|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
01-16-2008, 20:57
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
úgy látom, hogy mostanában egy sorozat nem sorozat, ha nincs benne valami szerelmi történet, ami megbonyolítaná a dolgokat. persze az a legérdekesebb, ha a szerelem beteljesedését valami akadályozza. érdekesnek tűnik így a cikk alapján a sorozat, a többi meg 90%-ban a színészektől függ.
|
Nem tudom, volt-e már olyan történet a világtörténelemben, amelyikben ne lett volna szerelmi szál. Unalmas, de megszokott vonal
|
02-27-2008, 10:41
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
minden esetre érdekes ez a mondat: "Van egy határozott vonzalom Cameron és John között, aminek a beteljesedése technikailag lehetetlen, és ez elhomályosítja a határokat ember és robot között".
úgy látom, hogy mostanában egy sorozat nem sorozat, ha nincs benne valami szerelmi történet, ami megbonyolítaná a dolgokat. persze az a legérdekesebb, ha a szerelem beteljesedését valami akadályozza. érdekesnek tűnik így a cikk alapján a sorozat, a többi meg 90%-ban a színészektől függ.
|
Maximum John vonzódhat Cameronhoz, de hogy egy gépnek érzelmei lennének? Hát ez elég furcsa.
Én nagyjából meg vagyok elégedve a színészek teljesítményével. Linda Hamiltonnak méltó utódja Lena Headey. Summer Glau-t (Cameron) már láttam a 4400-ban, tökéletes választás a női robot szerepre. A hősökből ismert Thomas Dekkert (John Connor) nem tartom nagy színésznek, legalábbis az eddigi 7 részben nyújtott alakítása nem nyerte el a tetszésemet. Szvsz jobbat is találhattak volna a helyére, lévén főszereplő, és őt nem nagyon fogják kiírni.
Kellemes meglepetés volt számomra, mikor feltűnt a szereplők között Brian Austin Green, aki anno Beverly Hills 90210-ben Davidet alakította.
Az első 4-5 rész egész jó volt, de az utolsó kettő kicsit unalmas. Remélem felpörgetik a következő epizódokat.
|
02-27-2008, 10:44
|
|
Member
|
|
|
|
Most nézem, hogy már csak egy rész van, és vége az évadnak.
|
02-27-2008, 11:41
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
|
jaja sajnos mondjuk én csak az 1-2. részt néztem meg eddig. jegelem a sorozatot az SGA mentes időszakra
05-18-2009, 17:18
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
|
Most pedig már az egész sorozatnak vége. Ma jelentették be, hogy nincs tovább.
|
05-18-2009, 17:35
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Várható volt, nem sikerült nagyot alkotni. Én már a második évad 6. részénél feladtam.
05-18-2009, 18:56
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
10részt letöltöttem, teljesen nézhető a sorozat, de a fáradtságot nem értem meg. Úgyhogy vártam, hogy elkezdje adni a TV, hát nem sokáig adta...
Az első rész első 10perce szerintem nem lett rossz, volt benne pár érdekesebb dolog utána is. De valóban nem lett valami hatalmas sorozat.
|
05-18-2009, 23:28
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ezt sajnálattal hallom.
A második évad végére sikerült néhány kiváló részt produkálniuk. Sajnálom, hogy épp most fejezik be. Igaz a csúcson kell abbahagyni, hiszen a prison break-t is borzalmasan eltolták a folytatással.
|
05-18-2009, 23:30
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Várható volt, nem sikerült nagyot alkotni. Én már a második évad 6. részénél feladtam.
|
Akkor te azt sem tudod, hogy a vörös T (Catherine Weaver) melyik oldalon áll?
Mert ez nagy kérdés volt az egész második évadban.
|
05-18-2009, 23:34
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
10részt letöltöttem, teljesen nézhető a sorozat, de a fáradtságot nem értem meg. Úgyhogy vártam, hogy elkezdje adni a TV, hát nem sokáig adta...
|
Hát nem tudom érdemes-e várni a TV-re? Az mellékes, hogy éjjel adják, tele van reklámmal és általában elrontják a szinkront...
...na de Shirley Manson skót akcentusa nélkül szegényebb lenne az egész sorozat.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|