Quote:
Originally Posted by Ati
A fórum nagytakarítása megtörtént. Legközelebb... Majd... De ez tuti előbb lesz, mint a névváltoztatási lehetőség, úgyhogy mindenki olyan címen maradjon, amivel a Hódban is játszik.
|
Kaptam egy ilyen sablon levelet:
Szia!
Ehhez a fórumregisztrációhoz nem tartozik a Hódítóban ország. A fórumszabályok értelmében csak olyan emberek használhatják a fórumot, akik a Hódítóban is aktívan játszanak. Amennyiben van országod, csak nem azon az e-mail címen, amin a fórumos beceneved, úgy kérlek, hogy a fórumos e-mail címedet írd át arra, ami a Hódítóban használt címed.
Ha ez nem történik meg ezen a héten, a fórumregisztrációd törlésre kerül. Ez esetben ha ismét fórumozni szeretnél, újra regisztrálnod kell.
Köszönöm megértésed.
Érteni értem. Arról van szó, hogy ez a mail cím egy hajdani angol országhoz kapcsolódik, de az az ország a napokban törölve lett. (Én töröltem...)
Van még a Hódítóban országom, csak az ahhoz kapcsolódó emíil cím bant kapott. Tisztában vagyok vele, hogy miért kaptam.
Az lenne a
kérésem, hogy ezt a nicket át tudjam váltani a bannolt címre.
Indoklás: A kitiltás az akkori művészkedésem nyomán érthető és elfogadható. Ha jól gondolom, akkor a cél az volt, mivel vétettem a fórum szabálya ellen, hogy ne írjak és ne tegyek több sértő dolgot.
Mikor ezt a nicket regeltem megkérdeztem, hogy megkerülhetem-e ilyen módon a rendszert? A válaszod igenlő volt.
(mégegyszer köszi) Már akkor is furcsa volt, hogy ilyen formán vissza lehet jönni.... Szóval a kitiltás szerintem elvesztette eredeti értelmét. Azóta nem sok vizet zavarok itt, csak néha írogatok.
Tudom, hogy a kivételezés lavinát indíthat el.
Ezért elég, ha röviden válaszolsz.
Előre is köszi.