semmi. A Non Stop meg hát... jó jó,de nem az X faktorba való,szerintem.
Summer Sisters hát... : Iszonyat jó hangjuk van,azt nem lehet vitatni,de tényleg ahogy a kezdetekben megnyilvánultak.Tv-n keresztül nagyon nem voltak szimpatikusak.Mivel nem ismerjük őket ,így csak a látottak alapján dönthetünk.
Nekem tetszik az alap koncepció, miszerint karoljuk fel és mérettessük meg az ország legnagyobb(?) tehetségeit, az egyetlen bajom ezzel az, hogy már ebből is süt az a közvetített méreg, ami miatt olyan a véleményem a kereskedelmi csatornákról, ami. Engem pl. még mindig nagyon bosszant, hogy óriási lehetőségeket rejtő igazi tehetségeket ejtettek ki csak azért, hogy egy íratlan szabálynak megfeleljenek, mely szerint a döntőben mindenképp kell lennie egy alternatív, zöldségruhában járó, a világot rózsaszínben látó, de éneklésre képtelen valakinek, vagy épp holmi nikolaszoknak ...
Oké, hogy aranyos, meg tortával kínálta a zsűrít, de azért érezzük már a különbséget.
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
Nekem tetszik az alap koncepció, miszerint karoljuk fel és mérettessük meg az ország legnagyobb(?) tehetségeit, az egyetlen bajom ezzel az, hogy már ebből is süt az a közvetített méreg, ami miatt olyan a véleményem a kereskedelmi csatornákról, ami.
Szerintem kettős "feladata" van ennek.
Egyfelől egy "játék", ami a nézőknek szól, és a szereplők látják kárát (olyanok is kiesnek, akiknek pedig ott lenne a helyük).
Másfelől viszont akire itt felfigyelnek, az kieséstől függetlenül bekerülhet a szakmába. Akármilyen szomorú is, hogy kiesett valaki, ez sokkal többet érhet számára, mint az a nyeremény, amit a "nyertes" kap a végén. A verseny része az a nézőknek szól, nem a szereplőknek.
Nekem tetszik az alap koncepció, miszerint karoljuk fel és mérettessük meg az ország legnagyobb(?) tehetségeit, az egyetlen bajom ezzel az, hogy már ebből is süt az a közvetített méreg, ami miatt olyan a véleményem a kereskedelmi csatornákról, ami. Engem pl. még mindig nagyon bosszant, hogy óriási lehetőségeket rejtő igazi tehetségeket ejtettek ki csak azért, hogy egy íratlan szabálynak megfeleljenek, mely szerint a döntőben mindenképp kell lennie egy alternatív, zöldségruhában járó, a világot rózsaszínben látó, de éneklésre képtelen valakinek, vagy épp holmi nikolaszoknak ...
Oké, hogy aranyos, meg tortával kínálta a zsűrít, de azért érezzük már a különbséget.
Nem tom, lehet velem van a baj, de szerintem nem kell két éneklést összehasonlítani. Mert oké, hogy a Szirota lány jó volt, de Fanni is jó volt. Megnyerő, és jó hangja van.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)