|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Zene Beszélgetés kedvenc előadóidról, koncertek stb. |
12-22-2007, 19:46
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Sajnos nem, de majdnem. Ez a live mix, amit már bent játszottak a Mayday-en.
Nekem a márciusi mix kell. 1 hónappal korábbi, mint amid van.
Ez a freeE magazin melléklete. Egy mix cd.
Sajnos ebből kifolyólag címe sincs, csak annyi, hogy marco bailey - freee cd: maydaybudapest2004
A cd bodítóján 2 bikka van, mint a REDBULL dobozokon, meg a 2004-es mayday jel. Mármint hogy ilyen rózsaszín az egész.
|
Ez sem piskóta
Viszont így nem is szeretsz jobban,hogy elmondtam mim van
|
12-22-2007, 19:47
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Akkor meghagylak titeket egymásnak
|
Nem muszáj Plz, ha tudsz, segíts rajtam, nagyon elszontyolodtam
Ez egy szett, egy kb 1 órás szett. Nem live, hanem stúdiószett (ha jól tudom), és csak a freeE amgazin mellékleteként jelent meg (ha jól tudom).
Sajnos a freeE magazinban azt írják, hogy visszamenőlegesen a CD mellékleteket nagyon bajosan (érts: sehogy) tudják előkaparni, amit én nem nagyon értek, de hát ezt írták.
Sajnos utoljára 2003-ban voltam olyan 'státuszban', hogy esetleg felhívjam a Budai-t. (Majdnem a freeE magazin grafikusa lettem, de aztán mégsem, mert annyira nem jött be a dolog.) Lényegtelen. A léyneg, hogy sehogy máshogy nem tudok hozzájutni, csak a neten keresztül, mert egyetlen egy ismerősöm se vette meg azt a magazint.
|
12-22-2007, 19:51
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Ez sem piskóta
Viszont így nem is szeretsz jobban,hogy elmondtam mim van
|
De, szeretlek, hyog segíteni szeretél, és azt is tudom, hogy az a live szet is nagyon jó.
De tudod ezen a CD-n van egy rész, ahol az Űrodüsszeia filmből megy az eredeti (angol) szöveg a zene alatt, és ez a CD nekem spirituális élményt nyújt, mert imádom az Űrodüsszeiát, legalább 40x láttam.
És borzalmasan érzem msot magam, hogy elveszett a legértékesebb CD-m.
(Tudom, hogy ez a CD jóformán értéktelen, mert nem elég hogy régi, de még rövid is a mix, meg nem is sok mindenkit érdekel a Mayday sem meg a techno sem...
És pénzben sem nagy eresztés, hiszen a CD a magazinhoz járt ingyenes mellékletként, a magazin meg 1195 Ft-ba került...
Szóval tudom, hogy kívülállónak ez a dolog furcsa, hogy én ennyire odavagyok azért a hanganyagért, de mindegy is. A lényeg, hogy nagyon szeretném, ha meglenne.)
Sajnos a 'jó magyar' szokás szerint, ami nem került sokba, azt értéktelennek tekintjük, és nem vigyázunk rá.
Egy rádiós haveromnak megvolt ez a CD, mert annak idején ő is megvette a magazint (ő az egyetlen, akit ismerek, aki megvette rajtam kívül) de megkérdeztem, és fogalma sincs már, hyog hova tette azt a CD-t.
|
12-22-2007, 19:52
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Nem muszáj Plz, ha tudsz, segíts rajtam, nagyon elszontyolodtam
Ez egy szett, egy kb 1 órás szett. Nem live, hanem stúdiószett (ha jól tudom), és csak a freeE amgazin mellékleteként jelent meg (ha jól tudom).
Sajnos a freeE magazinban azt írják, hogy visszamenőlegesen a CD mellékleteket nagyon bajosan (érts: sehogy) tudják előkaparni, amit én nem nagyon értek, de hát ezt írták.
Sajnos utoljára 2003-ban voltam olyan 'státuszban', hogy esetleg felhívjam a Budai-t. (Majdnem a freeE magazin grafikusa lettem, de aztán mégsem, mert annyira nem jött be a dolog.) Lényegtelen. A léyneg, hogy sehogy máshogy nem tudok hozzájutni, csak a neten keresztül, mert egyetlen egy ismerősöm se vette meg azt a magazint.
|
Mindenesetre leadom a drótot egyik ismimnek, mert ő anno megvette a freeE magazint, amint visszaszól, szólok neked
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
12-22-2007, 19:55
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Mindenesetre leadom a drótot egyik ismimnek, mert ő anno megvette a freeE magazint, amint visszaszól, szólok neked
|
Nagyon megköszönném, nekem ez a CD nagyon értékes, mert régi jó emlékek fűznek hozzá azon kívül, hogy maga a zene is nagyon kedvemre való rajta...
Ha az ismerősöd halandó lenne felgrabbelni, és te átküldenéd MSN-en,nagyon hálás lennék. Ha az ismerősöd hódos, akkor mindkettőtöknek tudnék adni 1-1 VIP-et a fáradozásaitokért cserébe!
|
12-22-2007, 19:59
|
|
Senior Member
|
|
|
|
A megfelelő helyeken utánaérdeklődtem,utánakerestem és találtam még egy EXPO-s cuccost Marci Bailey-től
Szűkül a kör
|
12-22-2007, 20:00
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Nagyon megköszönném, nekem ez a CD nagyon értékes, mert régi jó emlékek fűznek hozzá azon kívül, hogy maga a zene is nagyon kedvemre való rajta...
Ha az ismerősöd halandó lenne felgrabbelni, és te átküldenéd MSN-en,nagyon hálás lennék. Ha az ismerősöd hódos, akkor mindkettőtöknek tudnék adni 1-1 VIP-et a fáradozásaitokért cserébe!
|
Hátha összejön, akkor valahogy megoldjuk, de nem kell felajánlani semmit Így is nemzetközi összefogás kell hozzá, mert a srác kint van Madridban, én mint közvetítő Angliában, te meg mint célállomás otthon, Magyarországon Az emailt elküldtem, szval a srácon múlik, hogy megvan-e neki
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
12-22-2007, 20:09
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Tényleg köszi a segítséget
|
12-22-2007, 20:12
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Gee,a mix elején,közepén vagy végén van az Űrodüsszeiás szöveg?
Csak mert most hallgatom a leszedettet,de 1 óra 5 perces
|
12-22-2007, 20:21
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|