|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
10-31-2008, 11:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by oh-ogo
az csak 5 nap volt nem? és már az sincs.. de jó 5let..
|
Azt nem tudtam, hogy már nincs, mert ott nem játszom, de azt tudtam, hogy 5 nap volt, azért írtam úgy, (de akkor félre érthető volt) hogy hasonló az eljárás, csak hosszabb időt enged, mert azért 2 hónap alatt simán eltelhet 5 nap, hogy nem vagy gépközelben, egyik Arénát sem fejeztem volna be, ha 5 nap a korlát. .
ELFeledett Vidék (#437487)
|
10-31-2008, 11:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by oh-ogo
mi lenne, ha mind a 2 lenne? mármint az 5(10) nap után kiesik és 10k pont felett 0hekis ütés van. tényleg csak a "tiszta(?)" harc maradna..
|
Szerintem jó ötlet, hogy mindkettő, vagy ezekhez hasonló több dolog együttesen javítsa az Aréna játékélményét. .
|
11-04-2008, 19:23
|
Member
|
|
|
|
Az lenne a kérdésem, tudja-e valaki, hogy mi a különbség az Aréna és a Hétvégi játékok esetében az aktív országok egymástól való távolságának számításánál?
Mert amíg at Arénában, úgymond lépcsőzetesen fel és le egyenes arányban nő, illetve csökken a távolság, addig a Hétvégiben, mintha más alapon működne. .
Nem lenne jobb a Hétvégi távolságszámítás az Arénában is?
Tudom, régen még az Arénában is másként számolták a távolságokat és azzal is volt valami "probléma", de már nem emlékszem mi, akkor még nem nagyon játszottam. .
|
11-04-2008, 19:41
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Elfi
Az lenne a kérdésem, tudja-e valaki, hogy mi a különbség az Aréna és a Hétvégi játékok esetében az aktív országok egymástól való távolságának számításánál?
Mert amíg at Arénában, úgymond lépcsőzetesen fel és le egyenes arányban nő, illetve csökken a távolság, addig a Hétvégiben, mintha más alapon működne. .
Nem lenne jobb a Hétvégi távolságszámítás az Arénában is?
Tudom, régen még az Arénában is másként számolták a távolságokat és azzal is volt valami "probléma", de már nem emlékszem mi, akkor még nem nagyon játszottam. .
|
nem tudom a választ, de nem lenne rossz ha Arénában a távolságok feleződnének..
11-04-2008, 19:48
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
A hétvégiben nem feleződés van, hanem még annál is sűrűbb összehúzás. Most nem tudom, hogy a mostani létszámokkal milyen távok voltak, de 4-5 kör szokott lenni a maximum. Lehet, hogy létszámtól függően ettől egy kicsit eltér az első és az utolsó közötti táv, de alapvetően 2-3 körön belül van a mezőny egymáshoz képest.
|
11-04-2008, 19:52
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A hétvégiben nem feleződés van, hanem még annál is sűrűbb összehúzás. Most nem tudom, hogy a mostani létszámokkal milyen távok voltak, de 4-5 kör szokott lenni a maximum. Lehet, hogy létszámtól függően ettől egy kicsit eltér az első és az utolsó közötti táv, de alapvetően 2-3 körön belül van a mezőny egymáshoz képest.
|
a mostani 17 fős arénában 3-mal nő a körök száma, szomszédos ország 3kör, eggyel tovább 6, és így tovább..
11-04-2008, 23:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Én vagyok most kb az aréna közepén, és az első és az utolsó ország több, mint 20körre van. Sőt, az utolsó 27re. Azért ez eléggé játszhatatlanná teszi a játékot így. Gyakorlatilag tőlem 9 országgal távolabb lévő ország 27körös!!! Ez elég durva!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
12-04-2008, 12:48
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Úgy rémlett, hogy több arénás téma is van... Azt hiszem, hogy csinálok még kettőt az eddigi javaslatok alapján, mert nagyon egybefolyik.
EZ a téma tehát arról szól, hogy legyen-e tiltva a felfedezés az arénában.
Azt kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki érintett a témában. AKi soha életében nem arénázott, az most ne nyilatkozzon. Köszönöm.
|
12-04-2008, 15:48
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Úgy rémlett, hogy több arénás téma is van... Azt hiszem, hogy csinálok még kettőt az eddigi javaslatok alapján, mert nagyon egybefolyik.
EZ a téma tehát arról szól, hogy legyen-e tiltva a felfedezés az arénában.
Azt kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki érintett a témában. AKi soha életében nem arénázott, az most ne nyilatkozzon. Köszönöm.
|
ha nem is tiltva, de mondjuk 2-3*-os katonamennyiség megnehezítené a defenzív orik magasabb hektárra való jutását szerintem..
12-04-2008, 16:07
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
ha nem is tiltva, de mondjuk 2-3*-os katonamennyiség megnehezítené a defenzív orik magasabb hektárra való jutását szerintem..
|
Ez senkit se riasztana el a felfedezéstől. Az, hogy 4 vagy 8 vagy 12 katonába kerül a felfedezés teljesen mindegy. 2-3 hét után a 200 hekis országok már úgy is fullon vannak van kattincs felfedezni. A teljes eltörlés talán aktivitásra kényszerítene mindenkit és kicsit több lenne a játék.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|