|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
07-13-2007, 20:59
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ha valaki mf, és nem profi, az még minimális bányát is tart, hogy fentudja tartani magát
Főleg fémbányát
Ennek a vonzata a kovácsműhely
Nem biztos hogy az elején pénzben bővelkedik, épp ezért könyvárat is tart, hisz néha elszállnak a teki árak
Ezek ugye a profiknak fel sem tünnének, de aki nem tud annyira, annak ilyenekben is kell gondolkodni
Miért is mf-ként?
Nem mindig van idő másokhoz igazodni , bár szöviben sokkal jobb játszani
07-13-2007, 21:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by demian
400 hekisnél nálam 7 körre jött ki a leírás alapján, de az arányokkal egykis baj van lehet elírtad valahol, vagy elnézted
Ház: 18%
Barakk: 44%
Torony: 8%
Tanya: 10%
Templom: 20%
--------------
Össz: 100%
a maradék 40 hekit nemtudom hova elrakni
amúgy tényleg jó meg minden, de nem nekem találták ki
|
igaz! thnx, finomítottam rajta így már el is fér, és 10-12 kört bátran kibír
|
07-16-2007, 13:16
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mona
Ha valaki mf, és nem profi, az még minimális bányát is tart, hogy fentudja tartani magát
Főleg fémbányát
Ennek a vonzata a kovácsműhely
Nem biztos hogy az elején pénzben bővelkedik, épp ezért könyvárat is tart, hisz néha elszállnak a teki árak
Ezek ugye a profiknak fel sem tünnének, de aki nem tud annyira, annak ilyenekben is kell gondolkodni
Miért is mf-ként?
Nem mindig van idő másokhoz igazodni , bár szöviben sokkal jobb játszani
|
annyit tennék hozzá,h nem profizmuson mulik,hanem h mennyi tartaléka van az adott illetönek,mert pl nekem is elfogyott 2B rea tartaláék és bánya kovács mindne kell....ez van
4L-be meg egy szövit vertem szét amikor volt 3-4mrdom,pénz függö minden..és utánna jön atudás különbség
|
07-26-2007, 19:07
|
Member
|
|
Activity: 7%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Korrekt összeállítás, de ha Te vagy lejjebb, akkor nehéz lesz elintézni, hogy bármelyik hadis három körre kerüljön tőled. Abban a pillanatban, ahogy kiküldöd a seregeket, már jönnek is rád. Azt pedig ne felejtsd el, hogy egy szövetségben sokszor annyi a tolvaj, varázsló készültség, és normális esetben a pénz is, mint az mf-nél.
Csak azt akarom mondani, hogy ne állítsuk úgy be, hogy egy mf simán szétszedi a szövetségeket, mert még a közepesen jó szöviknek is csak egy elég tapasztalt mf ellenfél.
Mf-ként jó taktika lehet az, ha nem tartasz olyat az országodban, amiért érdemes lenne téged bántani pl.: nagy mennyiségű kp, tele raktár, stb..
|
Nyugodtan ki lehet jelenteni hogy egy mf simán szétszed egy szövit,ha van elég tartaléka ,ha eléggé tapasztalt játékos és van ideje napi 24 órában játszani
|
07-26-2007, 19:09
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Nyugodtan ki lehet jelenteni hogy egy mf simán szétszed egy szövit,ha van elég tartaléka ,ha eléggé tapasztalt játékos és van ideje napi 24 órában játszani
|
Azt megnézném.
|
07-26-2007, 19:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
|
Serg, tegyük azért azt is hozzá, hogy ha a szövinek is van tartaléka + ők is tapasztaltak + ők is 24 órát vannak, akkor igen jó csatákat lehet vívni..
dehát ez (is) a szép ebben a játékban
|
07-26-2007, 19:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Azt megnézném.
|
szerintem egyszer kikéne próbálnod magad mf-ként, és nem mindig azzal jönni, hogy "mi négyen vagyunk, te meg egyedül, tehát biztos mi győzünk..", mert ez marhaság
|
07-26-2007, 19:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
szerintem egyszer kikéne próbálnod magad mf-ként, és nem mindig azzal jönni, hogy "mi négyen vagyunk, te meg egyedül, tehát biztos mi győzünk..", mert ez marhaság
|
Asszem te összekeversz valakivel pajtás. Mutasd már meg hol írkáltam én ilyeneket?
A 4fős szövi ereje a specializálódásban van szerintem.
Egyébként mint mondtam megnézném, mondjuk anarchban. Bár gondolom most mindenki azzal fog jönni, hogy erre nekem nincs időm.
|
07-26-2007, 20:16
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Azt megnézném.
|
Quote:
Asszem te összekeversz valakivel pajtás. Mutasd már meg hol írkáltam én ilyeneket?
A 4fős szövi ereje a specializálódásban van szerintem.
Egyébként mint mondtam megnézném, mondjuk anarchban. Bár gondolom most mindenki azzal fog jönni, hogy erre nekem nincs időm.
|
[OFF]
mondjuk 4 hozzászólással fentebb írtad, de ezek már rég nem ehez a témához kapcsolódnak, és ha egymással viaskodtok nyithetok nektek egy topicot ált beszélgetésekben(vagy nyithattok magatoknak is )
[/OFF]
|
07-26-2007, 20:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Asszem te összekeversz valakivel pajtás.
|
én nem keverlek össze senkivel lévén fogalmam sincs ki vagy
mindenesetre Sergnek, aki egy éve vezeti az 1/A top1 klánt az a véleménye, hogy:
Quote:
|
továbbá a (nem is annyira)szerény személyemnek (aki az előző top1 klánt vezette 1 évig) ugyenez a véleményem.
A Te véleményed meg az, hogy:
mégegyszer mondom, fogalmam sincs ki vagy, és mit értél már el Hódban, de ez egy "Hódítós kézikönyv" vagy mi a szösz, ami a kezdő játékosoknak adna némi útmutatást + talán kedvet is.. és én úgy gondolom, hogy inkább olyan valkire kellene hallgatniuk aki valamit már tett le az asztalra.. (és most elvonatkoztatva magamtól.)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|