|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Láttok benne fantázia?
|
Szeretnétek ha meg lehetne valositani
|
|
22 |
64.71% |
Meg lehet valositani?
|
|
17 |
50.00% |
01-30-2006, 18:13
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
nem igazán értem szürkegandalfot: ez egy online stratégiai játék, és nem szerep-stratégia műfaj. gondolom rengeteg melówal járna (hisz 300k embernek kell hőst csinálni) másrészt kicsit ellépne a rendes játéktol. többség dönt, nekem ez a véleményem, és azt hiszem ebben a témában először ATi-t kéne megkérdezni.
|
01-30-2006, 18:21
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Egyelőre hagyom futni a témát, hogy mi a véleményetek, de én személy szerint nemigen tudnék elképzelni egy ilyen bővítést, hiszen nem illik a játékba. Van játék, ahol hőst lehet nevelni, és van stratégiai játék, ahol nem erről szól a játék, hanem harcolni kell. Jó dolog az ilyen hősnevelgetés, anno nekem is volt tevém is, hősemberem is, de egyelőre nem látom, hogy ez hogy illene bele a Hódító világába.
|
01-30-2006, 19:01
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Csak egy felvetésem maradt, ha megmarad a téma, nem lehetna meváltoztatni a szavazást pl úgy, hogy...
Szeretnéd, ha lehetne az országodon belül egy különálló hősöd?
-Igen, érdekesnek tartom.
-Érdekes felvetés, de szerintem nem fér bele a játék céljába.
-Nem szeretnék hőst nevelni.
Mert ez így teljesen értelmetlen.
Senkit nem akarok megbántani, de én pl., ha a fene-fenét eszik se tudnám eldönteni, hogy a két megadott lehetőségből melyikre szavazzak.
|
01-30-2006, 19:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Csak egy felvetésem maradt, ha megmarad a téma, nem lehetna meváltoztatni a szavazást pl úgy, hogy...
Szeretnéd, ha lehetne az országodon belül egy különálló hősöd?
-Igen, érdekesnek tartom.
-Érdekes felvetés, de szerintem nem fér bele a játék céljába.
-Nem szeretnék hőst nevelni.
Mert ez így teljesen értelmetlen.
Senkit nem akarok megbántani, de én pl., ha a fene-fenét eszik se tudnám eldönteni, hogy a két megadott lehetőségből melyikre szavazzak.
|
Ráadásul szavazhatsz mindkettőre is egyszerre. Ha ebből egy értelmes szavazást szeretnél Szürkegandalf, akkor módosítsd légyszi, így most én sem tudok rá szavazni.
|
01-30-2006, 19:07
|
Guest
|
|
|
|
ez elég kétértelmű: Szeretnétek ha meg lehetne valósítani?: szeretnénk, de nem lehet; most meg lehet vagy nem?;
|
01-30-2006, 19:09
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ráadásul szavazhatsz mindkettőre is egyszerre. Ha ebből egy értelmes szavazást szeretnél Szürkegandalf, akkor módosítsd légyszi, így most én sem tudok rá szavazni.
|
akkor ide az szavazzon aki tud rá szavazni?
|
01-30-2006, 19:54
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
én mindkettőre szavaztam bár ebből a hős témából leginkább a zsíroskenyér fogott meg
A topic indítójának figyelmébe: legyél szíves értelmesen fogalmazzad meg a kérdést és a szavazást, mert ez így egyszerűen értelmetlen...
|
01-31-2006, 15:34
|
Banned
|
|
|
|
Hol lehet megváltoztatni a szavazás kérdését tudom összecsaptam bocs érte de igy is van akit érdekel kiszeretném javitani
|
01-31-2006, 15:39
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szürkegandalf
Hol lehet megváltoztatni a szavazás kérdését tudom összecsaptam bocs érte de igy is van akit érdekel kiszeretném javitani
|
A szavazás jobb felső sarkában van egy opció, ott tudod módosítani. De a szavazás tipusát, hogy többválasztásos, már nem tudod sehol módosítani, márpedig egy igen/nem kérdésnél nem célszerű, ha valaki mindkettőre válaszol.
|
01-31-2006, 15:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A szavazás jobb felső sarkában van egy opció, ott tudod módosítani. De a szavazás tipusát, hogy többválasztásos, már nem tudod sehol módosítani, márpedig egy igen/nem kérdésnél nem célszerű, ha valaki mindkettőre válaszol.
|
Ez lett a teszteredmény
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|