|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
02-05-2008, 13:52
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez már meg van oldva, ez pontosan így működik.
Ilyenkor érdemes az e-mail értesítőket bekapcsolni, akkor látod is, hogy mit írtak, még szabi alatt is.
Hogy a szabi ylatt levő országoknak tovább megmaradjanak az üzenetek, az nem lehetséges.
|
Oks...koszi a gyors valaszt
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
02-23-2008, 13:39
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Én jó ötletnek tartanám, ha lenne az elküldött üzikre egy olyan opció, hogy a címzett olvasta-e már, vagy sem...
|
02-23-2008, 14:33
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Én jó ötletnek tartanám, ha lenne az elküldött üzikre egy olyan opció, hogy a címzett olvasta-e már, vagy sem...
|
Személyiségi jogi aggályokat vet fel egy ilyen funkció Magyarországon, ezért ilyen nem lesz.
|
02-23-2008, 14:35
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Személyiségi jogi aggályokat vet fel egy ilyen funkció Magyarországon, ezért ilyen nem lesz.
|
és könnyen kideríthető, hogy gépnél van-e az illető
|
02-23-2008, 14:37
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
és könnyen kideríthető, hogy gépnél van-e az illető
|
Ez is a probléma része. A magyar törvényeket bizonyos tekintetben túlzottnak érzem, de ettől még be kell őket tartani.
Megkerülni persze meg lehet egy módosított regisztrációs szabályzattal, de azt hiszem, hogy ennyit nem ér az ügy.
|
02-23-2008, 14:38
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Több magyar közösségi oldalon is van ilyen funkció .. akkor ők jogsértően tették bele? Biztos jobban tudod
|
02-23-2008, 14:39
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Több magyar közösségi oldalon is van ilyen funkció .. akkor ők jogsértően tették bele? Biztos jobban tudod
|
El kell olvasni a regisztrációs szabályzatukat. Ha bennevan, hogy a másik fél értesítést kap az üzenetek elolvasásáról, és ennek fényében ha ezt nem szeretné, akkor ne olvassa el a kapott leveleit, akkor semmi gond vele.
Ha ez nincs benne, akkor olyan információt közölni, hogy mikor vagyok ott, a beleegyezésem nélkül még csak burkoltan sem lehet a többi felhasználóval.
|
02-23-2008, 14:40
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Jó ez így, hogy ne tudják, mikor vagyok a gépnél, ha én nem akarom..... Szóval ha meg is lenne kerülhető a jogszabály, ne kerüld meg. Ez így jó, ahogy van!
|
02-23-2008, 14:41
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
El kell olvasni a regisztrációs szabályzatukat. Ha bennevan, hogy a másik fél értesítést kap az üzenetek elolvasásáról, és ennek fényében ha ezt nem szeretné, akkor ne olvassa el a kapott leveleit, akkor semmi gond vele.
Ha ez nincs benne, akkor olyan információt közölni, hogy mikor vagyok ott, a beleegyezésem nélkül még csak burkoltan sem lehet a többi felhasználóval.
|
Jah értem Akkor mondhatjuk,hogy játék a szavakkal
|
02-23-2008, 14:42
|
Administrator
|
|
|
|
Persze hozzátartozik, hogy nem tudok olyan esetről, amikor ebből probléma lett volna. Ennek ellenére Magyarországon egy alapbeállítású webszerver elindításával (tegyük fel, hogy csak a "Sikerült!" oldal látszik, tehát mégcsak nem is írtál semmit), máris jogsértést követsz el.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|