|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
02-01-2006, 13:13
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Panyi kösz de ha anniy raktaram lett volna mint fegyverem a piacon...
Tudod mikor tobb 100 ezer fegyokkal jojozol nem olyan egyszeru mar raktarozni se Meg nezni mikor jönnek vissza
|
Én általában olyan áron teszem ki, hogy azért néha vegyenek is belőle. nem lehetne helytartót bővíteni, hogy a cuccokat is kirakhassa piacra?
|
02-01-2006, 15:06
|
Banned
|
|
|
|
igen ez már bennem is felvetődött,....
tudom ez nem aza rész, de a helytarto mér nem tudja eladni a cuccot?
mire ő eladja a katonáimat, má rég elvándoroltak......mer ugye 1 körrel később rakja ki, márha addigra lenne mit.....
|
02-01-2006, 15:25
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Apa
mire ő eladja a katonáimat, má rég elvándoroltak......mer ugye 1 körrel később rakja ki, márha addigra lenne mit.....
|
Idézet a súgóból:
" Hiába van beállítva, hogy az el nem férő egységeket adja el a helytartó, nem teszi! Ha a helytartót hagyod képezni, akkor nem fog túlképezni, hacsak ezt nem kéred. Ilyenkor is lehet olyan eset, hogy elmennek a katonák, ha valamilyen külső tényező megváltozik, pl kopik a tekercs.
Ha azonban az adott körben több katona jön be, mint elfér, akkor azokkal a katonákkal semmit nem tudsz csinálni, azok elmennek, helytartó nélkül is. A helytartó ilyenkor annyit csinál, hogy amennyiben van sima katonád, és az jön be, a körváltás előtt helyet csinál az újonnan érkező katonáknak, és a meglevő katonáidat adja el. Ha azonban sima katona jön be, és mondjuk csak elited van, akkor ezeket a magasabb értékű katonákat nem fogja kitenni piacra, hiszen ezzel országodat komoly veszélybe sodorná.
A helytartó nem tesz mást, mint körváltás előtt megpróbál arról gondoskodni, hogy a beérkező képzésnek legyen helye. Ha ez nem sikerül (nagyobb egységet nem álzod fel), akkor a frissen beérkező képzés még az adott körben elhagyja a sereget, ahogy ezt normál esetben is teszi ilyenkor. A helytartó tehát nem csinál többet, mint amit normálisan tudnál, csupán előre gondolkozva próbál helyet szorítani a beérkezőknek."
|
02-01-2006, 17:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Idézet a súgóból:
" Hiába van beállítva, hogy az el nem férő egységeket adja el a helytartó, nem teszi! Ha a helytartót hagyod képezni ...... A helytartó tehát nem csinál többet, mint amit normálisan tudnál, csupán előre gondolkozva próbál helyet szorítani a beérkezőknek."
|
Nem tudom mit nem értenek ezen, pedig már egy másik topicban is bemásoltad.
Öreg Csoki agya ilyenkor nem kap szikrát.
02-02-2006, 00:21
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
szerintem piacozásból eddigi legnagyobb balf**sság enyém..hajnalban álomban felraktam 2 milliárdnyi tekit a piacra..megszokásból..nézek egy távolt..jön 7 sereg..erre felléptem..mkikor tudatosult bennem h 2 milliárd HUSS...JUj..az fájt..de buktam már 40 000 fegyót is..hmm..az is fájt..de hajnali 4kor jött vissza és énnem vok függő (
|
02-02-2006, 09:56
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
ööö....
arra már énis rájöttem, hogy hajnalban támadni vagy fontos dolgokat cisnálni :| nekem is voltak már bakijaim (meggömböztem magamat, küldtem magamnak üzenetet, MNTt, rosszra mentem támadni stb.)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|