|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Védje a pénzt a bank, ha nem müködik?
|
Igen
|
|
23 |
54.76% |
Nem
|
|
16 |
38.10% |
mindegy
|
|
3 |
7.14% |
02-01-2008, 14:09
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Teljesen elfogadható az az álláspont, miszerint a páncélszekrény akkor is egy páncélszekrény, ha nem áll mellette 2 fickó, vagy nincs mit enni. Ami bent van, azt nehéz kiszedni. Védje a pénzt.
|
Nekem nem elég az az érv hogy a bank egy páncélszekrény, amihez nem lehet hozzájutni, nem kell őrizni és nem is kell fennntartani. Ráadásul ha már páncélszekrény akkor miért nem 100%-ig véd? Csak egy kicsit bírják kinyitni azt a bizonyos páncélszekrényt, és csak az aprót viszik el, és minél több szekrényke van, annál keveseb pénzt bírnak elvinni? Ha viszont kinyitják, akkor már vigyenek mindent, majd hülyék lesznek csak x%-ot elvinni ha már egyszer sikerült feltörniük
|
02-01-2008, 14:13
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
|
02-01-2008, 14:15
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Szerintem amelyik épület nem működik, annak semmilyen funkciója ne működjön. Ugyanez a probléma fennáll a templomokkal, és valószínűleg a kocsmákkal is. Nem működő templomból lehet varázsolni, valószínűleg nem működő kocsmából lehet tolizni, én ezeket is megszüntetném.
|
02-01-2008, 14:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Szerintem amelyik épület nem működik, annak semmilyen funkciója ne működjön. Ugyanez a probléma fennáll a templomokkal, és valószínűleg a kocsmákkal is. Nem működő templomból lehet varázsolni, valószínűleg nem működő kocsmából lehet tolizni, én ezeket is megszüntetném.
|
Én pedig már kifejtettem, hogy ez miért így van, ha érdekel valakit, például a témanyitót, akkor tessék megkeresni, és elolvasni.
|
02-01-2008, 14:31
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
|
Akkor örülhetsz, már meg van szüntetve
|
02-01-2008, 14:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Akkor örülhetsz, már meg van szüntetve
|
Akkor jó, ezt nem is tudtam
|
02-01-2008, 14:57
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Pancelszekreny*15.
Na de komolyra forditva a szot: tuti hogy ilyen semmitmondo erveknek kell elhangozniuk, a logikusak helyett? Szerintem teljesen felesleges ilyenekkel dobalozni. Ez egy jatek, es nem eletszeru, van amire re lehet huzni vmit, van amire nem.
Ilyen alapon tessek nekem megmagyarazni, hogy miert fer tobb orias egy ortoronyba, mint mondjuk ember. Pedig az orias nagyobb, ugye
Szoval szerintem tok felesleges ilyen iranyba elmenni, ezzel ervelni pedig meg inkabb felesleges. Siman csak jatektechnikai oldalrol kellene nezni, hogy
azert jo ez igy, mert
vagy azert nem jo ez igy mert...
Na de ne azert legyen mar vmi a jatekban, mert ilyen meg olyan szefek vannak meg ilyen meg olyan rablok...
02-01-2008, 15:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Szoval szerintem tok felesleges ilyen iranyba elmenni, ezzel ervelni pedig meg inkabb felesleges. Siman csak jatektechnikai oldalrol kellene nezni, hogy
azert jo ez igy, mert
Na de ne azert legyen mar vmi a jatekban, mert ilyen meg olyan szefek vannak meg ilyen meg olyan rablok...
|
Ezen már túlvagyunk, úgyhogy nyilván a témanyitónak nem volt elég ez a magyarázat. Legalábbis valami oka kell, hogy legyen annak, hogy konkrétan leírtam, hogy miért így működik, majd nyílik mégegy topic, ahol mégegyszer fel van téve a kérdés.
|
02-01-2008, 15:07
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
azert jo ez igy, mert
|
Teljesen igazad van:-)
Sajnos egyet kell értsek ezzel..
Mivel nemmel szavaztál és tuti vak vagyok mert nem láttam tőled igazi érvet hát halljuk az eszenciát a nemre:-)
|
02-01-2008, 15:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
Teljesen igazad van:-)
Sajnos egyet kell értsek ezzel..
Mivel nemmel szavaztál és tuti vak vagyok mert nem láttam tőled igazi érvet hát halljuk az eszenciát a nemre:-)
|
Én már írtam egyet. Ha nem műxik egy épület, ne működjön semmije. Régen az ilyen épületek egy része össze is dőlt körönként Persze ezt nem szeretném, meg akkoriban asszem nem is volt épületfenntartási költség.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|