|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Nem hiba Ide pakolom azokat, amik nem hibák, vagy semmi közük nincs a témához. Ne feledjétek, hogy egyedi problémákkal csak a Hódítón belüli ügyfélszolgálaton tudunk foglalkozni, a fórumon más játékos nemigen fog tudni segíteni, ha egyéni problémád van. |
06-14-2007, 15:00
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Tudod a hajléktalanok is olvassák a tekercseket
|
jahh, meg a retyózáshoz is kell valami
de érdekelne miért fér el több csöves a földön, hogy ha fejlettebb a tudomány... vajon jobbak a padok, esetleg egymáson és elédegélnek keresztbe rakodva??
|
06-14-2007, 15:03
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
de érdekelne miért fér el több csöves a földön, hogy ha fejlettebb a tudomány... vajon jobbak a padok, esetleg egymáson és elédegélnek keresztbe rakodva??
|
Ennek alapvetően társadalmi okai vannak. Megfigyelhetjük, hogy minél fejlettebb gazdaságilag egy társadalom (vegyük csak példának például az USA-t), sajnos a szegény réteg is ennek megfelelően növekszik. De itthon ismegfigyelhető ugyanez: a középrétek vagy a felső réteghez, vagy az alsó réteghez tolódik el, a konkrét középréteg egyre kisebb. Ezért minél jobb az országod gazdasága, a szegények száma is ennek megfelelően emelkedik. Természetesen ha nincs nekik hely, akkor nem tudsz vele mit kezdeni, de ha van, akkor oda egyre többen és többen tömörülnek be, ahogy fejlődsz gazdaságilag (egészen akár az 50%-os mértékig).
|
06-14-2007, 15:12
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ennek alapvetően társadalmi okai vannak. Megfigyelhetjük, hogy minél fejlettebb gazdaságilag egy társadalom (vegyük csak példának például az USA-t), sajnos a szegény réteg is ennek megfelelően növekszik. De itthon ismegfigyelhető ugyanez: a középrétek vagy a felső réteghez, vagy az alsó réteghez tolódik el, a konkrét középréteg egyre kisebb. Ezért minél jobb az országod gazdasága, a szegények száma is ennek megfelelően emelkedik. Természetesen ha nincs nekik hely, akkor nem tudsz vele mit kezdeni, de ha van, akkor oda egyre többen és többen tömörülnek be, ahogy fejlődsz gazdaságilag (egészen akár az 50%-os mértékig).
|
és a középretek?
de mi nem is vagyunk gnómok na jó... néhányan talán
|
06-14-2007, 15:21
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ezt olyan szépen megmagyaráztad
OFF
Kellene egy külön topik "Ati válaszol" címmel, amiben megmagyaráznád ezeket a kiskapukat... Akkor talán megérteném miért vegetáriánus minden faj ebben a játékban
ON
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
06-14-2007, 15:29
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
ez valamilyen féle túl töltést jelent, ami hiba, nem életszerű...
|
ilyen a kintlévő seregeknél is van, bár már régen mondtam Atinak, és le lettem hurrogva, hogy "így jó".
de attól ez még jobban emlékezetet a túl töltésre, hogyha van 500k barakkhelyem, és kint van 500k lovam, fogom magam veszek még 200k elitete elküldöm őket támadni (amikor nincs nekik hely) és a a kv-kor nem a másodszor kiküldött 200k elitemből, hanem a (mondjuk már hazafelé tartó) lovaimból kopik 200k. Az eliteim meg szépen bemasíroznak
logikusabb lenne, hogy az a sereg kopjon amelyiket az utolsó körben küldtem ki. és csak az 1 körön belül kiküldött el nem férő seregeknél vegye figyelembe a prioritást.
|
06-14-2007, 20:22
|
|
Member
|
|
|
|
[OFF]
A gabonából nem csak sima kenyeret lehet csinálni, hanem folyékonyat is
[/OFF]
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
06-14-2007, 20:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
[OFF]
A gabonából nem csak sima kenyeret lehet csinálni, hanem folyékonyat is
[/OFF]
|
És az nálad húsnak minősül?
|
06-15-2007, 01:29
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
már el is felejtettem ezt a topicot
olyan jól hozzá szoktam, hogy a nem működő barakkokkal támadó lovak is olyan szépen bemasíroznak a szomszédos orikba
így például már b ben is építhetünk 12-15% házas hadi orikat...
viszonylag kevés bele fokozással...
persze a körönkénti táv nem mindenkinek adott mf ként...
( aki nem értené, fokozással nem mindíg lehetne szövi segítséggel támadni... így az mf bónusz jobb )
amúgy még nem láttam hibajelzős topicot így szét offolni...
|
09-20-2007, 18:50
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Sziasztok!
Hasonló problémával találkoztam. Ha van templomom, és emberhiányos az ori, és a templomok 0%-kal működnek, a varázslatok akkor is sikerülnek. Pedig ugye az intéző szerint nem működik a templom. Érdekes lenne megnézni, ugyanez van-e a tolikkal.
|
04-18-2008, 08:44
|
Junior Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Én is szembesültem a problémával.
Adott országból kiloptam néhány embert (úgy 70%-nyit), de az elitek csak nem akarnak elvándorolni. Pedig "fenntartom" az emberhiányt már lassan két napja. Nincs csak háza + barakkja lényegében.
Ez akkor direkt van?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|