|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
05-10-2010, 09:48
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
ha egy sok szemesnek 2 év nem elég, hogy megelőzzön egy elfokozott országot, akkor azért ne engem rakjanak anarchba..
|
Szerintem meg NE úgy legyen megoldva ez a kérdés, hogy csökkentjük a lakosok pontértékét....
|
05-10-2010, 09:57
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Szerintem meg NE úgy legyen megoldva ez a kérdés, hogy csökkentjük a lakosok pontértékét....
|
ok
és ha az épületek pontértékét növelnénk? mondjuk egy beépitett hektár nem 45öt jelent, hanem 50et?
05-10-2010, 10:27
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Figyi Csabi.
Én arra próbálok kilyukadni, hogy egy problémára ne olyan javaslat szülessen, ami
1) csak részben oldja meg az eredeti problémát
2) és még generál egy rakás másikat is
A lakosos kérdéssel az a probléma, hogy sokkal kevésbbé oldja meg a top1 helyre fokozott országok kérdését, mint amennyi kárt okoz játszhatóság, taktikai és stratégiai szempontból egy csomó játékosnak. Ezért én azt mondom, hogy rendben, tényleg kezdeni kell valamit a top1 elfokozott országokkal, de NEM ezt. Mert ez nem lenne jó, ha bevezetésre kerülne.
Itt van a te beépített hektár ötleted. Még nem tudom, hogy jó ötlet-e, de egy kis próbálgatással, számolgatással ez kideríthető.
Itt is egy fontos dolgot kell szem előtt tartani: A játékot ne befolyásolja negatívan. Ne lehetetlenítsen el bizonyos taktikai lépéseket, ne töröljön el a játékból taktikai elemeket.
Amennyiben a te javaslatodnak semmi rossz ahtása nincs hosszú távon a játékmenetet nézve, akkor szívesen támogatom.
|
05-10-2010, 10:28
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Én egyet értek azzal, hogy nem jó dolog az, ha elfokozom magam, elszabizok, és évekig ott ülök a top1 helyen, poénból, másokat ezzel szándékosan gátolva...
Csak nem szeretném, ha ennek a kérdésnek az orvoslása közben a játék maga csorbulna!
|
05-10-2010, 10:41
|
|
Senior Member
|
|
|
|
EWgyébként így első ránézésre az épületes ötlet hasonlóképpen azért nem jó, mert ugyanúgy nem oldja ezt meg, mint a lakosos ötlet.
Hiszen aki top1-re van elfokozva, az nem 200 hekiről fokozta magát oda, valószínűleg alapból nagy országa volt... Magyarul neki is megnő a pontértéke, meg neked is, csak ha a te országod nagyobb, akkor a tied kicsit jobban nő meg.
+
Van egy hátulütője. Mi van, ha a top1 helyről még be is fokoz? Akkor az ő országa lesz beépített területre is a legnagyobb... Akkor nemám csökken a különbség őközte, meg a csoport többi tagjai között, hanem ráadásul még meg is nő...
Ezt meg senki se akarja. (Remélem.)
|
05-10-2010, 13:18
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Még mindig azt látom a legjobbnak amit egy másik topciban tárgyaltunk, szabi alatt is menjen el a nép...meg is van oldva.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|
The Following 2 Users Say Thank You to Iron For This Useful Post:
|
|
05-10-2010, 13:42
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Még mindig azt látom a legjobbnak amit egy másik topciban tárgyaltunk, szabi alatt is menjen el a nép...meg is van oldva.
|
Nekem ott is itt is ez tűnne megoldásnak, de elfogadom hogy néhány elsősorban anarchos ország felépítését megborítaná...
Ez a lakos pontérték változás szerintem teljesen eltolná a játéklehetőséget a nagyon gazdag országok/szövetségek javára....nem támogatom.
|
The Following User Says Thank You to Gabro For This Useful Post:
|
|
05-10-2010, 14:09
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
ha egy sok szemesnek 2 év nem elég, hogy megelőzzön egy elfokozott országot, akkor azért ne engem rakjanak anarchba..
|
a b-s orin spec látszik, hogy csak szívatásbol van befokozva.. nyugodtan ki lehet dobni 1 értesítés után, hogyha nem engedi el a lakosokat/lép el pl 1-2 hónapig..
05-10-2010, 15:08
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
én azért nem támogatom ezt, mert megnőne a fentről sok körre kitámadások száma. a fokozótáv csökkenne, még attól sem kellene félnem egy 6-7 körös támadás esetén, hogy rám fokoznak. egyedül azért tetszik, mert kevesebb lenne A-ban a 0 hektáros foglalás. aki első akar lenni ne kapja meg azt ingyen, mint láttuk megoldható.
Last edited by Merengő; 05-10-2010 at 15:43..
|
05-10-2010, 17:35
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Valakinek van jobb ötlete az állandó elfokozások ellen? Mert szerintem így nincs rendjén, hogy ha két igazán nagy ország összecsap, a zsákmányolt föld mérete legtöbbször 0.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|