|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
09-14-2010, 11:56
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Öööö, kifejtenéd ezt bővebben? Ha fizikai korlátai vannak, akkor megértem, de egyébként miért ne léphetnék szintet wapról? Ha egy szövetség nem tudja összeegyeztetni az időpontokat, a feléépéshez, hogy mind a 4-en gép előtt lehessenek akkor, akkor bizony egy jó időpont lehet, hogy napok kérdése. Vagy pedig a másik opció, hogy néhány órára 1-2 országot magára kell hagyni, ameddig a vérszomjas alsó/felső szomszédok szépen beverhetik..
Felkötni nem fogom magam ha nem lesz, de én hiányoltam.
|
A WAP a mindennapi rutinfeladatokra vagy a "vész-szabadságra" van, nem a nagyon ritka tevékenységekre. Ha szintet léphetnél, akkor a következő probléma az lenne, hogy nem tudod beállítani a fajt és a személyiséget, úgyhogy úszik mindened. Faj és személyiságválasztás szintén ne wapról legyen, ahol a súgót se éred el teljesen, hogy pontosan tudd, hogy mit válassz. Azokat a dolgokat, amikre oda kell figyelni, amiket el kell olvasni stb, azokat webről, teljesértékű felületről intézz minden esetben. Lehet, hogy Te tudod, hogy mit miért választasz, súgó nélkül is, de sokan nem, és wapon esélyük sincs ezeknek utánaolvasni.
|
09-14-2010, 11:57
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A WAP a mindennapi rutinfeladatokra vagy a "vész-szabadságra" van, nem a nagyon ritka tevékenységekre. Ha szintet léphetnél, akkor a következő probléma az lenne, hogy nem tudod beállítani a fajt és a személyiséget, úgyhogy úszik mindened. Faj és személyiságválasztás szintén ne wapról legyen, ahol a súgót se éred el teljesen, hogy pontosan tudd, hogy mit válassz. Azokat a dolgokat, amikre oda kell figyelni, amiket el kell olvasni stb, azokat webről, teljesértékű felületről intézz minden esetben. Lehet, hogy Te tudod, hogy mit miért választasz, súgó nélkül is, de sokan nem, és wapon esélyük sincs ezeknek utánaolvasni.
|
Oké, jogos, elfogadom.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
09-14-2010, 15:04
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
nekem a szövetségi oldal nagyon hiányzik a wapról(by Remy),és mint Vityu mondotta a klánpontlista!!
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|
09-14-2010, 18:55
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Nekem is a szövetségek menüpont, azon belül is a raktár ami nagyon hiányzik!
Aztán intéző, helytartó menü is hiányzik.
És már írta Vityu, az nekem is gondot okoz, hogy ha kint vagyok vmelyik piacon, akkor onnan a piac menübe nem lehet visszalépni csak a főmenübe.
És kijelezhetné wapon is a kintlévő áruknál a hátralévő időt.
És az nemtudom, hogy megoldható e, de én már jártam úgy, hogy piacon voltam kint, eladtam vmit és utána ki akartam lépni a főmenübe, de nem volt vétel vagy én nemtom, de nem csinált semmit, ezért kitöröltem a beírt adatokat (mennyiség, ár) és frissítettem, erre újra eladta az előző tételt!
Tehát, hogy kitörölt adatokkal lehessen frissíteni az oldalt.
|
09-14-2010, 19:11
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
A karaván és a szövetségi raktár, amiknek a hiánya nekem eddig gondot okozott.
|
09-14-2010, 19:33
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Elérhető legyen az Aréna
legalábbis az én ősi telefonom nem tudok oda belépni, csak a "sima orimba"
|
Ez egyébként elérhető szuperebb telokrol?
|
09-14-2010, 19:42
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Ez egyébként elérhető szuperebb telokrol?
|
Ma már nem is kell, hogy nagyon szuper legyen, a legtöbb telón van teljesértékű web.
A "mai" telefonokon az az igazság, hogy már NINCS is wap, csak teljesértékű net. Ez az egyik oka, amiért a wap fejlesztés teljesen fel lett függesztve.
Most adódik egy szerintem soha többet vissza nem térő alkalom, hogy mégegyszer, utoljára a wap felület megkapja azokat a funkciókat, amik nagyon hiányoznak róla, de lassan teljesen ki fog halni a wap a telefonokról.
|
09-14-2010, 19:44
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ma már nem is kell, hogy nagyon szuper legyen, a legtöbb telón van teljesértékű web.
A "mai" telefonokon az az igazság, hogy már NINCS is wap, csak teljesértékű net. Ez az egyik oka, amiért a wap fejlesztés teljesen fel lett függesztve.
Most adódik egy szerintem soha többet vissza nem térő alkalom, hogy mégegyszer, utoljára a wap felület megkapja azokat a funkciókat, amik nagyon hiányoznak róla, de lassan teljesen ki fog halni a wap a telefonokról.
|
Nekem most nem nagyon van pénzem telora, kell a házra
Egy régi Samsung SGH-E250-essel nyomulok, távolra, meg alapra dolgokra megfelel...
de az Arénába jó lenne benézni, ha napközben mászkálok
|
09-14-2010, 21:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Nekem most nem nagyon van pénzem telora, kell a házra
Egy régi Samsung SGH-E250-essel nyomulok, távolra, meg alapra dolgokra megfelel...
de az Arénába jó lenne benézni, ha napközben mászkálok
|
szerintem azon csont nélkül megy a miniopera,és abból fixen mehetsz arénázni.
átmenetileg aztán hátha lesz wapról is
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|
09-15-2010, 12:24
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Wapról a szövetség felmérése eredményét nem menti el a játék, ill a szövinevét elmenti és alá a tagok neve helyett kis vonal van. (-)
Nekem a wap jó lenne, mert nem fogyaszt sokat, egy hónap alat ha 15Mb-ot forgalmazok, akkor sokat mondok. (pedig minden nap belépek többször is)
Egyszer használtam mini Operát, azzal az egy belépés volt 15Mb.
Last edited by Olasz; 09-15-2010 at 12:30..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|