|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Ember varisabbá és új tolis, vagy új varis faj?
|
Új tolvaj típus.
|
|
17 |
38.64% |
Új varázsló típus.
|
|
27 |
61.36% |
02-12-2006, 16:53
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Szerintem meg érdemes lenne egy új fajt behozni, amelynek csak előnyei vannak és nincs hátránya, de ezt a fajt csak azok tudják választani, akik megszerezték az összes személyiséget, és amikor ezt a fajt választották, akkor elveszik az összes személyiségük. Azaz akinek megvan az összes személyisége, az nem fogja azt mondani, hogy ejj, de uncsi már, mert megszereztem mindet(kis túlzással-mert ügye van klán stb...), hanem kiválasztja az új fajt, de akkor avval a fajjal kell végig mennie, nem választhat más országot, csak személyiséget(mivelhogy 1-et alapból választhat)
|
02-12-2006, 18:17
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sakkmester
Szerintem meg érdemes lenne egy új fajt behozni, amelynek csak előnyei vannak és nincs hátránya, de ezt a fajt csak azok tudják választani, akik megszerezték az összes személyiséget, és amikor ezt a fajt választották, akkor elveszik az összes személyiségük. Azaz akinek megvan az összes személyisége, az nem fogja azt mondani, hogy ejj, de uncsi már, mert megszereztem mindet(kis túlzással-mert ügye van klán stb...), hanem kiválasztja az új fajt, de akkor avval a fajjal kell végig mennie, nem választhat más országot, csak személyiséget(mivelhogy 1-et alapból választhat)
|
Nekem teccik az ötlet, de elég erőteljes változtatás szvsz. Eléggé megváltoztatnáa játék képét ráadásul egy ember van aki ezt elfogja érni szóval nem hiszme, hogy miatta ennyit változtatnak.
02-12-2006, 19:23
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Nekem teccik az ötlet, de elég erőteljes változtatás szvsz. Eléggé megváltoztatnáa játék képét ráadásul egy ember van aki ezt elfogja érni szóval nem hiszme, hogy miatta ennyit változtatnak.
|
hihi... egyelőre egy, maradjunk annyiban azért, mert sokan járnak ezen az úton. Bár én már lehet hogy megelégednék egy 5 személyiséges orkkal... amúgy meg ezt az új fajt amit kitalálnánk erre a célra annyian citálnák, hogymi legyen... hadi, toli vagy vari főleg, szóval ezzel az erővel 3 új kéne....
|
02-12-2006, 23:34
|
Guest
|
|
|
|
Nem kell 3 új, hanem egy faj, de mondjuk a következők:
+15% támadóhaderő
+15% támadómágikus erő
+15% támadótolvajerő (persze nem erő, hanem az ennek megfelelője)
+15% tanyatermelés
+10% bányatermelés
Speckó tulajdonság:
-Erőnövelés: +10% Katonai-Mágikus-Tolvaj védőerő
(tehát végül is ez egy 10%-os mágikus pajzs,tisztánlátás,védelem)
|
02-12-2006, 23:38
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
+15% támadóhaderő
+15% támadómágikus erő
+15% tanyatermelés
+10% bányatermelés
Speckó tulajdonság:
|
Hát ezt nem találtad ki túl jól nem erőse. Mivan a teki bónuszaival??
02-12-2006, 23:47
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
+15% támadóhaderő
+15% támadómágikus erő
+15% tanyatermelés
+10% bányatermelés
Speckó tulajdonság:
|
ez gyenge eresztés... ennél mindenre van jobb, mindenes meg nem lehetsz 150%os lakiteki nélkül
akkor már lehetne egy ilyen plusz varázslata BÁRMELY fajnak a 9. személyiség helyére hogy térbővítés: hatása alatt minden épületbe 3szor annyi egység fér.... és akkor ott a csúcsragadozó...
csak hogy ez meg felborít mindent... inkább csak legyenek halmozhatók a személyiségek ha MIND megvan... 2szer tudós az összesen 10% tekibónusz, tehát ilyen rendszer szerint.... (persze csak akkor választhat másodszorra is meglévőt ha már mindegyiket felvette.. tehát kis10sel nem lehetnek +10 tábornokod... jah, és a tábornokhoz: egy sereget MAX 8 tábornokkal lehet elküldeni és akkor nicns 9. tábornokkal probléma...)
|
02-13-2006, 00:05
|
Guest
|
|
|
|
Hát én most csak mondtam vmit Amúgy a lényege,hogy nem kell 3 új faj, hanem elég 1, de abban meg lenne növelve mind3 egység, de azért nem full brutálra.
|
02-13-2006, 00:07
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
ez gyenge eresztés... ennél mindenre van jobb, mindenes meg nem lehetsz 150%os lakiteki nélkül
akkor már lehetne egy ilyen plusz varázslata BÁRMELY fajnak a 9. személyiség helyére hogy térbővítés: hatása alatt minden épületbe 3szor annyi egység fér.... és akkor ott a csúcsragadozó...
csak hogy ez meg felborít mindent... inkább csak legyenek halmozhatók a személyiségek ha MIND megvan... 2szer tudós az összesen 10% tekibónusz, tehát ilyen rendszer szerint.... (persze csak akkor választhat másodszorra is meglévőt ha már mindegyiket felvette.. tehát kis10sel nem lehetnek +10 tábornokod... jah, és a tábornokhoz: egy sereget MAX 8 tábornokkal lehet elküldeni és akkor nicns 9. tábornokkal probléma...)
|
Szerintem igenis legyen csak 9tábornokos támadás
a személyiség halmozás jó ötlet kétszer harcos az tuti jó 8% földet hozna 9tábornokkal fölfelé
az azt jeletni, ha valakihze bemegyek igy felfelé 47,22%ka marad meg a földjének kb.
02-13-2006, 12:12
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Hát én most csak mondtam vmit Amúgy a lényege,hogy nem kell 3 új faj, hanem elég 1, de abban meg lenne növelve mind3 egység, de azért nem full brutálra.
|
igen, én meg erre mondtam hogy az minek, mert nem lehetsz mindenes.... az ork lesz hadis mert a legjobb bónusza van rá. az új fajt szénné lapítaná hadiba. Az óriás a legjobb varis, és az új fajt szénné ártaná, a félelf a legerősebb tolikkal, és az új fajt lelopná mint a pinty (itt mosta nyers erőről beszélek, nem számít hogy a félelfet leártózzák, az orkot legyújtják/rengetik)... nincs értelme a kicsit mindenből elvnek mert úgy sem lesz varitolihadi ország egyben, mert akkor pláne gyenge... régóta a specializálódás a divat a játékban és arra az új fajnál szinte bármelyik sokkal jobb...
|
02-13-2006, 12:15
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Szerintem igenis legyen csak 9tábornokos támadás
a személyiség halmozás jó ötlet kétszer harcos az tuti jó 8% földet hozna 9tábornokkal fölfelé
az azt jeletni, ha valakihze bemegyek igy felfelé 47,22%ka marad meg a földjének kb.
|
az 9 sereg lenne... 2szer harcossal. de személyiséget akkor vehetnél fel kétszer, ha előtte az összes megvan legalább egyszer. de így lehetne olyan ország aminek az összes személyiség mellett 2szer harcos vagy 2szer tábornoka van. és a 9 tábornok úgy lehetne hogy 9 sereget kiküldhet, de egy sereget egyszerre csak 8 tábornok kísérhetne vagy pedig a 9ediknek nincs haszna. na és ha valakit le tudsz 9 felé osztott sereggel verni, az meg is érdemli...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|