|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
12-04-2006, 14:26
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Már bocsi, de ez egy nagy marhaság. Kaptunk a tervezett változásokról mailt, meg ki volt téve a főoldalra, hogy tárgyalások folynak, akit érdekel jöjjön vegyen részt rajta.
A jelek szerint 18 embert érdekelt az egész. Kit köteleznél rá, hogy márpedig jöjjn, hogy legyen meg a szükséges szavazat.
Ati ezt az egészet egymaga is megcsinálhatta volna, de bevett minket is a kidolgozásba, aminek örülök. Neki is kényelmesebb volt így, és szerintem nekünk is jobb, legalábbis az illúziónk megvan, hogy érdemi munkát végeztünk az alatt a 3 hónap alatt...
|
Syncel, látom te benn voltál a 17-ben.
Ha nem haragszol, bemásolom a beírásod, hogy miért szavaztál arra, ami most van:
4. verizó
Azért erre teszem a voksot, mert egyszerű, könnyen elmagyarázható nem csak egyetemi tanároknak is, ráadásul talán a legjobban szolgálja az eredeti célt, azaz a top további fedezéses távolodása erősen lelassul, az üldözők pedig kapnak esélyt felzárkózni. Nyilván nem egy-két nap alatt, de akkor is szerintem ez a legjobb
Most 8k hekin durván 1200-1500 kattancs 1 heki felfedezése, nyilván attól függ mennyire harccal szerezte a hekiket...
A topposok 9k katonából fedeznek durván...
Szerinted melyik megeröltetőbb?
30k hektáron 9k katona, vagy 8k hektáron 1500?
És akkor most gondolkozzunk el újra azon, hogy miért is szavaztál emellett...
|
12-04-2006, 14:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
így van !
ez lesz a jó példa, és legközelebb, ha lesz ilyen módósítás, mindenkit fog érdekelni...
Ez a 3 hónap alatt, akik ezzel foglalkoztak, ők is szívesebben mentek volna mozizni vagy bármi...
ezt nem nézhetjük semmibe...
most ők moziznak, te gondolkozol
|
Te könnyen mondod Drága
Nem neked kell felmenni az égbe
|
12-04-2006, 14:29
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Ha nem haragszol, bemásolom a beírásod, hogy miért szavaztál arra, ami most van:
4. verizó
Azért erre teszem a voksot, mert egyszerű, könnyen elmagyarázható nem csak egyetemi tanároknak is, ráadásul talán a legjobban szolgálja az eredeti célt, azaz a top további fedezéses távolodása erősen lelassul, az üldözők pedig kapnak esélyt felzárkózni. Nyilván nem egy-két nap alatt, de akkor is szerintem ez a legjobb
Most 8k hekin durván 1200-1500 kattancs 1 heki felfedezése, nyilván attól függ mennyire harccal szerezte a hekiket...
|
És akkor nézzünk a dolgok mögé 8k hekin mennyi ori van előtted akit tudsz ütni és 30k hekin mennyi van előtted amit tudsz ütni ? hmmm ?
|
12-04-2006, 14:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
4. verizó
|
Nehéz utolérni őket, mert rohadt drága. És eddig mi volt? 20k hekin fedezett 225 katincsból ,más meg 1501 hekin 225 katincsból. Melyiknek könnyebb a haladása?
|
12-04-2006, 14:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha már van, jobb lenne, ha 117 döntene ilyen kérdésekben nem?
|
Erre megintcsak azt lehet mondani, hogy ne utólag vegye magát észre a társaság... mindenkinek megvolt a lehetősége arra, hogy hozzátegye a gondolatait.
12-04-2006, 14:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Erre megintcsak azt lehet mondani, hogy ne utólag vegye magát észre a társaság... mindenkinek megvolt a lehetősége arra, hogy hozzátegye a gondolatait.
|
Értsétek már meg, hogy én nem az eddigi döntéseket bírálom, hanem a szavazás/élesbe kerülés módját!
Nyilván valóan elb..rontottuk ezen változások nagy részét...
Ezzel szerintem Ati is tisztában van...
Ezért mondom, hogy talán jó lenne, ha a jövőben -amennyiben még mindig igénybe venne minket Ati- ne 17 ember, azon belül 6 ember döntene arról, hogy méginkább utolérhetetlenek legyenek a toppos orik...
Főleg, ha ez volt a cél
|
12-04-2006, 14:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nehéz utolérni őket, mert rohadt drága. És eddig mi volt? 20k hekin fedezett 225 katincsból ,más meg 1501 hekin 225 katincsból. Melyiknek könnyebb a haladása?
|
Én ezt értem, és egyértelmű, hogy változtatni kellett rajta, de ennél jobb módszerek is vannak... illetve ki lehetett volna találni...
-szerintem-
|
12-04-2006, 14:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Értsétek már meg, hogy én nem az eddigi döntéseket bírálom, hanem a szavazás/élesbe kerülés módját!
Nyilván valóan elb..rontottuk ezen változások nagy részét...
Ezzel szerintem Ati is tisztában van...
Ezért mondom, hogy talán jó lenne, ha a jövőben -amennyiben még mindig igénybe venne minket Ati- ne 17 ember, azon belül 6 ember döntene arról, hogy méginkább utolérhetetlenek legyenek a toppos orik...
Főleg, ha ez volt a cél
|
Nem rajtunk, hanem azokon múlott, akik nem jöttek... legközelebb majd mindenkit megfenyegetünk, hogy jöjjön, mert beverjük az oriját
12-04-2006, 14:44
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
angolban is megcsináltad , itt is menni fog
|
12-04-2006, 14:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
angolban is megcsináltad , itt is menni fog
|
Ott ütéssel mentem fel, ellentétben Veled ugye
- De ne offoljuk szét a topicot-
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|