|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: A szavazás kérdése, az első hozzászólásban található!
|
Ezt a javaslatot választanám, mert azonos bűnért azonos retorzió/korlátozás legyen bevezetve.
|
|
9 |
90.00% |
Azt választanám inkább, amiben az ’A’ csoportot kevésbé büntetik/korlátozzák ugyanezért a csalásért.
|
|
1 |
10.00% |
05-31-2007, 19:26
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
hmm hmm megpróbállak értelmezni, javíts ki ha elrontok vmit.
A-ban a top30% orikat akarod bántani, ezeket hiányolod, ahogy olvastam. leírták sokszor miért lenne ez így, az A a játék csúcsa, a csúcsról minek ösztönöznénk h leforduljon vki?
de akkor én is mondok még pár indokot:
- az A-ban jóvalta nehezebb egy bizonyos heki felett földet szerezni, sokkal lassabb a haladás, egy-egy plussz hekiért hatalmas anyagi áldozatokat kell viselni. te még erre ráraknál egy lapáttal, hogy lefelé megy a morál, gyújtogatnak is, esetleg a nehezítések után körönként 5-6 gyújtás, sőt hekibukás. miért is?
- az A-ban a topban lévő törpék termelik a nyersit a csoportnak, ha ezek lefordulnak irgalmatlanul elszabadulna a pokol és aki tényleg nincs jó klánban az sokkalta nehezebben szerezhetné meg a számokat.
Ezeket értelmezve kérlek változtasd meg véleményedet
|
A többi csoportban se olcsó bizonyos heki felett földet szerezni. Aki feljut oda, hogy termeljen elég neki a mostani gyújtogatás és morálromlás ne nehezítsük még jobban a pénzszerzést. Avval, hogy fellépésre kényszerítjük őket nem teszünk semmit a földleadás ellen, aki akarja így is leadja maximum párezer körrel előbb cserélnek helyet. Ráadásul pl. a B-s nyersiárak mellett felépíteni egy nagy orit nem kis befektetés. Ha párezer kör után fellépésre kényszerítjük nem tudja kitermelni a költségei mellett azt az összeget amivel az A-ban utána elérhet valami eredményt.
|
05-31-2007, 19:29
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
hmm hmm megpróbállak értelmezni, javíts ki ha elrontok vmit.
A-ban a top30% orikat akarod bántani, ezeket hiányolod, ahogy olvastam. leírták sokszor miért lenne ez így, az A a játék csúcsa, a csúcsról minek ösztönöznénk h leforduljon vki?
de akkor én is mondok még pár indokot:
- az A-ban jóvalta nehezebb egy bizonyos heki felett földet szerezni, sokkal lassabb a haladás, egy-egy plussz hekiért hatalmas anyagi áldozatokat kell viselni. te még erre ráraknál egy lapáttal, hogy lefelé megy a morál, gyújtogatnak is, esetleg a nehezítések után körönként 5-6 gyújtás, sőt hekibukás. miért is?
- az A-ban a topban lévő törpék termelik a nyersit a csoportnak, ha ezek lefordulnak irgalmatlanul elszabadulna a pokol és aki tényleg nincs jó klánban az sokkalta nehezebben szerezhetné meg a számokat.
Ezeket értelmezve kérlek változtasd meg véleményedet
|
Tudom Grabi, a saját bőrömön tapasztalom mindezeket és nem is javasoltam sem azt, hogy fokozott gyújtogatás és társai módosítás legyen, az 'A' csoportban. Amit elérni szeretnék, az mindössze az, hogy a földleadás ellehetetlenedjen, és erre a hármas pontot tartom legalkalmasabbnak. Épp hogy evvel a javaslattal senkit nem akarok bántani, hanem azt szeretném, hogy mindenkire mindenhol egységesen legyen bevezetve az új szabályozás. Tehát ha az 'A' csoportnak a hármas pont a legkedvezőbb, amivel azért még meglehet a földleadást valamilyen szinten gátolni, akkor a többi csoport is ugyanazt kapja.
|
05-31-2007, 19:33
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Tudom Grabi, a saját bőrömön tapasztalom mindezeket és nem is javasoltam sem azt, hogy fokozott gyújtogatás és társai módosítás legyen, az 'A' csoportban. .
|
Ezt nem is ertem. A-ban nincs moralromlas -> gyujtogatas sincs - > nincs minek erosodnie...
05-31-2007, 19:34
|
Member
|
|
|
|
reni: erről szólna a dolog, nem olvastam, hogy az A-ra nem érvényesülne az, csak a top30-ra vonatkozó dolgok nem, a hármas pont ott is fog érvényesülni.
rexa: neked meg nem írom le amit már többen leírtunk a jksz-es topicba, ne haragudj
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
05-31-2007, 19:35
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezt nem is ertem. A-ban nincs moralromlas -> gyujtogatas sincs - > nincs minek erosodnie...
|
Ezért kellene olyan JKSZ ellenes dolgot kitalálni ami minden csoportra vonatkozik
|
05-31-2007, 19:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rexa
Ezért kellene olyan JKSZ ellenes dolgot kitalálni ami minden csoportra vonatkozik
|
A gyujtogatas erosodesenek semmi koze a JKSZ-hez....
05-31-2007, 19:42
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
A gyujtogatas erosodesenek semmi koze a JKSZ-hez....
|
Én is ezt mondom.
Mégis ott szerepel a JKSZ ellenes szavazásban
|
05-31-2007, 19:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Remi ... segítek, hogy képben légy..
Quote:
- az A-ban jóvalta nehezebb egy bizonyos heki felett földet szerezni, sokkal lassabb a haladás, egy-egy plussz hekiért hatalmas anyagi áldozatokat kell viselni.
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Tudom Grabi, a saját bőrömön tapasztalom mindezeket
|
|
05-31-2007, 20:19
|
Member
|
|
|
|
veselkedjünk neki újra: kérlek pontosan mond el mit hiányolsz a jksz-es topicból.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
05-31-2007, 20:26
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Reni én sem szavazok és csatlakozom Remyhez mert nem egészen tiszta miért kell ez. Miért nem nyitsz annak egy topicot hogy zavar az A topja, mert eddig azt vettem ki a beirásaidból hogy zavar az hogy az A-ban semmi károsodás nem éri azokat akik a toppon vannak. jksz topicban is nem azzal van a gond a nagy orikkal hogy ők a top10ori hanem ahogy odajutottak, és az hogy irreálisan magas földterületen vannak a maximális földhöz képest. az A arról szól hogy te legyél az első a játékban, a többi csoport pedig hogy eljuss oda nem pedig arról hogy a többi csoportban menj fel akkora területre amivel már A-ban is bőven topban lennél, főleg nem olyan módszerekkel amivel feljutottak,jó persze mostmár fellehet fedezgetni is akár persze csak akkor ha span vagy.
|
|
Posting Rules
|