|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Ki nyeri a 2008-as Eb-t?
|
Németország
|
|
9 |
25.00% |
Törökország
|
|
2 |
5.56% |
Oroszország
|
|
5 |
13.89% |
Spanyolország
|
|
20 |
55.56% |
06-20-2008, 16:03
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
A csoportmeccsek elején egy holland-német döntőt akartam, mert a hollandok tényleg szépen játszanak. De aki hülye, haljon meg
|
Ezt mire irod?
06-20-2008, 16:05
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Az olaszok, ha éppen nem találják meg a játék ritmusát, akkor három dolgot csinálnak, színészkednek, sírnak, reklamálnak. Mondja már meg valaki, hogy lehet azt megcsinálni, hogy kézbe veszem a labdát az ellenfél játékosa elől és megyek reklamálni a bíróhoz? Mert a francia-olasz találkozón ez történt.
|
hogy lehet a meccseket ennyire látványosan ellenük fújni? én felterjeszteném az egész eb-t ha olasz vezető lennék, mert szánalmasan nevetséges, amit műveltek velük a bírók....................................
|
06-20-2008, 16:06
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezt mire irod?
|
A holland-románra, lehetőségük volt kiejteni az olaszokat. Így elég ironikus lenne, ha ők ejtenék ki őket, szerintem, röhögnék is nagyon
persze paradox dolog, hogy azért érdemlik meg a kiesést, mert akkor is azt játszották, amit tudtak, amikor nem kellett volna, de az én értékrendemben így van.
Nem láttam azt a meccset, értelemszerűen a másikat néztem, nem tudom mennyire voltak bénák a románok, dehát akkor is
|
06-20-2008, 16:07
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
hogy lehet a meccseket ennyire látványosan ellenük fújni? én felterjeszteném az egész eb-t ha olasz vezető lennék, mert szánalmasan nevetséges, amit műveltek velük a bírók....................................
|
Nem úgy van, hogy az olasz szövetség a lebonyolítást kifogásolja? (Lehet, keverem valamivel)
Ami szerintem szánalmas nevetséges.
Ha a bírók ellen sírnának az más lenne
|
06-20-2008, 16:39
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
|
úgy lehet, hogy az olaszok a legnagyobb szinészek, s ezt a bírók is tudják, ha hozzájuk ér egy ellenfél akkor repülnek 3métert, forognak 5öt a földön, de már repülés közben a bírót nézik a s 2 kézzel kalimpálnak hogy szabálytalanok voltak velük szemben....... nem véletlen hogy a bírok azt se nagyon hiszik el amikor tényleg brutális rúgást kapnak
|
06-21-2008, 13:42
|
Member
|
|
|
|
Olaszoknak két ember szurkol: a divatmajmok (mint 9es években brazilok) meg azok akik nem szeretik a szép focit. Minden talján fan döntse el, hgy melyik kategória
Hollandok a szépség mellett eddig eredményes focit játszanak, tán nem törik őket derékba, mint a portugálokat. Bár nekem most a németek játélka is tetszik. Mellesleg továbbra is tartom hogy az oroszok nálam a titkos favorit, az előző meccsan az első gól sztem az eb legkombinatívabb játéka volt.
Mindenesetre hajrá szép foci, hajrá európa!
Steve`sfield (#324643)
|
The Following 2 Users Say Thank You to Steve For This Useful Post:
|
|
06-21-2008, 14:41
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Ma látni akarom, ahogy a titkos favoritod kiesik!
Már a 98-as VB óta a hollandoknak szurkolok, és most végre azt mutatják, amit elvártam tőlük! Bízom benne, hogy megnyerhetik a EB-t. Én személy szerint holland - spanyol döntőt szeretnék látni, kb 3-2 végeredménnyel.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
06-21-2008, 15:25
|
|
Member
|
|
|
|
Én amondó vagyok, hogy ideje van egy spanyol győzelemnek. Bár hiányolom Raúlt, mert szerintem bőven elférne ebben a mezőnyben(és ezzel nem a mezőnyt szidom), de be kell látni, hogy a Torres-Villa duó is tud valamit.
Annak viszont kifejezetten örülök, hogy a németek kiejtették Portugáliát. Az a Cé Ronaldu borzasztóan irritál. Tehetséges játékos, sőt talán az egyik legjobb a világon, de sajnos többet fetreng a földön, mint az olasz csapat huszonakárhány játékosa egybevéve.
Viszont nem akármilyen dolog volt hallani, ahogy egy igazi sztáredző, egy igazi szakember(!) nyilatkozik a meccs szünetében. Magyar szóval ritkán hall ilyesmit az ember, hogy "annak idején én küldtem ki a szélre Ronaldot a középcsatár pozícióból, bár nagyon nem örült neki eleinte". Nem is értem, minek ültették oda Bozsikot Bölöni mellé. Kontrasztnak?!
|
06-21-2008, 15:45
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
A holland-románra, lehetőségük volt kiejteni az olaszokat. Így elég ironikus lenne, ha ők ejtenék ki őket, szerintem, röhögnék is nagyon
persze paradox dolog, hogy azért érdemlik meg a kiesést, mert akkor is azt játszották, amit tudtak, amikor nem kellett volna, de az én értékrendemben így van.
Nem láttam azt a meccset, értelemszerűen a másikat néztem, nem tudom mennyire voltak bénák a románok, dehát akkor is
|
Nem is tudom szerintem akkor csináltak volna hülyeséget, ha elbohóckodják az utolsó meccsüket, mint a portugálok. Akkor lett volna egy spanyol-román amiből kinézett volna egy sima 3:0 a spanyoloknak, így lesz egy spanyol-olasz ahonnan bárki is jut tovább tuti fáradtak lesznek a hollandok ellen...
UI. Én is spanyol-holland döntőt szerettem volna de az már a sorsoláskor eldőlt hogy ilyen nem lesz.
06-21-2008, 15:45
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Én is remélem kiesik Sztív titkos favoritja
Kitartok amellett, hogy
Németország
Olaszország
Spanyolország
Hollandia
ez a 4 ország legyen az első 4 helyezett. Szerintem ők érdemlik meg a kitüntetett helyeket.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|