|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
07-05-2007, 13:08
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A játékban elérendő céljaidat nyilván a rendelkezésre álló időhöz kell igazítani. Ha ez nem enged olyan stratégiát, amivel csak 6 körre tudod a varázslatokat feltenni, akkor más stratégiát kell választani. Még akkor is, ha azzal esetleg nem fogsz tudni elérni +1 személyiséget.
Ha valaki 3 naponta egyszer lép be, szintén ne akarjon egy hónap múlva 5 személyiséggel játszani.
|
Ha olyan országot csinálok, hogy 16 körre tegyen fel a varikat, akkor nem lesz elegendő katonai erőm, hogy megvédjem magam. A-ban nem a céljaimhoz, hanem a mellettem lévő országokhoz kell igazodnom.
|
07-05-2007, 13:10
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Nincs ht az oridban?
|
Valahol írta, hogy van, tehát ez a téma igazából tényleg nem arról szól, hogy jajj fújj a VIP.
Úgyhogy ettől elvonatkoztatva én továbbra is azt gondolom, hogy ha rászánsz elegendő időt, akkor igenis VIP nélkül is el tudod érni ugyanazokat a dolgokat, mint helytartóval.
Természetesen ez egy olyan játék, ahol sokat számít, hogy mennyi időt szánsz rá. Kevés idővel szerényebb célokat lehet elérni.
Ha egy országot hárman visztek, máris 8 órás szakaszokra lehet bontani a napot, és végig figyelhetsz az országva. Vagy megkérheted valamelyik éjszakás kollégádat, hogy egy sörért cserébe nézzen néha rá az országodra.
|
07-05-2007, 13:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Ha olyan országot csinálok, hogy 16 körre tegyen fel a varikat, akkor nem lesz elegendő katonai erőm, hogy megvédjem magam. A-ban nem a céljaimhoz, hanem a mellettem lévő országokhoz kell igazodnom.
|
Nem kötelező az A-ban játszani. Ha valaki úgy érzi, hogy nincs elég ideje a játékra, nem akar helytartóra sem rászánni semmit, akkor ilyen szituációban ne akarjon a legfeleő szinten érvényesülni, mert nem fog tudni. Ilyenkor elkönyveli, hogy a B csoportot teljesítette, majd töröl, és új országgal ismét nekikezd az 5. szinten.
|
07-05-2007, 13:20
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem kötelező az A-ban játszani. Ha valaki úgy érzi, hogy nincs elég ideje a játékra, nem akar helytartóra sem rászánni semmit, akkor ilyen szituációban ne akarjon a legfeleő szinten érvényesülni, mert nem fog tudni. Ilyenkor elkönyveli, hogy a B csoportot teljesítette, majd töröl, és új országgal ismét nekikezd az 5. szinten.
|
Azért ilyet ne már
Én sose tudnék csak úgy törölni!
Van egy sokkal jobb ötletem.
pl. nyit egy orit felviszi B-be és küldje szabira az oriját.
És amikor van idelye akkor menjen hétvégire.
Ilyen ismim is van szóval csak azért tartja az oriját,mert hv-zik.
|
07-05-2007, 13:22
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Azért ilyet ne már
Én sose tudnék csak úgy törölni!
Van egy sokkal jobb ötletem.
pl. nyit egy orit felviszi B-be és küldje szabira az oriját.
És amikor van idelye akkor menjen hétvégire.
Ilyen ismim is van szóval csak azért tartja az oriját,mert hv-zik.
|
Ha nem töröl, akkor nem fog tudni legközelebb felmenni B-ig. Ha töröl ott, akkor legközelebb is el fog tudni jutni ugyanaddig, esetleg mégegy nekifutást tesz, hátha most sikerül az A is.
|
07-05-2007, 13:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyenkor elkönyveli, hogy a B csoportot teljesítette, majd töröl, és új országgal ismét nekikezd az 5. szinten.
|
Ilyenkor két dolog van, vagy röhögök, vagy sírok, de most egyik sem. A játék 5 szintből áll, nem fogok csak négyet teljesíteni. Elfogadtam, hogy nem leszek top1, elfogadtam, hogy ht-val is csak kevés fajjal és személyiséggel tudok játszani, elfogadtam, mert nincs annyi időm rá, mint szeretném. 1130-an vagyunk összesen A-ba, kiváncsi lennék, hogy kinek nincs ht-ja. De nem kell A-ig menni. Vegyük L topját akár, 900-1000 heki óriás varison kívül már senki sem rakja fel 16 körre a varikat.
|
07-05-2007, 13:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Akkor Pepa nincs mese!
A 12 oridat töröld szépen ki és kezd előlről a játékot
Legalább fejlődik a tudásod egy picit
Majd kiötlök neked valami jó stratégiát,hogy akadály nélkűl haladjál
|
07-05-2007, 13:27
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Pepa!
Nincs ht az oridban?
|
Minden magyar orimba van vip folyamatosan.
|
07-05-2007, 13:30
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Minden magyar orimba van vip folyamatosan.
|
Akkor téged miért vernek le vip nélkűl?
Te is tudod milyen jó dolog amikor a ht. elvégzi helyetted a melót
|
07-05-2007, 13:33
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ilyenkor két dolog van, vagy röhögök, vagy sírok, de most egyik sem. A játék 5 szintből áll, nem fogok csak négyet teljesíteni.
|
Hmm, itt most nem is Rólad van szó, hiszen mondtad, hogy van helytartód.
A felvetésed az volt, hogy akinek nincs, az hatalmas hátrányban van. Én erre azt mondom még most is, hogy ez nem igaz, ha elegendő időt tud szánni az országára (akár napi 24 órát is), akkor semmivel nincs hátrányban. Amíg nem volt helytartó, addig is 24 órás felügyelete volt a topos országoknak.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|